matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Swisstech Smartbed Masszírozó Boxspring Ágy

Leírás
Adatok
Árak
Swisstech Smartbed Masszírozó Boxspring Ágy Értékelés: 0 / 5 1 0db értékelés alapján.

Swisstech Smartbed Masszírozó Boxspring Ágy egy újfajta használói élményt nyújt, maximális kényelmet biztosít a felhasználó számra. Célja, hogy teljes mértékben átlépje a hagyományos kereteket és korlátokat az innovatív technológia és a letisztult, elegáns design ötvözésével. Extra kiegészítők közé tartozik a vezeték nélküli érintőgombos távirányító, amely programozási lehetőséggel rendelkezik. 3 tárhelye egyedi beállítási lehetőségeket biztosít. Az ágy vibromasszázs funkcióval ellátott, ennek erőssége a távirányítóval szabályozható. Négy fajta erősség és három fajta masszázs - állandó, hullámzó vagy pulzáló - közül választhat.

Termékleírás:

swisstech logo

 

Swisstech Smartbed Masszírozó Boxspring Ágy

 

A Swissech Smartbed Boxspring ágy egy kiváló minőségű High Class termék amely:  „Megteremti a test és lélek egyensúlyát. Felszabadítja a belső energiákat, miközben stimulálja az öngyógyító energiákat, enyhíti a stressz hatásait, oldja a test és elme feszültségét, segíti a belső egyensúly megteremtését. A masszázsfunkciók elősegítik az izmok relaxációját, fokozzák a keringést a kötőszövetekben, energetikusabbá, kiegyensúlyozottabbá teszi Önt: elindítja a harmonikus életvitel felé.”

 

Smartbed, mitől smart egy termék?

Innovatív szegmens, világpiaci trendek, piaci jelenlét

 A digitalizáció korszakát éljük, az okostelefonok, okos otthonok, okos városok, az önvezető autók, a robotizáció, a virtuális valóság, az e-kereskedelem és a mesterséges intelligencia már közel sem a jövőt, hanem napjainkat jelentik. Mindennapi használati eszközeink okos és intelligens termékekké válnak. A fogyasztói trendek minden korábbinál gyorsabban változnak, emiatt szükségszerű, hogy cégünk éppen ilyen gyorsasággal reagáljon a változásokra. A Smartbed megalkotása éppen azt a célt szolgálja, hogy lépést tartsunk ezekkel a világtrendekkel.

 A termék egy újfajta használói élményt nyújt, maximális kényelmet biztosít a felhasználó számra. Célja, hogy teljes mértékben átlépje a hagyományos kereteket és korlátokat az innovatív technológia és a letisztult, elegáns design ötvözésével. 

 

 Termékismertető

A termék magassága eltér a megszokott, alacsonyabb ágymagasságtól, így lehetővé teszi, hogy Ön könnyebben szálljon ki az ágyból. A magasított kivitelezés másik előnye, hogy kiemeli Önt a földközeli, porosabb rétegből, így teszteredményeink alapján allergiásoknak is kifejezetten ajánljuk. Az ágytest mozgatható része 5 szekcióból áll (lsd. távirányító! fej-felsőtest-derék/csípő-comb-lábszár). Újdonság a fejemelő funkció amivel kényelmesebb az olvasás, TV-nézés. Nem kell több párna a hát megtámasztásához, amiket el kell majd pakolni az alváshoz. A fejvég emelésével a kívánt magasságba állítható az ágy az olvasáshoz, tévézéshez, esetleg a számítógépes munkához. A fejvég alaphelyzetbe állításával az ágy kényelmesen és gyorsan visszaállítható vízszintes helyzetbe.

Extra kiegészítők közé tartozik a vezeték nélküli érintőgombos távirányító, amely programozási lehetőséggel rendelkezik. 3 tárhelye egyedi beállítási lehetőségeket biztosít. Az ágy vibromasszázs funkcióval ellátott, ennek erőssége a távirányítóval szabályozható. Négy fajta erősség és három fajta masszázs - állandó, hullámzó vagy pulzáló - közül választhat.

