matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Swisstech Dinamic matrac

Leírás
Adatok
Árak
Swisstech Dinamic matrac Értékelés: 0 / 5 1 0db értékelés alapján.
Következő kép »

SwissTech Dinamic habrugós matrac az egyik legjobb választás a dinamikus matracok között.
A különálló habrugók szabad mozgásának köszönhetően a matrac a test vonalát centiről centire követi és egymástól függetlenül optimálisan támasztja alá.
A habrugós rendszer nem gyűjti össze az elektroszmogot, mivel nincs fémrugó a kiválóan rugózó matracban. Ezáltal azon a helyen, ahol életünk legnagyobb részét töltjük, melynek a regenerálódást és pihenést maximálisan ki kell tudnia elégíteni, egy sokkal egészségesebb környezetet hozhatunk létre.
Mérési eredmények igazolják, hogy mind az alakvesztési, mind a visszahatói mutatói sokkal jobbak a fémrugós rendszereknél.

Termékleírás:

SwissTech

 

Swisstech Dinamic habrugós matrac

 

habrugók

A Swisstech Dinamic habrugós matrac alátámasztása az új generációs matracok egyik kiváló minőségű darabja. A közel 300 speciális habrugó a legmagasabb szintű bonell és zsákrugós rendszerek pozitív tulajdonságait kiegészíti a habrugós rendszerek vitathatatlan előnyeivel. A 7 ergonómiai zónával rendelkező, egy oldalas matrac a FoamSpring SB HR habrugós rendszer kialakításával a lehető legoptimálisabb komfortot biztosítja a gerincnek. A dinamikus HR hideghabrugós rendszer határozott alátámasztást biztosít a testünknek, kiváló alátámasztást ad medencetájékon a vállrésznél pedig optimális süppedést tapasztalhatunk. A habrugó rendszer kizárja a káros elektroszmogot a regenerálódó szervezet környezetéből. Mivel a nagysűrűségű habrugó alakvesztési és visszaható mutatói egy matracon belül sokkal jobbak a fémrugós matracoknál, tökéletesen váltja ki a hagyományos rugórendszereket. Egy bonell rugós matracnál az összekötözött rugós rendszer miatt egybe mozog az egész matrac, azaz áthullámzik. A bonellrugós matracoknál a két különböző keménységű anyag a fémrugó és egy lágyabb hab érintkezése során a hab időnap előtt károsodik. Mivel a habrugó hangtalan és nem törik el, nem rozsdásodik a páratartalom miatt kizárható több olyan negatív tulajdonsága is, ami bosszantó lehet a hagyományos fém rugós rendszereknél. A Swisstech Dinamic matrac feszes alátámasztás mellett határozottan öleli körül a testet. A matrac klinikai tesztelése során kiváló minősítéseket kapott a különböző gerinc, illetve nyaki problémákkal foglalkozó emberektől és szakemberektől. A SwissTech Dinamic matrac fej/láb emelős, rugalmas motoros ágyráccsal is használható. A SwissTech Dinamc matrac habrugós rendszere kiválóan lélegzik, pontrugalmassága kiemelkedő, alakkövető tényezője rendkívül magas. Mivel a habrugók élettartama és alakváltozási tényezője kiváló a matrac hosszú élettartama garantált.

A több, mint 35 éves tapasztalattal rendelkező Roga Swiss Tech, jellemzően minden rendszert a tökéletességig fejleszt, majd ezután teszi elérhetővé a nagyközönség számára, ez nem történt másképp a habrugós rendszerű Dinamic matracnál sem. A rácsmerevített hideghab matracban egymástól teljesen különálló és különböző erősségű Hr habból készülő habrugók biztosítják az ideális alátámasztást és a páratlan, valamint mással össze nem keverhető dinamikát. 7-zónás kialakítása garantálja a nyomáspontok minimalizálását, ezzel megteremtve a pihentető alvás ideális feltételeit. Rendelkezik a zsákrugós rendszerek precíz vonalkövetést eredményező tulajdonságaival, viszont nem törik, nem rozsdásodik, hangtalan és nem kell tartanunk attól, hogy a rugó és a hideghab lemez találkozásánál idővel sérülne a matracmag. A gerincoszlop egészséges kettős S-alakját mérnöki pontossággal lekövető matrac félkemény kivitelben készül és mikrocellás szerkezetének köszönhetően kiváló szellőzéssel bír, amit csak hatványoz a lecipzározható matrachuzat extra légáteresztő képessége. A matracmag jó szellőzése és az antibakteriális huzat teljes oldalán végigfutó levegőcserét elősegítő réteg képes megakadályozni a poratkák és baktériumtelepek kialakulását, ezzel is elősegítve az egészséges alváskörnyezet kialakítását. Európa egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb habgyártója az oszták EuroFoam biztosítja a matrac magját, ami a svájci mérnökök precizitásával együtt garancia a minőségre. Speciális szerkezeti felépítésének és a minőségi alapanyagoknak köszönhetően 22 cm-es vastagsága ellenére is kiválóan működik motoros ágyrács használatával.

