matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
Telefonszám

  +36 20 263 58 50

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda

A matrac óriás!
Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám

  +36 20 263 58 50

Hilding Select Air exclusive matrac

Leírás
Adatok
Árak
Hilding Select Air exclusive matrac Értékelés: 0 / 5 1 0db értékelés alapján.

A Hilding Select Air matrac, kiváló minőségű matrac, amely speciális hideghab és Arnitel rugókból áll. Ez a hideghab matrac ötvözi a rendkívül magas svéd minőséget a tökéletes alvási komforttal. Az egyedülálló, rugalmasságukat 100 évig megőrző Arnitel rugók, feszes és dinamikus alátámasztást biztosítanak. A Hilding Select Air matrac rendkívül jó szellőzést és higiéniát nyújt. A speciális elasztikus Arnitel rugók azon kívül, hogy jelentősen növelik a matrac élettartamát a tökéletes ortopédiai formakövetést és alátámasztást biztosítanak hosszú éveken keresztül. Hilding Select Air matrac,15 év gyártói garanciával a feszes és dinamikus matracokat kedvelőknek a legjobb választás.

Termékleírás:

Hilding logo

 

Hilding Select Air exclusive matrac

 

A Hilding Select Air exclusive matrac egyedi kiváló minőségű Svéd hideghab matrac. Egyedülálló technológiai felépítése 7 ergonómiai zónából áll. A különlegesen kialakított belső szerkezetében elhelyezett modern Arnitel rugótestek különleges alátámasztást és formakövetést biztosítanak. A szintetikus rugótestek rendkívül formatartóak de emellett meglepően rugalmasak is. A matrac belselyében tökéletesen elhelyezett Arnitel rugók eltérő keménységűek és rugalmasságúak annak érdekében, hogy a különböző nyomáspontokat megfelelően tudja alátámasztani. 

 

Műanyag rugó

 

A szintetikus rugótestek képesek ugyanazt az alátámasztási élményt garantálni mint a hagyományos acélrugók, de alkalmasak azon emberek számára is akik nem kívánnak fémrugókon aludni. A Hilding Select Air exclusive matrac egy olyan hideghab matrac amely felépítése úgy lett kialakítva az Arnitel rugók és a nagy sűrűságű, különböző keménységű hideghab kombinációjával, hogy feszes ergonómikus 7 zónás alátámasztást nyújtson. Abszolút High-tech matrac. Magas és feszes kemény fekvőfelülete alkalmassá teszi a nagy súlyterhelés ellensúlyozására is. Ezért kiválóan alkalmas nagyobb testsúlyú emberek számára is. A szintén rendkívül hosszú 15 éves garancia magáért beszél. 

Kemény feszes alátámasztás, vastag magas matrac. Kiváló nagy testsúly esetén is. A Kashmír bőrbarát klinikailag tesztelt huzata szintén rendkívül magas minőséget garantál, ezen kívül tökéletesen antiallergén.

 cashmer huzat

Kashmir matrachuzat

 

A Kashmir huzat egy nagyon finom tappintású, bőrbarát, természetes anyagból előállított  60C  fokon mosható matrachuzat. A Kashmir huzat teljesen antibakteriális, kiválóan szellőző antiallergén megoldás a teljes család számára. Probiotikumos kialakításának köszönhetően folyamatosan véd a baktériumok, mikrogombák ellen. Mivel kifejezetten alvási célra fejlesztett Kashmir huzat felső rétegeiben nincsenek baktérium és gombatelepek ezért az atkák megtelepedése sem lehetséges ebben a mikrokörnyezetben. Mivel az atkák a levált bőrhámdejtekkel táplálkoznak, azonban csak akkor képesek elfogyasztani azokat ha a baktériumok már előemsztéették azokat. Így mivel nincs táplálékuk a Kasmhir huzat teljesen atkamentes antiallergén környezetet biztosít.

selectair

Hideghabokról 

A Gigamatrac Factory&Outlet kiemelt figyelmet fordít a minél szélesebb és modernebb matracok szakszerű értékesítésére. Az egyik legnagyobb hideghab matracválaszték található áruházunkban.

Mi is az a hideghab? A hideghab alapanyag egy speciális poliuretán hab, amely minden követelménynek tökéletesen megfelel. Könnyű, légáteresztő, formatartó, hosszú élettartamú és remekül formálható.

A hideghab úgyszintén egy gyűjtő fogalom, ez alá rengeteg habanyag tartozik, mint egy nagy család. A normál haboktól kezdve, az emlékező habokon át, egészen a nagy rugalmasságú HR habokig, mind hideghabról beszélünk. A hideghabok sűrűsége a legfontosabb. Minél sűrűbb a habanyag, a matrac annál erősebb és tartósabb.

