matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda

Telefonszám

  +36 20 263 58 50

Kosár nyitás 0 0 Ft

Swisstech Dinamic matrac

Leírás
Adatok
Árak
Swisstech Dinamic matrac Értékelés: 0 / 5 1 0db értékelés alapján.

SwissTech Dinamic habrugós matrac az egyik legjobb választás a dinamikus matracok között.
A különálló habrugók szabad mozgásának köszönhetően a matrac a test vonalát centiről centire követi és egymástól függetlenül optimálisan támasztja alá.
A habrugós rendszer nem gyűjti össze az elektroszmogot, mivel nincs fémrugó a kiválóan rugózó matracban. Ezáltal azon a helyen, ahol életünk legnagyobb részét töltjük, melynek a regenerálódást és pihenést maximálisan ki kell tudnia elégíteni, egy sokkal egészségesebb környezetet hozhatunk létre.
Mérési eredmények igazolják, hogy mind az alakvesztési, mind a visszahatói mutatói sokkal jobbak a fémrugós rendszereknél.

Termékleírás:

SwissTech

 

Swisstech Dinamic habrugós matrac

 

habrugók

A Swisstech Dinamic habrugós matrac alátámasztása az új generációs matracok egyik kiváló minőségű darabja. A közel 300 speciális habrugó a legmagasabb szintű bonell és zsákrugós rendszerek pozitív tulajdonságait kiegészíti a habrugós rendszerek vitathatatlan előnyeivel. A 7 ergonómiai zónával rendelkező, egy oldalas matrac a FoamSpring SB HR habrugós rendszer kialakításával a lehető legoptimálisabb komfortot biztosítja a gerincnek. A dinamikus HR hideghabrugós rendszer határozott alátámasztást biztosít a testünknek, kiváló alátámasztást ad medencetájékon a vállrésznél pedig optimális süppedést tapasztalhatunk. A habrugó rendszer kizárja a káros elektroszmogot a regenerálódó szervezet környezetéből. Mivel a nagysűrűségű habrugó alakvesztési és visszaható mutatói egy matracon belül sokkal jobbak a fémrugós matracoknál, tökéletesen váltja ki a hagyományos rugórendszereket. Egy bonell rugós matracnál az összekötözött rugós rendszer miatt egybe mozog az egész matrac, azaz áthullámzik. A bonellrugós matracoknál a két különböző keménységű anyag a fémrugó és egy lágyabb hab érintkezése során a hab időnap előtt károsodik. Mivel a habrugó hangtalan és nem törik el, nem rozsdásodik a páratartalom miatt kizárható több olyan negatív tulajdonsága is, ami bosszantó lehet a hagyományos fém rugós rendszereknél. A Swisstech Dinamic matrac feszes alátámasztás mellett határozottan öleli körül a testet. A matrac klinikai tesztelése során kiváló minősítéseket kapott a különböző gerinc, illetve nyaki problémákkal foglalkozó emberektől és szakemberektől. A SwissTech Dinamic matrac fej/láb emelős, rugalmas motoros ágyráccsal is használható. A SwissTech Dinamc matrac habrugós rendszere kiválóan lélegzik, pontrugalmassága kiemelkedő, alakkövető tényezője rendkívül magas. Mivel a habrugók élettartama és alakváltozási tényezője kiváló a matrac hosszú élettartama garantált.