 

 matrac

 

 

 SwissTech Dinamic matrachuzat

 

 A matrac külső 100% szövött kelme prémium minőségű huzata levehető és mosható. Tökéletesen biztosítja a habmatrac megfelelő szellőzését és az atkamentes, baktériummentes, antiallergén alváskörnyezetet.

 

 

Swisstech Dinamic habrugós matrac az alábbiakat nyújtja Önnek:

 

  • A habrugós rendszer ötvözi a különböző habok kiváló tulajdonságait a hagyományos rugórendszerek előnyeivel.
  • A különálló rugók szabad mozgásának köszönhetően a matrac a test vonalát centiről centire követi és egymástól függetlenül optimálisan támasztja alá.
  • A habrugós rendszer már az alátámasztás során is kényelmi párnázóréteget biztosít, ami a kényelmi komfortréteggel együttműködve sokkal optimálisabb komfortot és alátámasztást nyújt.
  • A habrugós rendszer nem gyűjti össze az elektroszmogot, azt nem erősíti fel. Ezáltal azon a helyen, ahol életünk legnagyobb részét töltjük, melynek a regenerálódást és pihenést maximálisan ki kell tudnia elégíteni, egy sokkal egészségesebb környezetet hozhatunk létre.
  • Mérési eredmények igazolják, hogy mind az alakvesztési, mind a visszahatói mutatói 15 %-kal jobbak a fém rugórendszereknél.

 

  Mit érdemes tudni a hideghabokról?

 A hideghabok növelik a fekvőfelületek komfortját. Lényegesen jobban követik a test körvonalait, mint a korábbi matracipari alapanyagok. A hideghabgyártástechnológiából és a speciális cellaszerkezetből adódóan a hideghabok kimagaslóan rugalmasak és az átlagosnál nagyobb alátámasztó erővel bírnak, ezáltal a fekvőfelületen a nyomáseloszlás a lehető legeredményesebb. Ez hosszantartó használat során sem okoz kifáradást. Az anyag sűrűség és keménység eloszlása bármely más anyaggal összehasonlítva a leghomogénebb.
A hideghabokból gyártott matracmagok millió számra tartalmaznak mikroszkopikus csatornákat. Ezek a mikroszkopikus csatornák biztosítják a tökéletes ventillációt és a hatékony nedvességelvezetést, ezáltal tovább növelve a matracok komfortját és élettartamát, eredményessé téve az alvás mikroklímáját. A hideghabok az összenyomás során kisebb energiát nyelnek el, mint a hagyományos habok, koncentrált energiaelnyelő képességgel bírnak, ezzel biztosítják az optimális nyomáseloszlást, ami javítja az alvás minőségét és a matrac tartósságát.
A hideghabok pontrugalmasságukból adódóan egyesítik a független és oldalirányú támasztást, ennek köszönhetően optimálisan egyesítik a támasztóerőt és a lágyságot. A nagyrugalmasság és a megnövelt támasztó hatás miatt a legmegfelelőbb alapanyagok a matracipar számára.
A felhasználó kellemes érzetét az is biztosítja, hogy nincs besüppedés, ki gödrösödés és a párnázó anyagra visszavezethető derék-hátfájás.
A fárasztási és más vizsgálatok is alátámasztják miszerint a hideghabok intenzív használat esetén is kisebb deformációt szenvednek el, mint a többi matraciparban felhasznált alapanyag.