Ez után következik a matracok keménysége. Itt a vásárló igénye kerül leginkább előtérbe, hiszen mindenki más-más keménységű matracon szeret feküdni. A hideghabok pontrugalmasságukból adódóan tökéletes alátámasztást nyújtanak, pontosan követik a test vonalát, ezáltal egy egészséges alváskörnyezetet biztosítanak.

A megfelelő keménységű és sűrűségű matraccal több évtizedig aludhat kényelmesen, megelőzve a kellemetlen hát és derékfájást, és az ezzel járó egyéb egészségügyi gondokat.

 

Hideghab matracok

- legmodernebb high-tech alternatíva a nemzetközi hideghabalváskultúrában
- feszes, a testformához alkalmazkodó, ergonómiailag kiváló alátámasztást biztosít
- kiváló klíma kiegyenlítô hatást nyújt
- mikrocellás szerkezete pontosan követi a test formáját
- higiénikus környezetet biztosít
- teljesen hangtalan
- anyagszerkezete egyedülálló módon lehetővé teszi az orvos-egészségügyi tanácsokat pontosan követő kialakítást
- antiallergén, atkamentes alvásközeget segít elô

Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a hideghab matracok:

- rendkívül magas rugalmassága megakadályozza a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, segíti a vérkeringést és megfelelô anyagcserét
- kiváló mikroklimatikus képessége megakadályozza a magas páratartalom kialakulását
- ortopedikus alátámasztást biztosít a gerincoszlopnak

... egyedülálló mikrocellás felépítése azonnal reagálva felveszi testének minden görbületét. Ez az alakfelvevô folyamat elosztja testsúlyát, és megelőzi a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, melyek főleg a medence, a karok és a vállak környékén alakulhatnak ki, és amelyek keringési rendellenességeket, zsibbadtságot, merevséget vagy fájdalmat okozhatnak

A matrac alapanyagának kiválasztása az egyedi igényekhez igazodik. Mindenkinek más matrac felel meg. A habmatrac formakövetése és kezelése kiváló.

 

Hilding gyár Gigamatrac

 

 

HILDING ANDERS, 70 ÉVES TUDÁS ÉS SZAKÉRTELEM...

 

A történet 1939-ben kezdődött, amikor Hilding Andersson úgy döntött megnyitja első bútorgyárát Svédországban, Bjärnum városában. Annak ellenére, hogy a cég indulása pont a legnehezebb időben kezdődött a vállalkozói szellem és a szaktudásnak köszönhetően 1940-es évekre egy virágzó céggé nőtte ki magát és hírnevet szerzett magas minőségű termékeinek köszönhetően.
Az 1950-es évek végére megnövekedett igényeknek köszönhetően egyre népszerűbb lett a fogyasztók és a forgalmazók körében, mint például a máig is komoly vevőnek számító IKEA matracok terén.
1972-ben Hilding fia, Olle nagy újításokat vezetett be, az úgynevezett ?Polyspring" új matrac designnal. A nagy áttörést azonban 1976 hozta, amikor már a nemzetközi piacot meghódítva belépett szállodai piacra ahol kompromisszumok nélküli minősége miatt bekerült a legkeresettebb matracok közé. Így lett a családi vállalkozásból globális vállalat. 1980-ban a cégvezetés úgy döntött kizárólag az ágyakra összpontosítanak.
Növekedés...
1991-ben a Hilding Anders vált a legnagyobb ágygyártó vállalattá és folyamatos terjeszkedésével uralni kezdte Európát és Ázsiát. A stratégia viszonylag egyszerűnek tűnt, hiszen a vezetőség belátta: terjeszkedni csak úgy lehet sikeresen, ha nem csak a nevet vásárolják meg, hanem a teljes vállalkozásokat gyáregységgel mindennel együtt. Az elképzelés jól sikerült, hiszen nem véletlen hogy napjainkban 22 márkanévvel, 18 gyáregységgel rendelkezik a cég Európában, Ázsiában és Oroszországban.

Kashmir matrachuzat: Antisztatikus tulajdonsággal rendelkező matrachuzat a felhasználó számára intenzívebb és mélyebb alvást tesz lehetővé, segíti a gyorsabb sejtregenerációt rövidítve ezzel az alvásra fordított időt. A szövetben található különleges szénszálaknak köszönhetően elvezeti az alvó személy testében összegyűlt statikus feszültséget, javítva az alvás, illetve a pihenés minőségét. A szövet gomba-, és baktériumölő tulajdonságú, anyagösszetételének köszönhetően taszítja a port.
A körkörös cippzár óriási előnye, hgy a matrachuzat két féllé cippzárazható, így akár csak az egyik huzatfél is mosható. Gyakorlati haszna, hogy így belefér az általános 3,5-4,5 kg-os otthoni, háztartási mosógépekbe.
A Hilding kollekcióban alkalmazott matrachuzatok kizárólag a legkiválóbb, minőségileg bevizsgált és jóváhagyott alapanyagból készülnek.

 

Kulcsszavak: Hilding hideghab, 7 zónás hideghab megerősíttéssel, dinamikus hideghab matrac, Hilding Select Air Gigamatrac webshop, legjobb hideghab matracok, kemény de kényelmes matrac hátfájásra, gerinc matrac, matrac gerincsérvre, habrugó, akciós matrac, Gigamatracban kapható, webáruház, legkényelmesebb matrac, gerinckímélő matrac, rugalmas matrac, habrugókból álló, kétoldalas matrac,gerincsérvre habmatracok, porckorong-sérvre matrac, levehtő huzat, szétválasztható huzat, 60 fokon mosható huzat, kashmir matrachuzat, atkamentes matrac, antiallergén matrac, matrac gerinceseknek, matrac a Gigamatrac webshopból, olcsó gerinc matrac, 15 év garancia, matrac mindennapokra,

 

 

Gyártó: Hilding
Milyen a termék: Quality of Sweden
Kényelmi réteg: PU habréteg
Összetétel: Hideghab szintetikus rugókkal
Zónák száma: 7 ergonómiai zóna
Csomagolás: Normál csomagolás
Matracmagasság: 23 cm
Antiallergén: 100% antiallergén
Huzat típusa: kashmír magas minőségű bőrbarát szövet
Garancia: 15 év
Komfort: Kemény
Súlykorlát: 140kg
Huzat anyaga: Kashmír exclusive 100 % antiallergén huzat
Minősítések: Szokásos
EP elszámolható: Nem
Szállítási határidő : 21 munkanapon belül
Fekvőfelületek: Fordítható, két oldalas matrac
Egyedi méret: Nem rendelhető
Mosható: Igen, 60C°-on gépi úton
Matracmag: Hideghab matrac arnitel rugókkal
Méretek:
139 800 Ft   109 900 Ft
139 800 Ft   109 900 Ft
188 800 Ft   164 900 Ft
216 800 Ft   186 900 Ft
246 800 Ft   208 900 Ft
298 800 Ft   229 900 Ft
Matracvásárlási tanácsok
Cardo matrac ár

A Gigamatrac szaküzletei a korábbi forgalmazásból megmaradt kiállítási/bemutató matracok értékesítésén kívül nem forgalmaz Cardo termékeket. Cardo Magyarország egyik legismertebb matrac márkája. A CArdo matrac árakat megtaláljuk különböző helyeken a weben, ezért Cardo matrac vásárlása előtt mindig érdemes körülnézni esetleg felhívni a különböző boltokat az esetleges Cardo akciók miatt. A Cardó ár általában mindig az adott hónaptól függ. A CArdo mind...

Tovább a tanácsokhoz »

Matracos érdekességek
Zafír akció

Zafír tömör fenyő felnyithatós franciágy, a készlet erejéig hihetetlen áron. Tömör fenyő, rendkívül nagy méretű ágyneműtartóval natúr lakkozott színben. Amennyiben francaágyat keres, érdemes megtekinteni a Gigamatrac üzleteiben ezt a kiváló minőségű fenyőágyat. A felnyitható ágyrács gázrugóval nyílik, precíz és tartós megoldást biztosít. Az ágyneműtartó a földig ér, az oldala megerősített panelekből áll. Az akciós 59900 Ft-os ár, a készlet e...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac hírek a nagyvilágból
12 tipp a jó alvásért

12 tipp a jó alvásért Nők Lapja Cafe /forrás/ Éjszakánként nem tudsz rendesen aludni? Olvasd végig a 12-es listát és tudd meg, min kellene változtatnod! Mikor máskor, mint az Alvás Világnapján?   1. Ha éjszaka megébredsz, ne nézz az órára, aki ugyanis így tesz, az automatikusan elkezd számolni, tervezni, márpedig a test automatikusan reagál ezekre az aktivitásokra, éber lesz. Ezt elkerülendő, az ébresztőórát mindenki fordítsa a fal felé. 2. Éjszaka nassolni t...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac ABC
Vákuummatrac rendelés

A vákuummatrac vagy vákuumcsomagolt matrac nem egy önálló matrac kategória, sokkal inkább egy csomagolástechnika. Viszont rendelés után könnyebb a szállítása. Ez magyarul annyit jelent, hogy szinte bármelyik matracot (és a habmatracok 90%-át) le lehet vákuumcsomagolni, így magától érthető, hogy a vákuummatrac nem lehet egy önálló matrac kategória. Viszont mégis az lett. Ezzel ellentétben nyugodtan megállapítható, hogy egy vákuumcsomagolt vákuummatrac önmagába...

Tovább a tanácsokhoz »

Levital
Levital matracok

    Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá...

Tovább a tanácsokhoz »