 

Masszázsok élettani hatásai:

Masszázs hatásai a bőrre

Először is a bőr a testünk legnagyobb része (szerve). Több mint 5 millió érzékelő idegvégződést tartalmaz, melyek üzeneteket küldenek az agyba. Masszázs hatására a bőrben vérbőség keletkezik, hőmérséklete emelkedik. A masszázsok alkalmazása hozzájárul a szövetek jobb tápanyagellátásához, élénkül a sejtek anyagcseréje. Hozzájárulnak a bőr természetes rugalmasságának megőrzéséhez, tónusának növekedéséhez. Masszázs közben fokozódik a bőr méregkiválasztása és hozzájárul a szervezet hőszabályzó folyamatainak kiegyensúlyozott működéséhez.

Masszázs hatásai a bőr alatti kötőszövetre

A mechanikai hatások hozzájárulnak a kötőszövet egyensúlyi állapotának biztosításához. Masszázs hatására a bőr alatti kötőszövetekben gazdag vér- és nyirokérhálózat összehúzódik és kitágul, ezáltal is fokozva a keringést. Szövetek tápanyagellátása javul, és az egész szervezet nedvkeringése is élénkül. Masszázs hatására, a test nyirok és vérkeringés rendszere felgyorsul. Megszűnik a pangó terület és a lerakódások is gyorsabban felszívódnak, csökken a lerakódott zsír mennyisége. A kezelés közben megszűnnek a bőr alatti kötőszövetben lévő feszülések, letapadások.

Masszázs hatása az izomzatra

Masszázzsal kezelt izomzat teljesítőképessége nő, az elvégzett izommunka gyorsabb és kitartóbb lesz. Elősegíti az izomfáradtság megszűnését, könnyebben és gyorsabban regenerálódik, mint az egyszerű pihentetés után. Masszázs hatására kívánt mértékben módosítható az izomzat tónusa. A fenti hatások létrejöttében szerepet játszik, hogy masszázs alkalmával javul az izomzat vérellátása. Felgyorsulnak a folyamatok, amik az izomzat működését kísérik. Masszázs alkalmával az anyagcseretermékek, salakanyagok könnyebben eltávoznak az izomból. A fáradtsági anyagcseretermékek eltávozását megkönnyíti az izomzat vérkeringésének fokozódása is. A masszázs nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem áldásos hatást fejt ki az idegrendszerre is.

A masszázs aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, keringésrendszer helyreállását. Enyhíti a stressz hatásait. A napi stresszből származó feszültségek gyakran megzavarják az alvást, fáradtságot, ingerlékenységet – érzelmi kimerültséget eredményezve.

A masszázs ellazítja a feszült izmokat, és nyugtatólag hat az idegrendszerre, ami a test ritmusának lassulását idézi elő. Ennek következtében csökken a vérnyomás, lassul a szívritmus, mélyebb és szabályosabb lesz a légzés, és így megteremtődnek a pihentető alváshoz szükséges feltételek. A masszázs segíti a fájdalmat előidéző állapot megszüntetését, ezen felül önmagában is fájdalomcsökkentő hatású. A masszőr, kezével olyan ingerületeket gerjeszt a szövetek érzékelő idegvégződéseiben, amelyek ideiglenesen gátolják a fájdalmi ingerületek eljutását az agyba. Az agyat endorfin kiválasztására készteti, ami gyógyszerek használata nélkül enyhíti a fájdalmakat, kellemetlen közérzetet.

 

A távírányítóval 3 különböző masszázs állítható be, amelyeknek erőssége is szabályozható:

1 állandó intenzitású és erősségű masszázs: a masszázsmotorok a kívánt / beállított erősséggel masszíroznak.

Masszázs hatására fokozódik a vérkeringés, megváltozik percenkénti pulzusszám és a vérnyomás. Fokozódik a nyirokkeringés, keringés fokozódása mellett változik az anyagcsere, a testhőmérséklet, légzés, fokozódik a kiválasztás, ezáltal a méregtelenítés. A masszázs hatással van az idegrendszerre is. Erős ingerlő fogások alkalmazása serkentő hatású, fokozza a szervezet aktivitását.

2 pulzáló masszázs: masszázsmotorok azonos ütemben változó sebességgel és erősséggel masszírozzák a testet. Ébredéshez revitalizáló hatása miatt ajánljuk.