Életünk 1/3-a

Életünk 1/3-át alvással töltjük, ezen oknál fogva sokat számít, hogyan töltjük az éjszakákat az ágyunkban! Az alvás minősége hozzájárul a következő nap sikerességéhez valamint hosszú távon az egészség megőrzéséhez. Ha fekvőhelyét nem megfelelően választja meg, akkor azgerincbántalmakhoz vezethet!

Egy éjszaka az ágyban:

Szervezetünk kipiheni az aznapi fáradalmakat és teljes erővel azon van, hogy tökéletes regenerálódást hozzon létre annak érdekében, hogy a következő nap energikus és sikeres legyen. Miközben alszunk, izmaink ellazulnak, a gerincre, csigolyáinkra nehezedő nyomás a legminimálisabbra csökken. Ezért fontos, hogy a választott fekvőhelyünk kényelmes és egyben tökéletes legyen. A fekvőfelület a test formájához igazodik azáltal, hogy egyenletes alátámasztást biztosít és megfelelően elosztja testsúlyunkat.

Mit érdemes tudni a hideghab típusú matracokról ?

-legmodernebb high-tech alternatíva a nemzetközi alváskultúrában
- feszes, a testformához alkalmazkodó, ergonómiailag kiváló
alátámasztást biztosít
-kiváló klíma kiegyenlítô hatást nyújt
-mikrocellás szerkezete pontosan követi a test formáját
-higiénikus környezetet biztosít
-teljesen hangtalan
- anyagszerkezete egyedülálló módon lehetővé teszi
az orvos-egészségügyi tanácsokat pontosan követő kialakítást
-antiallergén, atkamentes alvásközeget segít elő

Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a hideghab matracok?

-rendkívül magas rugalmassága megakadályozza a kellemetlen,
a vérkeringést és megfelelô anyagcserét gátló nyomáspontok
kialakulását
- kiváló mikroklimatikus képessége megakadályozza a magas
páratartalom kialakulását
- magas minőség, ortopedikus komfort biztosítja a gerincoszlop megfelelő pozícióját

Matrac, helyes alvási pozíció, hideghab

A hideghab matracok...

... egyedülálló mikrocellás felépítése azonnal reagálva felveszi testének
minden görbületét. Ez az alakfelvevő folyamat elosztja testsúlyát,
és megelőzi a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, melyek főleg
a csípő, a karok és a vállak környékén alakulhatnak ki, és amelyek
keringési rendellenességeket, zsibbadtságot, merevséget vagy fájdalmat okozhatnak.

 

 A SwissTech Dinamic matrac a Gigamatrac üzleteiben kipróbálható!

 

Kulcsszavak: habrugó, akciós matrac, rugós matrac, hideghab matrac, rugalmas matrac, rugalmas ágyrács, rugalmas borda, feszes matrac, tartós matrac, high-tech matrac, matrac akció a Gigamatracban, innovatív hab, kényelmes félkemény matrac, motoros ágyrácsban matrac, levehető huzat, mosható huzat, minőségi alapanyagok, határozott alátámasztás, legjobb hideghab matrac, kemény kényelmes matrac, fix ágybordán használható matrac, motoros ágyráccsal használható dinamikus hideghab matrac, a legjobban szellőző habmatrac, 

* GARANCIAVÁLLALÁS

  • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.gigamatrac.hu/regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
  • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.gigamatrac.hu/dokumentumok

Ágyrács követelmények:

Rugalmas ágyrács, minimum 26 keresztléccel, deszkeborda esetén minimum 70% lefedettség szükséges.

(70%= a lécek darabszámának és felületének teljes területe a matrachoz képest).

A honlapon elérhető termékleírásokban felmerülő tévedésekért felelősséget nem vállalunk.

A képen látható termék illusztráció.
A termékek összetételével kapcsolatban a változás jogát fenntartjuk.