A több, mint 35 éves tapasztalattal rendelkező Roga Swiss Tech, jellemzően minden rendszert a tökéletességig fejleszt, majd ezután teszi elérhetővé a nagyközönség számára, ez nem történt másképp a habrugós rendszerű Dinamic matracnál sem. A rácsmerevített hideghab matracban egymástól teljesen különálló és különböző erősségű Hr habból készülő habrugók biztosítják az ideális alátámasztást és a páratlan, valamint mással össze nem keverhető dinamikát. 7-zónás kialakítása garantálja a nyomáspontok minimalizálását, ezzel megteremtve a pihentető alvás ideális feltételeit. Rendelkezik a zsákrugós rendszerek precíz vonalkövetést eredményező tulajdonságaival, viszont nem törik, nem rozsdásodik, hangtalan és nem kell tartanunk attól, hogy a rugó és a hideghab lemez találkozásánál idővel sérülne a matracmag. A gerincoszlop egészséges kettős S-alakját mérnöki pontossággal lekövető matrac félkemény kivitelben készül és mikrocellás szerkezetének köszönhetően kiváló szellőzéssel bír, amit csak hatványoz a lecipzározható matrachuzat extra légáteresztő képessége. A matracmag jó szellőzése és az antibakteriális huzat teljes oldalán végigfutó levegőcserét elősegítő réteg képes megakadályozni a poratkák és baktériumtelepek kialakulását, ezzel is elősegítve az egészséges alváskörnyezet kialakítását. Európa egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb habgyártója az oszták EuroFoam biztosítja a matrac magját, ami a svájci mérnökök precizitásával együtt garancia a minőségre. Speciális szerkezeti felépítésének és a minőségi alapanyagoknak köszönhetően 22 cm-es vastagsága ellenére is kiválóan működik motoros ágyrács használatával.

 

 matrac

 

 

 SwissTech Dinamic matrachuzat

 

 A matrac külső 100% szövött kelme prémium minőségű huzata levehető és mosható. Tökéletesen biztosítja a habmatrac megfelelő szellőzését és az atkamentes, baktériummentes, antiallergén alváskörnyezetet.

 

 

Swisstech Dinamic habrugós matrac az alábbiakat nyújtja Önnek:

 

  • A habrugós rendszer ötvözi a különböző habok kiváló tulajdonságait a hagyományos rugórendszerek előnyeivel.
  • A különálló rugók szabad mozgásának köszönhetően a matrac a test vonalát centiről centire követi és egymástól függetlenül optimálisan támasztja alá.
  • A habrugós rendszer már az alátámasztás során is kényelmi párnázóréteget biztosít, ami a kényelmi komfortréteggel együttműködve sokkal optimálisabb komfortot és alátámasztást nyújt.
  • A habrugós rendszer nem gyűjti össze az elektroszmogot, azt nem erősíti fel. Ezáltal azon a helyen, ahol életünk legnagyobb részét töltjük, melynek a regenerálódást és pihenést maximálisan ki kell tudnia elégíteni, egy sokkal egészségesebb környezetet hozhatunk létre.
  • Mérési eredmények igazolják, hogy mind az alakvesztési, mind a visszahatói mutatói 15 %-kal jobbak a fém rugórendszereknél.

 

  Mit érdemes tudni a hideghabokról?

 A hideghabok növelik a fekvőfelületek komfortját. Lényegesen jobban követik a test körvonalait, mint a korábbi matracipari alapanyagok. A hideghabgyártástechnológiából és a speciális cellaszerkezetből adódóan a hideghabok kimagaslóan rugalmasak és az átlagosnál nagyobb alátámasztó erővel bírnak, ezáltal a fekvőfelületen a nyomáseloszlás a lehető legeredményesebb. Ez hosszantartó használat során sem okoz kifáradást. Az anyag sűrűség és keménység eloszlása bármely más anyaggal összehasonlítva a leghomogénebb.
A hideghabokból gyártott matracmagok millió számra tartalmaznak mikroszkopikus csatornákat. Ezek a mikroszkopikus csatornák biztosítják a tökéletes ventillációt és a hatékony nedvességelvezetést, ezáltal tovább növelve a matracok komfortját és élettartamát, eredményessé téve az alvás mikroklímáját. A hideghabok az összenyomás során kisebb energiát nyelnek el, mint a hagyományos habok, koncentrált energiaelnyelő képességgel bírnak, ezzel biztosítják az optimális nyomáseloszlást, ami javítja az alvás minőségét és a matrac tartósságát.
A hideghabok pontrugalmasságukból adódóan egyesítik a független és oldalirányú támasztást, ennek köszönhetően optimálisan egyesítik a támasztóerőt és a lágyságot. A nagyrugalmasság és a megnövelt támasztó hatás miatt a legmegfelelőbb alapanyagok a matracipar számára.
A felhasználó kellemes érzetét az is biztosítja, hogy nincs besüppedés, ki gödrösödés és a párnázó anyagra visszavezethető derék-hátfájás.
A fárasztási és más vizsgálatok is alátámasztják miszerint a hideghabok intenzív használat esetén is kisebb deformációt szenvednek el, mint a többi matraciparban felhasznált alapanyag.