Kiválóan alkalmas a mozgékonyság növelésére, izmok fellazítására, izomduzzanatok enyhítésére, valamint a sérülések gyógyulása utáni rehabilitációra. Sportolás előtt fokozza a teljesítményt, nyugtató hatású, csökkenti a merevséget. A testedzés után pedig feloldja az izomfeszülést, megelőzi az izomlázat. További előnyei, hogy javítja a keringést (vér- és nyirokkeringést), az általános rugalmasságot, fokozza hajlékonyságunkat, és növeli a szövetek rugalmasságát is.

Ez a nyugtató, mégis eredmény orientált kezelés, a masszírozó mozdulatok a test energiaáramlását javítják, serkentik a vérkeringést fokozva ezzel a szervezet saját regenerációját. A masszázs a testnek és a léleknek is jót tesz, ellazít és feltölt energiával, emellett pedig a segítségével hozzájárulhatunk bizonyos betegségek gyógyulásához, például enyhíthetőek a mozgásszervi panaszok, izomfájdalmak is.

 

3 hullámzó masszázs: masszázsmotorok egymástól eltérő ütemben, sebességgel és erősséggel masszírozzák a testet, hullámzó érzetet keltve. Főleg relaxációhoz javasoljuk.

Mint a víz hullámai simítják át az egész testet, hol finoman, hol erősen.  Fizikai síkon egy teljes értékű masszázs, mely az egész test izomzatát átdolgozza, valamint oldja a lelki blokkokat, meditatív állapotba ringat, harmóniát teremt test, szellem és lélek között. Nem csak egy fizikai tapasztalás, hanem egyben mentális, emocionális és spirituális szinten is megkönnyíti a gyógyulást.

 

A szett alapelemekből áll, amelyet különböző kiegészítők segítségével alakíthat igényeinek megfelelően. Alapelem az ötzónás táskarugós ágy és a kétféle keménységgel (normál és keményebb kivitelezés) választható szintén ötzónás matrac.

Ezen kívül különböző topperekkel is kiegészítheti a szettet, amelyek memory foamból, latexből vagy hideghabból állhatnak. A felsorolt alapelemek 8 különböző fejvéggel kombinálhatóak, hasáb illetve L lábbal rendelhetőek.

A távirányító zseblámpával, az ágy pedig LED-hangulatvilágítással ellátott, ezek elősegítik a könnyebb tájékozódást a szobákban. A távirányítót gyerekzárral is elláttuk. Minden esetben egy-egy távirányítót adunk az ágyhoz, amelyekkel az ágy két oldalát külön-külön vezérelheti, de szinkronizálásra is van lehetőség, így egy távirányítóval, egyszerre mozgatható a két oldal. Az ágy beépített konnektorral felszerelt, amellyel például az ágy mellett lévő lámpákat lehet vezérelni.

Az ágyra két USB csatlakozót is felszereltünk, melyek szabvány feszültséggel alkalmasak például telefontöltésre.

 

További pozitív élettani hatások:

 

A felsőtest megemelésével egészségügyi szakemberek által igazoltan csökkenthetőek az asztmás tünetek. További előnye a fokozatmentesen emelhető fejvégnek, hogy a kívánt / orvos által előírt magasságba emelve csökkenti a reflux kialakulását, illetve mérsékli annak tüneteit. A legtöbb tanulmány szerint az ideális magasság 15-20 cm. Ez a magasság orvosilag bizonyítottan, megakadályozza a savas reflux kialakulását, amikor Ön fekszik. Minél magasabban van a fej, annál jobb, persze az is fontos, hogy Ön képes legyen kényelmesen aludni. Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb ember számára a 6-8 centis magasság az ideális. A fokozatmentesen állítható fejvéggel beállítható az Ön által legkényelmesebbnek talált magasság. Fontos megemlíteni, hogy kerülni kell a párnákkal történő emelést, mert ezek  elcsúszhatnak egymáson, ami meggörnyesztheti a hátat, visszafeszítheti a fejet. Ez nemcsak a gyomrot nyomhatja össze tovább súlyosbítva a refluxon, de megfeszítve a hát és nyakizmokat későbbiekben nyak, hát,- és derékfájdalmakat okoz.