Műszaki adatlap: Letöltés
Gyártó: Roga Swiss Tech
Származási hely: Magyarország
Zónák száma: 7 ergonómiai zóna
Matrac magasság: 22cm
Súlykorlát: 130kg
Csomagolás: Normál csomagolás
Összetétel: Hideghab-váz habrugókkal
Huzat anyaga: 100% szövött kelme
Huzat típusa: Levehető, mosható
Garancia: 10 év gyártói garancia*
Minősítések: Klinikai vizsgálat
Komfort: Félkemény
Egyedi méret: Igen
Szállítási határidő : 21 munkanapon belül
Fekvőfelületek: 1 oldalas matrac
Kényelmi réteg: Speciális formakövető hideghab
Antiallergén: Igen
EP elszámolható: Nem
Méretek:
168 900 Ft   134 900 Ft
174 900 Ft   139 900 Ft
274 900 Ft   219 900 Ft
299 900 Ft   239 900 Ft
324 900 Ft   259 900 Ft
349 900 Ft   279 900 Ft
374 900 Ft   299 900 Ft
Matracvásárlási tanácsok
Cardo matrac ár

A Gigamatrac szaküzletei a korábbi forgalmazásból megmaradt kiállítási/bemutató matracok értékesítésén kívül nem forgalmaz Cardo termékeket. Cardo Magyarország egyik legismertebb matrac márkája. A CArdo matrac árakat megtaláljuk különböző helyeken a weben, ezért Cardo matrac vásárlása előtt mindig érdemes körülnézni esetleg felhívni a különböző boltokat az esetleges Cardo akciók miatt. A Cardó ár általában mindig az adott hónaptól függ. A CArdo mind...

Tovább a tanácsokhoz »

Matracos érdekességek
Házipor allergia? Antiallergén matracok

Házipor allergia? Megoldás: Antiallergén matracok     Először is érdemes tisztázni, hogy mi is az a házipor allergia?   Ha azt gondoljuk, hogy az allergiás tünetek megjelenését csakis a lakásban található por okozza, tévedünk! A probléma hátterében valójában nem a házipor, hanem egy aprócska élőlény - a poratka áll. A poratka mikroszkopikus méretűre feltöredezett, és így a levegőben szálló ürüléke az, amit ha belélegzünk, vagy pl. ágyban érintkezésb...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac hírek a nagyvilágból
12 tipp a jó alvásért

12 tipp a jó alvásért Nők Lapja Cafe /forrás/ Éjszakánként nem tudsz rendesen aludni? Olvasd végig a 12-es listát és tudd meg, min kellene változtatnod! Mikor máskor, mint az Alvás Világnapján?   1. Ha éjszaka megébredsz, ne nézz az órára, aki ugyanis így tesz, az automatikusan elkezd számolni, tervezni, márpedig a test automatikusan reagál ezekre az aktivitásokra, éber lesz. Ezt elkerülendő, az ébresztőórát mindenki fordítsa a fal felé. 2. Éjszaka nassolni t...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac ABC
Táskarugós matracok

A technika fejlődése a matrac piacot is elérte. A bonellrugót a táskarugó, vagy más néven zsákrugó váltotta fel. A táskarugós matracok sokkal több komfortot nyújtanak, mint a régebbi bonell rugós matracok. Előnyei: vastagabb rugótestek, külön zsákocskákban helyezkednek el, ezáltal nincs áthullámzás mint a bonellrugós matracoknál, ahol össze vannak kötve a rugótestek a fém kerettel és ezért együtt mozognak a rugók. A zsákrugós matracok pont rugalmasak ezér...

Tovább a tanácsokhoz »

Levital
Levital matracok

    Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá...

Tovább a tanácsokhoz »

Hírek a Gigamatractól
Új márkák a MAX CITY-ben

  Gigamatrac Exclusive üzletünk 2019 szeptember elején nyitott a Max Cityben. Nagyon vártuk és készültünk ennek a boltnak a nyitására. Egy olyan otthonos környezetet szerettünk volna teremteni, ahova vásárlóink szívesen térnek be, időznek el a matracok és ágyak között. A széles választéknak köszönhetően biztosan megtalálják a számításaiknak megfelelő termékeket. Az elmúlt hónapok tapasztalatai azt mutatják, hogy a vásárló közönségünk örömmel fogadt...

Tovább a tanácsokhoz »

close M-Line Athletic