Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Spirit Senator Continental boxspring ágy


Matrac választás egy perc alatt? Kipróbálom!
 • A termékről pár szóval

  Senator – Hagyja magát kényeztetni
  Az egyes rétegekben zónákba rendezett, egyénre reagáló rugók kifinomult rendszere a pontos ortopédiai tulajdonságok elérése érdekében. Nagyszerű design. Engedje el, és engedje magát kényeztetni. A tökéletes testtartást és a példátlan kényelmet a 2865 rugók (a rugók száma 180*200cm méretre érvényes) garantálják 3 rétegben és 7 zónában. Az összes réteg biztonságosan, szilárdan és tökéletes testtartással óvatosan ölel fel Önt.
  A termék online nem rendelhető. Kérjük , fáradjon be a MaxCityben található Exclusive Gigamatrac üzletbe, hogy az Ön igényeire szabhassuk a terméket.

 • Méretek Lista árAkciós ár
  0 Ft
   
  Darab:
   
  Tájékoztató
  Méret: ágyméret szerint
  ALSÓ ELEM (BOX): n.a.
  Választható topper: n.a.
  alsó elem mérete(motoros) : motor nélkül
  Gyártó: Hilding
  Garancia: 5 év*
  Középső : Zsákrugórendszer
  Topper: Memory foam vagy HR hideghab
  Fejvég: választott típustól függ
  Színek: Választható szövet és textilbőr
  Magasság pozíció: kb. 64 cm magas fekvőfelület
  Szállítási határidő: 5-6 hét
  Huzat anyaga: Választható szövet és textilbőr
  Motoros vezérlés: Nincs motoros vezérlés
  Fejvég szélessége: választott típustól függ

Hitelkalkuláció:

Válassza ki a kívánt méretet a hitelkonstrukció megtekintéséhez

 • ágyméret szerint

Termékleírás:

Senator – Hagyja magát kényeztetni

Az egyes rétegekben zónákba rendezett, egyénre reagáló rugók kifinomult rendszere a pontos ortopédiai tulajdonságok elérése érdekében. Nagyszerű design. Engedje el, és engedje magát kényeztetni.

A tökéletes testtartást és a példátlan kényelmet a 2865 rugók (a rugók száma 180*200cm méretre érvényes) garantálják 3 rétegben és 7 zónában. Az összes réteg biztonságosan, szilárdan és tökéletes testtartással óvatosan ölel fel Önt.

Az alap 2 rugós réteggel rendelkezik; A favázas Mini-Pocket rugók reagálnak a felső rétegek impulzusaira, és a magas Pocket rugókkal együtt elosztják a nyomást az alapban, amely szilárd és alkalmazkodóképességű. A matrac Multi-Pocket rugós technológiát használ (nagy számú érzékeny pont még nagyobb kényelmet nyújt). Három szilárdsági szint áll rendelkezésre.

Opcionális fejtámla, kárpitozású szín, lábak és fedőmatrac.

 

Mit rejt a Senator magában?

 • Fedőmatrac – választható, kb. 8 cm magas.
 • Több rétegű 7 zónás táska rugós matrac – választható keménységgel – kemény, közepesen kemény, lágy – a matrac magassága kb. 20 cm.
 • 7 zónás táska és mini táska rugós ágy alap – a franciágy méretek két ágy alapból állnak, a  magassága kb. 28 cm.
 • Lábak – általában 8 db a franciaágyhoz vagy 4 db tartó lábbal. A láb magassága kb. 8-18 cm, választott típustól függ.
 • Fejvégek – választható eleme a Continental ágynak. Választható 3 típus, 5 magasságban: 120, 130, 140, 150 és 160 cm méretben.
 • A ágy teljes magassága (függően a lábak magasságától) kb. 64-74 cm között van.
 • Az összes alvási komfort variáció száma: 18 (3 matrac keménységi fokozat 6 különböző fedőmatraccal kombinálva).

 

belső szerkezet

1)      Választható fedőmatracok:

a.       Visco Medium

b.       Visco Soft

c.       Latex Medium

d.       Latex Soft

e.       Ocean Gel Latex

f.        Madártoll

2)      Szigetelő rétegek pamut és poliészter keverékéből.