        A lábemelő funkció orvosilag igazoltan segít csökkenteni a visszeres és keringési problémák miatti lábdagadást, feszülő érzést. A láb vénáiban billentyűk biztosítják a vér egyirányú áramlását. Ám ha örökletes hajlam, mozgásszegény életmód, ülő- vagy állómunka, terhes­ség stb. folytán az erek kitágulnak, vagy a billentyűk meggyengülnek, a vér visszafelé kezd folyni. Az így kialakuló vérpangás okozza a vénák elszíneződését, pókhálószerű kirajzolódását, az elődudorodó visszeres csomókat, a láb fáradékonyságát, sajgását, viszketését, a lábszár és a boka megduzzadását. Ha a láb magasan van, nem alakul ki vénás vérpangás. Aki tehát visszeres – vagy egyszerűen pihentetni akarja alsó végtagját -, feküdjön hanyatt, és emelje meg a lábrészt a szív vonalánál magasabbra, így a nehézségi erő a szív felé hajtja a vért, és megakadályozza, hogy összegyűljön a vénákban. Természetesen a lábrész is fokozatmentesen állítható, így az Ön által legkényelmesebbnek ítélt magasságban pihetetheti végtagjait. Aki teheti, naponta több­ször nyugtassa ilyen módon a lábát!

 

Távirányító gombjai:

 Felfelé mutató nyíl: az ágytest felfelé mozgatása/masszázsfunkció erősségének fokozása amíg a gombot lenyomva tartják

 Lefelé mutató nyíl: az ágytest lefelé mozgatása/masszázsfunkció erősségének csökkentése, amíg a gombot lenyomva tartják

 Elemlámpa: elemlámpa addig ég, amíg a gombot lenyomva tartják

 Elem töltöttség mérő: az elem aktuális töltöttségi szintjét mutatja

 Padló világítás: padló világítást lehet ki-be kapcsolni. A gomb kéken világít amíg a padlóvilágítás be van kapcsolva. A világítás 30 perc múlva automatikusan kikapcsol.

 Szinkron jel: szinkronkábel segítségével az ágytestek egymással szinkronizálhatóak, egy távirányítóval vezérelhetővé válnak, ha a gomb be van kapcsolva. A be-ki kapcsoláshoz a gombot addig kell lenyomva tartani, amíg a háttérvilágítás kétszer villan. Kikapcsolásnál a vezérlőgomb kialszik és a két villanás mellett sípoló hangot hallat.

 villásdugó jel: külső adapter használata esetén az adapterbe illesztett elektromos eszköz működését lehet be-ki kapcsolni. Aktiválás esetén a vezérlő gomb kéken ég, kikapcsoláskor a fény kialszik.

 lakat/gyermekzár:a vezérlőgomb 5 másodpercig folyamatosan lenyomása után aktivizálódik a gyermekzár. A be-ki kapcsolásnál a háttérvilágítás kétszer villan. Kikapcsolásnál a vezérlőgomb kialszik és a két villanás mellett sípoló hangot hallat.

A gyermekzár aktivizálásánál az elemlámpa,- szinkronizálás,- padló világítás,- masszázs funkciók elérhetőek, az ágytest mozgatása nem.

 1 állandó intenzitású és erősségű masszázs: a masszázsmotorok a kívánt / beállított erősséggel masszíroznak.

 2 pulzáló masszázs: masszázsmotorok azonos ütemben változó sebességgel és erősséggel masszírozzák a testet.

 3 hullámzó masszázs: masszázsmotorok egymástól eltérő ütemben, sebességgel és erősséggel masszírozzák a testet, hullámzó érzetet keltve.

 kikapcsoló gomb: masszázs funkció kikapcsolását vezérli. Az aktív gomb kéken világít, a kikapcsoláshoz a gombot addig kell lenyomva tartani, amíg a kék fény kialszik. Megj: a masszázs kb. 15 perc után automatikusan kikapcsol. A masszázs intenzitását a felfelé-lefelé mutató nyilakkal lehet szabályozni. A szintek 1-2-3-4-3-2-1 lehet szabályozni. a 0 szinten a masszázsfunkció ki van kapcsolva. 1 szint a legenyhébb, 4 szint a legerősebb intenzitás.

    : memória vezérlés: a vezérlőgombokat addig kell lenyomva tartani, amíg az ágytest a tárolt pozícióba be nem áll.