Életünk 1/3-a

Életünk 1/3-át alvással töltjük, ezen oknál fogva sokat számít, hogyan töltjük az éjszakákat az ágyunkban! Az alvás minősége hozzájárul a következő nap sikerességéhez valamint hosszú távon az egészség megőrzéséhez. Ha fekvőhelyét nem megfelelően választja meg, akkor azgerincbántalmakhoz vezethet!

Egy éjszaka az ágyban:

Szervezetünk kipiheni az aznapi fáradalmakat és teljes erővel azon van, hogy tökéletes regenerálódást hozzon létre annak érdekében, hogy a következő nap energikus és sikeres legyen. Miközben alszunk, izmaink ellazulnak, a gerincre, csigolyáinkra nehezedő nyomás a legminimálisabbra csökken. Ezért fontos, hogy a választott fekvőhelyünk kényelmes és egyben tökéletes legyen. A fekvőfelület a test formájához igazodik azáltal, hogy egyenletes alátámasztást biztosít és megfelelően elosztja testsúlyunkat.

Mit érdemes tudni a hideghab típusú matracokról ?

-legmodernebb high-tech alternatíva a nemzetközi alváskultúrában
- feszes, a testformához alkalmazkodó, ergonómiailag kiváló
alátámasztást biztosít
-kiváló klíma kiegyenlítô hatást nyújt
-mikrocellás szerkezete pontosan követi a test formáját
-higiénikus környezetet biztosít
-teljesen hangtalan
- anyagszerkezete egyedülálló módon lehetővé teszi
az orvos-egészségügyi tanácsokat pontosan követő kialakítást
-antiallergén, atkamentes alvásközeget segít elő

Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a hideghab matracok?

-rendkívül magas rugalmassága megakadályozza a kellemetlen,
a vérkeringést és megfelelô anyagcserét gátló nyomáspontok
kialakulását
- kiváló mikroklimatikus képessége megakadályozza a magas
páratartalom kialakulását
- magas minőség, ortopedikus komfort biztosítja a gerincoszlop megfelelő pozícióját

Matrac, helyes alvási pozíció, hideghab

A hideghab matracok...

... egyedülálló mikrocellás felépítése azonnal reagálva felveszi testének
minden görbületét. Ez az alakfelvevő folyamat elosztja testsúlyát,
és megelőzi a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, melyek főleg
a csípő, a karok és a vállak környékén alakulhatnak ki, és amelyek
keringési rendellenességeket, zsibbadtságot, merevséget vagy fájdalmat okozhatnak.

 

 A SwissTech Dinamic matrac a Gigamatrac üzleteiben kipróbálható!

 

Kulcsszavak: habrugó, akciós matrac, rugós matrac, hideghab matrac, rugalmas matrac, rugalmas ágyrács, rugalmas borda, feszes matrac, tartós matrac, high-tech matrac, matrac akció a Gigamatracban, innovatív hab, kényelmes félkemény matrac, motoros ágyrácsban matrac, levehető huzat, mosható huzat, minőségi alapanyagok, határozott alátámasztás, legjobb hideghab matrac, kemény kényelmes matrac, fix ágybordán használható matrac, motoros ágyráccsal használható dinamikus hideghab matrac, a legjobban szellőző habmatrac, 

Ágyrács követelmények:

Rugalmas ágyrács, minimum 26 keresztléccel, deszkeborda esetén minimum 70% lefedettség szükséges.