3)      Habnyomás-eloszló réteg a matracban és az ágy alapban (kb. 2 x 4 cm), nagy sűrűségű, 45-50 kg / m3 hideg (HR) habból (Flexifoam® HR-XF). A matrac különböző szilárdsági szintjeit (szilárd, közepesen kemény vagy lágy változat) a használt hideg (HR) habok eltérő visszapattanási rugalmassága határozza meg.

4)      Több rétegű 7 zónás táska rugós matrac. Nagy számú az egyénre reagáló rugók a tökéletes pont rugalmasságért. Nagyon puha minden zónában. Rugóvezeték átmérője 1,4 és 1,6 mm, 1221 rugó a matracban, összesen 2865 rugó (a méret 180 x 200 cm).

5)      Választható anyag minden alkotóelemhez.

6)      A felső rétegben az alap zsebrugókat tartalmaz szigetelő habbal és pamut-poliészter réteggel. Van egy elválasztó réteg a zsebrugó és az alsó rugók között.

7)      Az alsó rétegben elhelyezkedő kicsi zseb rugók (az 1,9 huzalátmérő biztosítja a helyes reagálást a szilárdsági arányhoz) felszívják a felső rétegek fennmaradó nyomását, és a rezgésekkel együtt továbbítják a tömörfa keretbe. A lábak a keretbe vannak beépítve, beépített menetekkel. A nyomózárak zsanérok. A keret robusztus lélegző palával van felszerelve.

 

Senator Continental

 

Az álmaid ágya

A Continental ágy minden rétege egyedi. Úgy tervezték őket, hogy a legjobb biztosítja az Ön számára. Ötvözték a kiváló kézművességet Európa legkiválóbb anyagaival. Közös tulajdonságaikat ötvözi a 3 finoman hangolt matracréteg által biztosított alvási kényelem, a vázszerkezet robusztussága és álmai tervezési variabilitása.

Ágyszerkezet – 1.réteg, a dobozba rejtett matrac.

Az ágy alsó része (doboz) valójában a hibrid kontinentális ágyak első matraca. Mindig két rugós réteg van egymással (dupla matracmag), amelyek a fakerettel együtt biztosítják a stabilitást. A President és a Senator ágyakban különféle magasságú és zónákba eső zsebrugókat és Mini-Pocket rugókat használnak.

Matrac – 2. réteg – a fő matrac

A matrac az ágy középső részét alkotja, támogatja a testet és optimális helyzetben tartja a gerincét, ezzel egyidőben alkalmazkodik a test egyedi igényeihez (váll és csípő tájékon). Megválasztható a matrac keménysége (kemény, közepesen kemény és lágy). Az egyes modellek rugózásuk, habnyomás-eloszlási rétegeik, magasságuk és érzékenységük tekintetében különböznek egymástól.

A matrac főszerkezetét úgy tervezték, hogy az ágy alappal optimálisan működjen. Ez egy finoman hangolt szerkezeti egység. ezért nem lehetséges az alapok és a matrac kombinálása vagy cseréje a különféle ágyak modellek között.

A Mayor termékcsalád zónákba elhelyezett táskarugókat tartalmaz,  a Senator termékcsalád zónákba rendezett érzékeny több rétegű táskarugó rendszert tartalmaz, míg a termék paletta elitje a President termékcsalád zónákba rendezett speciális AirForce szuper több rétegű táska rugós rendszerrel rendelkezik. Ezenkívül speciális keresztirányú légcsatornákkal rendelkezik, ez az AirForce rendszer titka, ahol a test minden mozgása levegőt vezet keresztül a matracon. Ez biztosítja a nedvesség tökéletes elvezetését. Az összes matrac kétoldalas, mosható csúszásgátló réteggel van ellátva (tökéletes tapadás az ágy többi rétegéhez - az alaphoz és a tetőhöz).