 Memória mentés gomb: 3 féle ágybeállítást képes a rendszer megjegyezni, ezeket a beállításokat az M1-M2-M3 gombok megnyomásával lehet tárolni. Az ágyat a kívánt pozícióba kell mozgatni, nyomja meg a memória mentés gombot egyszer (az M1-M2-M3 gombok kéken világítanak) majd nyomja meg a kívánt memória pozíciót (M1 vagy M2 vagy M3) 3 másodpercig. A memóriában tárolódik a pozíció, a padlóvilágítás kétszer felvillan és sípoló hangot hallat.

 

A Roga Swiss Tech matrac és boxspring  gyártó több, mint öt generációt átfogó családi vállalkozásból nőtte ki magát és az 1982-es cégalapítás óta, neve egyet jelent a minőséggel, kényelemmel és precizitással. A fej és lábemelős kivitelben készülő Swiss Tech motoros boxspringek már túlmutatnak az alvás komfortján és nem csupán az éjszakák, hanem a nappalok elmaradhatatlan bútorai között is előkelő helyet foglalnak el. Fejvégtől függően a skandináv minimál stílustól a 18. századi Franciaországot idéző hangulatú ágykombináció összeállítása is lehetséges. Az ágyrendszer személyre szabottan állítható össze egyéni preferenciák szerint. Választható 105, 120 vagy 140 cm magas fejvéggel, melyek igény szerint lehetnek az oldalakkal egy síkban végződő, illetve azon 10-10 cm-el túlnyúlóak. A különböző steppelésnek, behúzásnak, keretezésnek köszönhetően mindenki megtalálhatja az igazán hozzá illő darabot. A lábak L-alakú (7,5 cm) kivitelben vagy hasáblábként (12 cm) igényelhetőek. A lábak színválasztéka segít a kárpittal megteremteni az összhangot, melyeket a textil (muna) és textilbőrön (crush) kívül, akár plüss (amsterdam) huzattal is kérhetünk számtalan színben, színárnyalatban. Ezek a rendszerek jellemzően csak annyi helyet foglalnak, amennyit a matrac igényel, hiszen az alap is pontosan akkora, egyedül a fejvég méretével kell számolni. A pihentető alvás feltételeinek és a gerincoszlop számára a lehető legprecízebb alátámasztás figyelembevételével kialakított rendszer egy gyárilag több törésponton hajlítható rugós matracból és a Swiss Tech-től megszokott felsőkategóriás (kárpitozott) 7 zónás zsákrugós matracból áll, amit a választható (memory, latex, hrhab) 8cm-es mosható huzatos topper zár a felső komfortoldalon. Az egymástól függetlenül mozgó tasakrugók képesek a test minden görbületét lekövetni és a zónásításnak köszönhetően deréknál jobban alátámasztani, míg vállnál jobban beengedni. A zsákrugós rendszereket kérhetjük erősebb és közepesen erős rugózattal, de lehetőség van a gyártó 7 zónás habrugós matracaival is megrendelni ezeket a Boxspringeket, melyekkel újabb három különböző keménységű hideghabos kombinációból választhatunk. A 160 vagy 180 cm-es rendszer két oldala külön-külön vezérelhető egy-egy infra távirányító segítségével, amit az osztott toppernek köszönhetően a másik fél zavarása nélkül üzemeltethetünk. Ameddig az alsó rugózat elnyeli a test súlyából adódó nyomást és valamelyest tehermentesíti a zsákrugós rendszert, a felső zsákrugós impulse matrac gondoskodik a tökéletes alátámasztásról, ezzel nem csak az ágy élettartama tud növekedni, de máshoz nem hasonlítható kényelmet nyújt használója számára. A tíz év (értékcsökkenő) gyártói garancia pedig biztosítéka a minőségnek, melyet a gyártó a több, mint 35 éves tapasztalatra alapozva határozott meg.

 

 

SwissTech matrac, Swisstech ágykeret, boxspring ágy, boxspring matrac, zsákrugós matrac, textilbőr ágy, szövet ágy, masszírozó ágy, motoros ágy, fej-láb emelős ágy, amerikai típusú ágy, skandináv boxspring ágy rendszer, 

 

 

 

* GARANCIAVÁLLALÁS

  • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.gigamatrac.hu/regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
  • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.gigamatrac.hu/dokumentumok

Ágyrács követelmények:

Rugalmas ágyrács, minimum 26 keresztléccel, deszkeborda esetén minimum 70% lefedettség szükséges.

(70%= a lécek darabszámának és felületének teljes területe a matrachoz képest).

A honlapon elérhető termékleírásokban felmerülő tévedésekért felelősséget nem vállalunk.

A képen látható termék illusztráció.
A termékek összetételével kapcsolatban a változás jogát fenntartjuk.

Gyártó: Rogga Swisstech AG
Garancia: 10 év gyártói garancia*
Középső : Zsákrugórendszer
Topper: Memory foam vagy HR hideghab
Fejvég: 90 cm, 105 cm, 120 cm, 140 cm magas fejvégekkel
Színek: széles szövetválaszték, fehér, fekete, szürke , beige
Magasság pozíció: cca.70 cm magas fekvőfelület
Szállítási határidő: 17-25 nap
Huzat anyaga: Swiss Tech Special 3D
Motoros vezérlés: Távirányítóval állítható fej- és lábrész
Fejvég szélessége: Ágy+ 10-10cm
Méretek:
1 599 900 Ft   1 290 900 Ft
1 599 900 Ft   1 290 900 Ft
Matracvásárlási tanácsok
Memoryfoam matracok ára

Mennyibe is kerül egy memory matrac? Sajnos néha az ár nincs összefüggésben a minőséggel. Mint a legtöbb terméknek a piacon, így a matracoknak is az alapanyag minőségén, a méretén, a gyártón és a vele járó marketingen múlik a végleges ára. De vajon mitől lesz az egyik olcsóbb, mint a másik? Hiszen ránézésre teljesen ugyanolyanok. Vannak bizonyos gyártók, melyek már több évtizede a piacon vannak, termékeik kiállták a vásárlók és az idő próbáját, így ...

Tovább a tanácsokhoz »

Matracos érdekességek
Epedás ágyak

Az epedás matrac egy klasszikus rugót használó szerkezet, melyet ma sokan bonell rugós matracnak neveznek. Az epedás ágyak vagy epedás kanapék bonell rugósak. A Gigamatrac áruházakban megtekintheti az epedás rugós matrac, kanapé választékunkat. A klasszikus epedás rugós szerkezeteket régóta építenek ágyakba, kanapékba és matracokba. A nagymamáink epedás matracai másképp készültek, mint manapság. A rugó testeket egyesével készítették egymáshoz fűzték őket...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac hírek a nagyvilágból
Kevesebb alvás = több sajtburger

Forrás /Index/2013. augusztus 8., csütörtök 14:51 |A Berkeley-i Kalifornia Egyetem kutatói azt vizsgálták, hogy lehet-e összefüggés az alváshiány és az elhízás között. Megállapították, hogy valószínűleg van; ha valaki egy egész éjszakát alvás nélkül tölt, érezhetően csökken az akaratereje, így sokkal valószínűbb, hogy első éhségében egy baconös sajtburgerhez fog nyúlni, mint egy salátához. A tanulmányhoz a kutatók 23 embert vizsgáltak, akik egész ...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac ABC
Matrac a földre téve ágykeret nélkül

Sokszor előfordul, hogy valaki a földre szeretné tenni a matracát általában ideiglenesen, amíg a későbbiek során beszerzi hozzá a megfelelő ágykeretet. Gyakran felmerülőkérdés lesz e valami baja a matracnak. Bármilyen matracról is llegyen szó akár hideghab matrac akár bonell rugós vagy táskarugós matrac alapvetően érdemes agykeretbe valamilyen ágyrácsta tenni. Ez segíti az optimális alátámasztást és a rugalmas ágyrácsok esetében az alátámasztást is. Azonb...

Tovább a tanácsokhoz »

Levital
Levital matracok

    Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá...

Tovább a tanácsokhoz »

Hírek a Gigamatractól
AQUA FIXING TECHNOLÓGIA - A PIHENTETŐ ALVÁSÉRT

A PIHENTETŐ ALVÁSÉRT! Az Isbir Bedding matracai egy egyedülálló, környezet - és egészségbarát, vízbázisú ragasztási technológiával készülnek, mely lehetővé teszi, hogy a matracok az éjszakai forgolódás közben nem okoznak zajt, így ezzel is hozzájárulnak a pihentető alváshoz! A ViscoStar Aqua-Fixing® technológia a világ egyik legfejlettebb megoldása, mely a természet forrását, a vizet állítja a középpontba. Az eljárás során nem alkalmaznak oldószert,...

Tovább a tanácsokhoz »