(70%= a lécek darabszámának és felületének teljes területe a matrachoz képest).

Gyártó: Roga Swiss Tech
Származási hely: Magyarország
Zónák száma: 7 ergonómiai zóna
Matracmagasság: 22cm
Súlykorlát: 130kg
Csomagolás: Normál csomagolás
Összetétel: Hideghab-váz habrugókkal
Huzat anyaga: 100% szövött kelme
Huzat típusa: Levehető, mosható
Garancia: 10 év
Minősítések: Klinikai vizsgálat
Komfort: Félkemény
Egyedi méret: Igen
Szállítási határidő : 21 munkanapon belül
Fekvőfelületek: 1 oldalas matrac
Kényelmi réteg: Speciális formakövető hideghab
Antiallergén: Igen
EP elszámolható: Nem
Méretek:
117 800 Ft   97 900 Ft
131 800 Ft   109 900 Ft
147 800 Ft   122 900 Ft
205 800 Ft   170 900 Ft
235 800 Ft   195 900 Ft
263 800 Ft   219 800 Ft
293 800 Ft   244 900 Ft
Matracvásárlási tanácsok
Ikea matracok és ágyak a Gigamatrac szomszédságában

Ikea matracok és ágyak a Gigamatrac szomszédságában Svédasztaltól a hálószobáig   Mivel tud többet nyújtani ágyvásárlás esetén a Gigamatrac szakkereskedés, mint egy Ikea? A válasz a Gigamatrac részéről egyszerű, előbb kínálunk utána gyártunk! Nincs két egyforma ember a világon, ezért minden embernek személyreszabottan kell matracot választani, hogy megtalálja a megfelelő kényelmet. Az óriási raktárkészlet mellett megrendelésre gyártunk, többnyire ágyk...

Tovább a tanácsokhoz »

Matracos érdekességek
Latex biomatrac

Mondhatjuk, hogy a 20. százat egyik legnagyobb felfedezése volt a Dunlop gyárnak 1932-ben, amikor is legyártották az első latex felhasználásával készült matrac prototípusát. Az addig ismert matrac alapanyagokkal szemben ez igazán úttörő felfedezésnek számított. Nagy rugalmasságú anyag képes ellenállni a poratkák és egyéb korokozók megtelepedésének Úgy tűnt, hogy megtalálták azt az anyagot, ami képes felváltani a rugós matracok hagyományait egy korszerűbb t...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac hírek a nagyvilágból
Kevesebb alvás = több sajtburger

Forrás /Index/2013. augusztus 8., csütörtök 14:51 |A Berkeley-i Kalifornia Egyetem kutatói azt vizsgálták, hogy lehet-e összefüggés az alváshiány és az elhízás között. Megállapították, hogy valószínűleg van; ha valaki egy egész éjszakát alvás nélkül tölt, érezhetően csökken az akaratereje, így sokkal valószínűbb, hogy első éhségében egy baconös sajtburgerhez fog nyúlni, mint egy salátához. A tanulmányhoz a kutatók 23 embert vizsgáltak, akik egész ...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac ABC
Motoros ágyrács

A motoros ágyrácsok a rugalmas ágyrácsok legmodernebb változatai, az igazi pihenés tökéletes eszközei. A rugalmas ágyrácsok általában több hajlított keresztlécből állnak, melyek enyvezett nyírfa vagy bükkfa alapanyagból készülnek. A rugalmas, más néven flexibilis ágyrácsok között találhatunk fix illetve manuálisan állítható ágyrácsokat. Ezek általában 2 ponton hajlíthatók, fej ?illetve lábrészen. A motoros ágyrácsok ezzel ellentétben öt törésponton...

Tovább a tanácsokhoz »

Levital
Levital matracok

    Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá...

Tovább a tanácsokhoz »