 

Fedőmatrac (Topper) – 3.réteg – a felső matrac

Kiválaszthatja a felső matracot, amelynek célja az egész ágy kényelmének finomítása (szilárdság, visszapattanó rugalmasság és a test felölelő kényelme). Bármely fedőlap kombinálható bármilyen Spirit Continental ágyválasztékkal. 6 különféle változat közül választhat, és mindegyik különlegeset kínál! Természetesen egyszerű karbantartani. Ez egy olyan réteg, amely az alvó igényei szerint finomítja és árnyalja a kényelmi és keménységi követelményeket. A latex és memória hab fedőmatracok mellett elérhető gél és toll topper is.  A maximális kényelem és a szerkezeti kompaktság érdekében a dupla ágyak fedőmatracai egy darabból készülnek. A teljes ágymagasságot (a lábak magasságától függően) 8 cm-rel növeli a fedőmatrac (ha toll toppert használunk, kb. 4 cm-t kell kivonni).

 

A siker a részletekben rejlik

Választhat a kárpitos szövetekből, a formatervezésből, a fejléc magasságából és színéből, valamint választhat elegáns fa vagy kézzel készített üvegből vagy kovácsolt lábakból (stílus és magasság). Mindez garantálja, hogy a Spirit Continental ágy kinézete rendkívüli, időtlen legyen.

 

Spirit logó

A Spirit Continental és Adaptix ágyakat úgy tervezték és készítették, hogy a lehető legnagyobb hangsúlyt fektessék a kényelemre és a test alátámasztására alvás közben. Nagy hangsúlyt fektetettek az összes termékük hosszú élettartamára, egyszerű karbantartására és nem utolsó sorban a megjelenésükre és stílusukra. A Spirit Continental ágy a pihenés, a titkos álmok, kívánságok és az intimitás helye. Egy hely a test és a lélek felfrissítésére. A Spirit ágyak legalább egy álmát valóra váltják; mélyen és egészségesen aludni.  

A Spirit ágyak műalkotások, amelyek bemutatják a tapasztalt kézművesek alkotását. Ők azok, amit szeretne, hogy legyenek.

Nem adunk tanácsot online azzal kapcsolatban, hogy melyiket válassza, az szégyen lenne. Inkább meghívjunk Önt, hogy látogasson el a MaxCityben nyíló (megnyílt) üzletünkbe és próbálja ki személyesen a Spirit ágyakat, csak akkor fogja biztosan tudni, hogy melyik a legmegfelelőbb Önnek.

Próbálja ki a Continental vagy az Adaptix további variációit (Senator és President) a legmodernebb pozíció beállító rendszerrel, amely soha nem zavarja az alvását.

A legegyedibb ágy, ami valaha kapható volt. Spirit Adaptix ágyak igazán testre szabhatóak.   A kéréseinek több mint a 99%-a teljesíthető. Például minden ágy felszerelhető kézzel kovácsolt és készített masszív egyedi formájú és színű üveg lábakkal, de kiválaszthatja a szövetet, a fejvéget, a fedő matracot, a matrac keménységét és az ágy méretét is. Választhat amit csak akar.

Mindegyik egyedi, mindegyik eredeti és mindegyik az Ön lelkéhez és testéhez kapcsolódik – képletesen.

25 év garanciát biztosítunk az ágy keretre, a lábakra és a tartó rúgó rendszerekre, valamint 5 év garanciát adunk az ágy többi részére, beleértve a motort és az állítható mechanikát.

Látogasson el a MaxCity Exclusive Gigamatrac üzletébe és legyen része ebben a különleges gondoskodásban személyesen is, szaktanácsadóink mindenben állnak a segítségére.

 

Letölthető dokumentumok:

Feltöltés alatt

Garanciavállalás:

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A termékek jótállására vonatkozó törvény kimondja, hogy a 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év, 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év, 250 000 forint eladási ár felett három év. Ezen felül a Gigamatrac Kft. önként vállalt, értékcsökkentett jótállást vállal egyes termékeire. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 15 napon belül van lehetősége a https://www.gigamatrac.hu/regisztracio oldalon. A megadott 15 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.gigamatrac.hu/dokumentumok

További infó:

Ágyrács követelmények:

Rugalmas ágyrács, minimum 26 keresztléccel, deszkeborda esetén minimum 70% lefedettség szükséges.

