Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Habrugós matracok

Matrac kereső

Swisstech Dinamic matrac

Matracmag: Habrugó
Gyártó: Swisstech
Zónák száma: 7 ergonómiai zóna
Matrac magasság: 22cm
199900 Ft-tól » Most 159920 Ft-tól

Swisstech Dinamic+ matrac

Matracmag: Habrugó
Gyártó: Swisstech
Zónák száma: 7 ergonómiai zóna
Matrac magasság: 22cm
199900 Ft-tól » Most 159920 Ft-tól
1-2 termék a(z) 2 közül
A habrugós matracok habrugósi egyesítik a rugós matracok és a pontrugalmas hideghabmatracok előnyeit

A Gigamatrac Factory&Outlet Budapest legnagyobb matrac és ágykeret üzletében különleges matracok is kaphatók, melyek a legújabb alváskutatási eredményekre és fejlesztésekre alapozott matracok. A habrugós matracok széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat. A habrugók tulajdonságai megegyeznek a zsákrugós matracok kiváló tulajdonságaival, azzal a különbséggel, hogy ezek a legmodernebb hideghabokból készülnek. Vetemedési mutatójuk ugyanolyan kiváló mint a zsákrugós matracokban használt rugótesteknek, de ezekben a matracokban nem található fém alkatrész. A habrugós matracok különböző felépítéssel és párnázó réteggel rendelkeznek. Ergonómiailag tökéletesek, a habrugós matracok pontosan követik a test formáját és kiváló alátámasztást biztosítanak. A habrugós matracok levehető mosható antiallergén szövetből készülnek maximális higiéniai követelményeknek is megfelelnek. A habrugós matracok olyan különlegességgel rendelkeznek mit a high-low habrugó rendszer, ezzel is kihangsúlyozva a habrugós matracok különleges tulajdonságait
matrac, habrugó, habrugós matrac, habrugós matracok, rugós matrac, foamspring
A habrugós matracban minden egyes habrugó külön-külön és hangtalanul mozog, így a habrugós matracok (foamspring) minden tulajdonságában felülmúlja a hagyományos rugós matrac értékeit.
A habrugós rendszer kizárja a káros elektroszmogot a regenerálódó szervezet környezetéből. Mivel a nagysűrűségű habrugó alakvesztési és visszaható mutatói egy matracon belül sokkal jobbak a fémrugós matracoknál, tökéletesen váltja ki a hagyományos rugórendszereket. Egy bonell rugós matracnál az összekötözött rugós rendszer miatt egybe mozog az egész matrac, azaz áthullámzik. A bonellrugós matracoknál a két különböző keménységű anyag a fémrugó és egy lágyabb hab érintkezése során a hab időnap előtt károsodik. Mivel a habrugó hangtalan és nem törik el, nem rozsdásodik a páratartalom miatt kizárható több olyan negatív tulajdonsága is, ami bosszantó lehet a hagyományos fém rugós rendszereknél. A habrugós matracok feszes alátámasztás mellett határozottan ölelik körül a testet. A habrugós matracok különböző gerinc, illetve nyaki problémákra többször a megoldást jelentik. A habrugós matracok kiválóan lélegeznek, pontrugalmasságuk kiemelkedő, alakkövető tényezője rendkívül magas. Mivel a habrugók élettartama és alakváltozási tényezője kiváló a matrac hosszú élettartama garantált.

Tovább
 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: