matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda

Telefonszám

  +36 20 263 58 50

Kosár nyitás 0 0 Ft

Swisstech Dinamic+ matrac

Leírás
Adatok
Árak
Swisstech Dinamic+ matrac Értékelés: 0 / 5 1 0db értékelés alapján.

Swisstech Dinamic+ habrugós matrac az alábbiakat nyújtja Önnek:

A habrugós rendszer ötvözi a különböző habok kiváló tulajdonságait a hagyományos rugórendszerek előnyeivel.
A különálló rugók szabad mozgásának köszönhetően a matrac a test vonalát centiről centire követi és egymástól függetlenül optimálisan támasztja alá.
A habrugós rendszer már az alátámasztás során is kényelmi párnázóréteget biztosít, ami a kényelmi komfortréteggel együttműködve sokkal optimálisabb komfortot és alátámasztást nyújt.
A habrugós rendszer nem gyűjti össze az elektroszmogot, azt nem erősíti fel. Ezáltal azon a helyen, ahol életünk legnagyobb részét töltjük, melynek a regenerálódást és pihenést maximálisan ki kell tudnia elégíteni, egy sokkal egészségesebb környezetet hozhatunk létre.
Mérési eredmények igazolják, hogy mind az alakvesztési, mind a visszahatói mutatói sokkal jobbak a fém rugórendszereknél.

Termékleírás:

Roga SwissTech

 

 

Swisstech Dinamic+ habrugós matrac

 

habrugók

A Swisstech Dinamic+ habrugós rendszerű matrac a  legmagasabb minőségű EMC hideghab matracok  tulajdonságait ötvözi a legújabb habrugós flexibilis  rendszerrel, a jelenleg létező egyik legfejlettebb alvási  rendszert kínálva. A matrac fonott szerkezetű  ConcreteWire hideghab rácsrendszerre épül, ami  különlegesen stabil rendszerrel fonja körül a különböző keménységű habrugó merevítést. FlexSpring System habrugó rendszere különböző keménységű rugókból áll, a derékrészen feszesebb, a vállrészen a testet tökéletesen követő rendszert kialakítva. A ConcreteWire fonott habmervítés különböző sűrűségű habok szendvics szerkezetű felépítése miatt hosszú élettartamot garantál, az alátámasztást ugyanolyan szinten biztosítva éveken keresztül. A SpecialCutsupport EMC hidehab kényelmi réteg 600 db minden irányba mozgó támasztófejjel, centiméterről centiméterre pontosan követi a test alakját, akkora variációs lehetőséget biztosítva, amely gyakorlatilag tökéletesen képezi és követi a legkülönbözőbb testfelépítésű és súlyú emberek alakját. A speciális fonott rácsszerkezet, a habrugós rendszer és a 600 tartófejből álló kombináció feszes és tökéletes alátámasztást biztosít. A kényelmi rendszer minden irányba futó klímacsatornái pedig garantálják a tökéletes klímát az ágyban.

Swiss Tech Dinamic+ matrac:

A Roga Swiss Tech matrac és boxspring  gyártó több, mint öt generációt átfogó családi vállalkozásból nőtte ki magát és az 1982-es cégalapítás óta, neve egyet jelent a minőséggel, kényelemmel és precizitással. A svájci mérnököknek köszönhetően a Swiss Tech Dinamic + matrac az emberi test anatómiájának maradéktalan figyelembevételével lett megtervezve, így tökéletesen leköveti annak görbületeit, ezzel is minimalizálva a nyomáspontok kialakulását. A négyzetméterenkénti 300 db habrugó garantálja a matrac dinamikáját minden körülmények között, a könnyebb és nehezebb testsúly számára egyaránt. A matracmag különböző tömegsűrűségű habokból áll össze és mindkettő oldalán megtalálható a 7 zónás habrugós rendszer, így kettő különböző keménységű komfortból választhatunk, a számunkra tökéletes alvási körülmények biztosítása érdekében.  A lecipzározható matrachuzat extra légáteresztő oldallal rendelkezik így még a hagyományos rugós rendszereknél is jobban szellőzik, ezzel is megelőzve a poratkák megtelepedését. Mivel a svájci gyártó fókuszában az egészséges és pihentetető alváskörülmények megteremtése áll, így a Dinamic+ matrac keménységét is ennek figyelembevételével fejlesztették ki. Egy kemény, de a testnek még ideális feszességű oldallal és egy félkemény, de már feszes komfortoldallal rendelkezik. A praktikusan két oldalas matrac lehetőséget ad az otthoni „finomhangolásra”, azaz pár éjszaka után el tudjuk dönteni, hogy melyik fekvő felület támogatja leginkább a gerincoszlop számára a tökéletes alátámasztást.

 

 

pihenes

 

A habrugós rendszer kizárja a káros elektroszmogot a regenerálódó szervezet környezetéből. Mivel a nagysűrűségű habrugó alakvesztési és visszaható mutatói egy matracon belül sokkal jobbak a fémrugós matracoknál, tökéletesen váltja ki a hagyományos rugórendszereket. Egy bonell rugós matracnál az összekötözött rugós rendszer miatt egybe mozog az egész matrac, azaz áthullámzik. A bonellrugós matracoknál a két különböző keménységű anyag a fémrugó és egy lágyabb hab érintkezése során a hab időnap előtt károsodik. Mivel a habrugó hangtalan és nem törik el, nem rozsdásodik a páratartalom miatt kizárható több olyan negatív tulajdonsága is, ami bosszantó lehet a hagyományos fém rugós rendszereknél. A Swisstech Dinamic+ matrac feszes alátámasztás mellett határozottan öleli körül a testet. A matrac klinikai tesztelése során kiváló minősítéseket kapott a különböző gerinc, illetve nyaki problémákkal foglalkozó emberektől és szakemberektől. A SwissTech Dinamic+ kétoldalas matrac fej/láb emelős, rugalmas motoros ágyráccsal is használható. A SwissTech Dinamc+ matrac habrugós rendszere kiválóan lélegzik, pontrugalmassága kiemelkedő, alakkövető tényezője rendkívül magas. Mivel a habrugók élettartama és alakváltozási tényezője kiváló a matrac hosszú élettartama garantált.

 

SwissTech Dinamic+ felépítése

ConcreteWire 14 cm magas EMC hideghab rácsszerkezetű fonott támasztórendszer különböző keménységű és karakterisztikájú habrugókkal kiegészítve a matrac egész felületén. 4 cm magas EMC hideghab special CutSupport 600 tartófejes kényelmi rendszerrel. Mindkét oldalán 7 ergonómiai zónás kialakítás, dinamikus habrugós rendszerrel.

 habrugós rendszer

 

Swisstech Dinamic+ matrachuzat

A matrac külső 100% szövött kelme prémium minőségű huzata levehető és mosható. Tökéletesen biztosítja a habmatrac megfelelő szellőzését és az atkamentes, baktériummentes, antiallergén alváskörnyezetet.

 

Swisstech Dinamic+ habrugós matrac az alábbiakat nyújtja Önnek:

 

  • A habrugós rendszer ötvözi a különböző habok kiváló tulajdonságait a hagyományos rugórendszerek előnyeivel.
  • A különálló rugók szabad mozgásának köszönhetően a matrac a test vonalát centiről centire követi és egymástól függetlenül optimálisan támasztja alá.
  • A habrugós rendszer már az alátámasztás során is kényelmi párnázóréteget biztosít, ami a kényelmi komfortréteggel együttműködve sokkal optimálisabb komfortot és alátámasztást nyújt.
  • A habrugós rendszer nem gyűjti össze az elektroszmogot, azt nem erősíti fel. Ezáltal azon a helyen, ahol életünk legnagyobb részét töltjük, melynek a regenerálódást és pihenést maximálisan ki kell tudnia elégíteni, egy sokkal egészségesebb környezetet hozhatunk létre.
  • Mérési eredmények igazolják, hogy mind az alakvesztési, mind a visszahatói mutatói 15 %-kal jobbak a fém rugórendszereknél.

 

Mit érdemes tudni a hideghabokról?

A hideghabok növelik a fekvőfelületek komfortját. habrugóLényegesen jobban követik a test körvonalait, mint a korábbi matracipari alapanyagok. A hideghabgyártástechnológiából és a speciális cellaszerkezetből adódóan a hideghabok kimagaslóan rugalmasak és az átlagosnál nagyobb alátámasztó erővel bírnak, ezáltal a fekvőfelületen a nyomáseloszlás a lehető legeredményesebb. Ez hosszantartó használat során sem okoz kifáradást. Az anyag sűrűség és keménység eloszlása bármely más anyaggal összehasonlítva a leghomogénebb.
A hideghabokból gyártott matracmagok millió számra tartalmaznak mikroszkopikus csatornákat. Ezek a mikroszkopikus csatornák biztosítják a tökéletes ventillációt és a hatékony nedvességelvezetést, ezáltal tovább növelve a matracok komfortját és élettartamát, eredményessé téve az alvás mikroklímáját. A hideghabok az összenyomás során kisebb energiát nyelnek el, mint a hagyományos habok, koncentrált energiaelnyelő képességgel bírnak, ezzel biztosítják az optimális nyomáseloszlást, ami javítja az alvás minőségét és a matrac tartósságát.
A hideghabok pontrugalmasságukból adódóan egyesítik a független és oldalirányú támasztást, ennek köszönhetően optimálisan egyesítik a támasztóerőt és a lágyságot. A nagyrugalmasság és a megnövelt támasztó hatás miatt a legmegfelelőbb alapanyagok a matracipar számára.
A felhasználó kellemes érzetét az is biztosítja, hogy nincs besüppedés, ki gödrösödés és a párnázó anyagra visszavezethető derék-hátfájás.
A fárasztási és más vizsgálatok is alátámasztják miszerint a hideghabok intenzív használat esetén is kisebb deformációt szenvednek el, mint a többi matraciparban felhasznált alapanyag.

Életünk 1/3-a

Életünk 1/3-át alvással töltjük, ezen oknál fogva sokat számít, hogyan töltjük az éjszakákat az ágyunkban! Az alvás minősége hozzájárul a következő nap sikerességéhez valamint hosszú távon az egészség megőrzéséhez. Ha fekvőhelyét nem megfelelően választja meg, akkor azgerincbántalmakhoz vezethet!

Egy éjszaka az ágyban:

Szervezetünk kipiheni az aznapi fáradalmakat és teljes erővel azon van, hogy tökéletes regenerálódást hozzon létre annak érdekében, hogy a következő nap energikus és sikeres legyen. Miközben alszunk, izmaink ellazulnak, a gerincre, csigolyáinkra nehezedő nyomás a legminimálisabbra csökken. Ezért fontos, hogy a választott fekvőhelyünk kényelmes és egyben tökéletes legyen. A fekvőfelület a test formájához igazodik azáltal, hogy egyenletes alátámasztást biztosít és megfelelően elosztja testsúlyunkat.

Mit érdemes tudni a hideghab típusú matracokról ?

-legmodernebb high-tech alternatíva a nemzetközi alváskultúrában
- feszes, a testformához alkalmazkodó, ergonómiailag kiváló
alátámasztást biztosít
-kiváló klíma kiegyenlítô hatást nyújt
-mikrocellás szerkezete pontosan követi a test formáját
-higiénikus környezetet biztosít
-teljesen hangtalan
- anyagszerkezete egyedülálló módon lehetővé teszi
az orvos-egészségügyi tanácsokat pontosan követő kialakítást
-antiallergén, atkamentes alvásközeget segít elő

Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a hideghab matracok?

-rendkívül magas rugalmassága megakadályozza a kellemetlen,
a vérkeringést és megfelelô anyagcserét gátló nyomáspontok
kialakulását
- kiváló mikroklimatikus képessége megakadályozza a magas
páratartalom kialakulását
- magas minőség, ortopedikus komfort biztosítja a gerincoszlop megfelelő pozícióját

Matrac, helyes alvási pozíció, hideghab

A hideghab matracok...

... egyedülálló mikrocellás felépítése azonnal reagálva felveszi testének
minden görbületét. Ez az alakfelvevő folyamat elosztja testsúlyát,
és megelőzi a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, melyek főleg
a csípő, a karok és a vállak környékén alakulhatnak ki, és amelyek
keringési rendellenességeket, zsibbadtságot, merevséget vagy fájdalmat okozhatnak.

 A SwissTech Dinamic+ habrugós matrac kipróbálható a Gigamatrac üzleteiben!

 

Kulcssazvak: habrugó, rugalmas ágyrács, rugalmas matrac, matrac akció, Gigamatracban akció, ortopéd matrac, HR hab, kelme huzat, boxspring, akciós matracok, svájci matrac, svájci technológia, minőségi habrugók, kétoldalas matrac, Gigamatrac akció, webshop akció, motoros ágyráccsl használható habrugós matrac, sportolóknak dinamikus matrac a fitt ébredéshez, mindkét oldalán 7 ergonómiai zónás matrac, legjobb magyar habrugós matrac a Gigamatracnál, 10 év garancia, hangtalan matrac, nincs áthulámzás, kiváló matrac franciaágyra,

Ágyrács követelmények:

Rugalmas ágyrács, minimum 26 keresztléccel, deszkeborda esetén minimum 70% lefedettség szükséges.

(70%= a lécek darabszámának és felületének teljes területe a matrachoz képest).

Gyártó: Roga Swiss Tech
Származási hely: Magyarország
Zónák száma: 7 ergonómiai zóna
Matracmagasság: 22cm
Súlykorlát: 140kg
Csomagolás: Normál csomagolás
Összetétel: Rácsmerevített hideghab habrugókkal
Huzat anyaga: 100% szövött kelme
Huzat típusa: Levehető, mosható
Garancia: 10 év
Minősítések: Klinikai vizsgálat
Komfort: Félkemény
Egyedi méret: Igen
Szállítási határidő : 21 munkanapon belül
Fekvőfelületek: Fordítható, két oldalas matrac
Kényelmi réteg: Speciális formakövető hideghab
Antiallergén: Igen
EP elszámolható: Nem
Méretek:
128 800 Ft   106 900 Ft
143 800 Ft   119 900 Ft
160 800 Ft   133 900 Ft
224 800 Ft   186 900 Ft
256 800 Ft   213 900 Ft
287 800 Ft   239 800 Ft
320 800 Ft   266 900 Ft
Matracvásárlási tanácsok
Rottex matracrendelés

Örömmel tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy Gigamatrac szomszédságában megnyílt az első Rottex mintabolt Budapest szívében. Az első Rottex mintabolt, mint minta bolt szinte a teljes Rottex kínálatot bemutatja: Rottex rugós matracok, Rottex biomatracok, Rottex vákuummatracok, memoryfoam fedőmatracok és alvás kiegészítők egy helyen. Szakképzett eladóink várnak mindenkit szeretettel, segítségükkel mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb matracot. A ma...

Tovább a tanácsokhoz »

Matracos érdekességek
Hilding Select Air

  A Hilding Select Air matrac egy vadonat új technológiát felvonultató feszes rendkívül komfortos vastag antiallergén matrac. Az innovatív műanyag rugók rendelkeznek a fémrugók karakterisztikájával azonban hangtalanok, kiváló vetemedési mutatókkal rendelkeznek és rendkívül jól cirkulálják  alevegőt. Ezt az innovatív technológiát építette be a Hilding Anders vadonatúj matracába. A levehető moshtaó antiallergén huzat segítségével hihetetlen jó mikrokilimat...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac hírek a nagyvilágból
Hatásosabb az alvás, mint a kodein

Hatásosabb az alvás, mint a kodeinSzerző: MTI /HVG/ A hosszabb alvás hatásosabb lehet a fájdalomcsillapító gyógyszereknél - állítják amerikai kutatók. Teszteredményeik szerint 10 óra alvás - azaz két órával több az általában ajánlott nyolcórásnál - eredményesebben csillapítja a fájdalmat, mint a kodein. A Henry Ford kórház orvosai négy éjszakán át vizsgálták kísérleti alanyaik alvásának hosszát, nappal pedig fájdalomküszöbüket. Aki 10 órát aludt, ...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac ABC
Matrac zónák

A matracok egyik legalapvetőbb - mondhatjuk, hogy elengedhetetlen ? követelménye, hogy ún. ergonómiai zónákra legyenek felosztva a test tökéletes formakövetése és megfelelő alátámasztása érdekében. Képzeljük el, hogy a matrac mindenhol egyforma keménységű. Ennek eredményeképpen a test bizonyos pontjai, kitüremkedő részei (váll és medence) nem fognak tudni eléggé besüllyedni, a derékrész nem ér hozzá a matrachoz, így annak nem lesz alátámasztása, és azon...

Tovább a tanácsokhoz »

Levital
Levital matracok

    Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá...

Tovább a tanácsokhoz »