(70%= a lécek darabszámának és felületének teljes területe a matrachoz képest).

A honlapon elérhető termékleírásokban felmerülő tévedésekért felelősséget nem vállalunk.

A képen látható termék illusztráció.
A termékek összetételével kapcsolatban a változás jogát fenntartjuk.

Spirit Senator Continental boxspring ágy fórumKérdése van? Örömmel segítünk!
Az email címet nem kötelező megadni. Csak akkor lesz használva, ha válasz érkezik a kérdésére (egy figyelmeztető elektronikus levelet kap), nem jelenik meg az Ön hozzászólásánál.Tanácsok, tippek, ötletek

 • Matracvásárlási tanácsok
  Akciós matracok

  Akciós matracok feliratot, ha meglátja az ember , sajnos egyre gyakrabban silány minőségű árura gondol, olcsón ! Nálunk az akciós matracok , ténylegesen olcsóbban jó minőséget kapnak a pénzükért ! Akciós matrac azért akciós, mert nagyobb mennyiség van belőle és ezért olcsóban lehet beszerezni, vagy, mert kiárusítás van, vagy, mert kiállítási matrac, esetleg szállítás közben bekoszolódott a huzat és újként nem lehet értékesíteni! Az akciós matrac szó ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Matracos érdekességek
  Gigamatrac Soroksari Buy Way üzlet az Ikea mellett

  Gigamatrac Soroksári Bay Way     A soroksári Gigamatrac üzletünk 2015-ös nyitásakor már számoltunk egy „Giga" kereskedelmi központtal a Buy-Way területén, melyben már akkor tudtuk, hogy egy igazi nagyágyú is helyet fog kapni: az IKEA! Az IKEA áruházak közül a soroksári lesz a legnagyobb és közvetlenül mellette alakítottuk ki a soroksári Gigamatrac üzletünket. Természetesen, mint mindegyik Gigamatrac üzletünk a soroksári IKEA melletti Gigamatrac üzlet is mélt ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Matrac hírek a nagyvilágból
  Foglalkozása: ágyon ugráló

  Foglalkozása: ágyon ugráló Nők Lapja Cafe /Forrás/ Bár annak tűnhet, ez a munka sem játék. Alaposságot és koncentrációt igényel. Hirdetés Nyerj hajóutat a Földközi-tengerre az Allee-val!Az amerikai Reuben Reynoso már gyerekkorában is imádott ágyakon ugrálni, arról azonban akkoriban még nem is álmodott, hogy ha felnő, ez lesz majd a foglalkozása. A férfi egy felső kategóriás matracokat gyártó cégnél dolgozik, és az a feladata, hogy a géppel készült matrac ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Matrac ABC
  Matrac zónák

  A matracok egyik legalapvetőbb - mondhatjuk, hogy elengedhetetlen ? követelménye, hogy ún. ergonómiai zónákra legyenek felosztva a test tökéletes formakövetése és megfelelő alátámasztása érdekében. Képzeljük el, hogy a matrac mindenhol egyforma keménységű. Ennek eredményeképpen a test bizonyos pontjai, kitüremkedő részei (váll és medence) nem fognak tudni eléggé besüllyedni, a derékrész nem ér hozzá a matrachoz, így annak nem lesz alátámasztása, és azon ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Levital
  Levital matracok

      Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Hírek a Gigamatractól
  Raktárunk új címe

      Új KÖZPONTI RAKTÁRUNK ELÉRHETŐSÉGE: CÍM: 2142 Nagytarcsa, Déri Miksa utca 13. TELEFONSZÁM: +36203991381 Nyitva tartás: Hétfőtől Péntekig 10:00-16:00   FONTOS! A raktárban nincs lehetőség a hátralék kiegyenlítésére, semmilyen pénzügyi tranzakcióra! (Csak átvételi pont.) A raktárban kizárólag árukiadás történik, így a termékek hátralékának kiegyenlítésére minden esetben az áruátvétel előtt az előzetes megrendelést leadott áruházunkban t ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: