Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

HR BALANCE hideghab matrac


Matrac választás egy perc alatt? Kipróbálom!
 • A termékről pár szóval

  A HR BALANCE hideghab matrac egy HR 35/36 hideghabból készül, amely egy kemény, de egyben kényelmes komfortot nyújt a kemény matracot kedvelők számára. A HR BALANCE hideghab matrac kétoldalas kialakítású, amelynek egyik oldala kicsit lágyabb érzetet biztosít. A HR Balance mindkét oldala eltérő kialakítású, 7 ergonómiai zónával rendelkezik, amely gondoskodik a megfelelő alátámasztásról. A HR BALANCE hideghab matrac huzata antiallergén, levehető és mosható, amelynek segítségével hozzájárul a higiénikus alvási környezet megteremtéséhez.

 • Méretek Lista árAkciós ár
  174 900 Ft
   
  Darab:

  Vagy...

  0 Ft
  29,99 %

  Vigye el részletre, intézheti Online! Az egyes méretek törlesztéseit megtekintheti itt!

   
  Komfort skála
  Tájékoztató
  Gyártó: SwissDream
  Zónák száma: 7 ergonómiai zóna
  Csomagolás: Normál csomagolás
  Matrac magasság: 16 cm
  Antiallergén: Igen
  Garancia: 10 év garancia
  Súlykorlát: 130kg
  EP elszámolható: Nem
  Mosható: Igen
  Matracmag: 7 zónás HR hab

Hitelkalkuláció:

Válassza ki a kívánt méretet a hitelkonstrukció megtekintéséhez

 • 180*200cm

Termékleírás:

HR BALANCE hideghab matrac

 

A HR BALANCE hideghab matrac egy HR 35/36 hideghabból készül, amely egy kemény, de egyben kényelmes komfortot nyújt a kemény matracot kedvelők számára. A HR BALANCE hideghab matrac kétoldalas kialakítású, amelynek egyik oldala kicsit lágyabb érzetet biztosít. A HR Balance mindkét oldala eltérő kialakítású, 7 ergonómiai zónával rendelkezik, amely gondoskodik a megfelelő alátámasztásról. A HR BALANCE hideghab matrac huzata antiallergén, levehető és mosható, amelynek segítségével hozzájárul a higiénikus alvási környezet megteremtéséhez.

 

 

 

 

 

HR BALANCE HIDEGHAB MATRAC TÖRTÉNETE

Amennyiben a HR Balance matrac kiemelkedő tulajdonságait egy szóban szeretnénk összefoglalni, akkor talán a „kifogástalan” szó lehetne a legmegfelelőbb. Persze ez így egy kicsit túlzásnak tűnhet, de előlegezze meg nekünk a bizalmat és cserébe mi megígérjük Önnek, hogy a matrac születésének alábbi leírásának elolvasása egy részről nem lesz kidobott idő, más részt a cikk után Ön is egyet fog érteni velünk.

Hogy mitől is lesz „kifogástalan” egy termék? Még a több évtizedes szakmai tapasztalat, a közel száz gondosan megtervezett matrac típus, a piaci- és vásárlói igények maradéktalan ismerete, Európában és a tengerentúlon is szabadalmaztatott termékeink tapasztalata sem elegendő ahhoz, hogy kifogástalan matracot készítsünk. Olyan ez kicsit, mint a főzés. Hiába a nagymama titkos csirkepörkölt receptje, ha nincs megfelelő minőségű alapanyag annak elkészítéséhez.

AZ ALAP GONDOLAT

Minden termékfejlesztés kérdésekkel kezdődik. Vajon hosszú távon örömünket lelnénk-e egy olyan matracban, ami bár olcsó, de kétes és nehezen ellenőrizhető minőségű alapanyagokból áll? Vagy esetleg egy olyan matraccal, amely bár mindenféle minősítéssel (is) rendelkezik, de meglehetősen borsos árfekvésben juthatnánk csak hozzá? Vagy mi lenne, ha egy mindenki számára könnyen elérhető, ellenőrzött és kifogástalan minőségű alapanyagokból álló matraccal lepnénk meg hűséges Vásárlóinkat? Ha van kedvük, nézzünk be együtt egy kicsit a kulisszák mögé!

A HR HAB ALAPANYAG

 

A HR Balance hideghab matrac esetében a NEVEON cégcsoport fogja az ellenőrzött, károsanyag-mentes hideghab alapanyagot szolgáltatni. A kifogástalan és állandó minőségéről a magyar piacon is jól iamert Eurofoam márkát is magában foglaló NEVEON vállalat Európa legnagyobb és egyben legrégebbi habgyártó vállalata, amely 18 országban 61 gyáregységben közel 3400 munkatárssal továbbra is a legmegbízhatóbb komforthabokat állítják elő több százmillió matrac-vásárló számára.

Az ISO 9001 és ISO/TS 16949 minőségbiztosítási rendszerben készülő és Certipur minősítéssel rendelkező habok garantálják nekünk a károsanyag-mentes, ellenőrzött minőségű és biztonságos hideghabot. Miért akkora „durranás” egy Certipur certifikáció? A Certipur minősítés egy önkéntes és nonprofit alapú minőségellenőrzési rendszer, ahol az egyes habokat három különböző országban, három egymástól független cég vizsgálja és minősíti közösen meghatározott határértékek szerint és azonos vizsgálati standardok alapján. A minősítésben résztvevő dán, angol és német (TÜV Rheinland LGA GmbH) vállalatok egymással nem állnak kapcsolatban, így mindhárom jelentés egymástól függetlenül és önös érdekek nélkül jön létre, így az elfogultság, a részlehajlás szóba sem jöhet.

Természetesen a HR Balance matracnál sem szerettünk volna más gyártóhoz fordulni, a biztonságos és megnyugtató Certipur minősítésű habnál lejjebb adni, az évtizedes partneri együttműködés, a kifogástalan szakmai kapcsolat az évek során olyan beszállítói bizalommá alakult, hogy meg sem fordult a fejünkben, hogy más gyártó habjai közül válasszuk ki a készülő HR Balance Ultra matrac hideghab alapanyagát.

AZ ÁRFEKVÉS

Na igen. Ez volt talán a legnehezebb. Az első elhatározásnál még  2020-at írtunk. Ez az az év volt, amikor a pandémiának és egyéb gazdasági hatásoknak köszönhetően gyakorlatilag minden alapanyagnak, minden építőanyagnak, készterméknek szinte napi ára volt, ahol a világpiaci trendek naponta fordulnak oda és vissza akár többször is egy napon belül. Ez a mi esetünkben annyit jelentett, hogy a tervezett termék hideghab alapanyagához nem tudtunk kiszámítható, tartható és stabil árat kapni. Idénre (2021) kicsit rendeződtek a piacok, stabilabb, kiszámíthatóbb lett az alapanyagok ára (természetesen olcsóbb nem lett szinte semmi), így bátrabban vághattunk neki különleges és egyedülálló küldetésünknek. Ez pedig az ár. Ugye drágán silány minőséget gyártani nem nagy kunszt, van akinek még ez sem mindig sikerül. Sőt! Drágán jót gyártani sem nagy tehetség (annak ellenére sem, hogy sokaknak még ez sem megy maradéktalanul). Az olcsón jót gyártani viszont már egy igazi kihívás. Amennyiben megfigyeljük környezetünket, egy kicsit részletesebben elemezzük a megvásárolható termékek palettáját, úgy az esetek többségében azt fogjuk tapasztalni, hogy szinte SENKI nem szeret manapság olcsón jót gyártani. Miért? Mert az olcsón minőséget gyártás egyszerűen nem jó üzlet. A HR Balance matrac esetében (is) nagyon fontos célkitűzés volt, hogy nyugodtan menjen szembe a „vedd meg-használd-dobd ki-vegyél újat” trenddel és igenis hosszú élettartamú minőségi terméket tegyünk Vásárlóink elé méghozzá megdöbbentően elérhető árban.

AZ ERGONÓMIA

Amennyiben egy kicsit dicsekedni szeretnénk, akkor azzal kellene kezdenünk, hogy messze megelőzve a világot mi gyártottuk -az általunk ismert- világ első kétoldalas komfortját nyújtó hideghab matracát a SIGNUM matraccsaládot. Persze az egyedülállóan európai és amerikai szabadalommal rendelkező LEVITAL matracok kifejlesztése is hozzánk fűződik éppen úgy, mint a valódi ergonómiai zónákkal rendelkező emlékezőhabos matracok kidolgozása (SenZone memory család) és nem utolsó sorban szintén elsőként fejlesztettünk olyan férfi-női oldalas matracokat, amelyekben egy nagy franciaágy méretű matracban két különböző keménységű oldal kapott helyet.

Napjainkra természetesen ezek már megszokott termékekké váltak, minden ország szinte minden gyártója gyárt/forgalmaz ilyen termékeket. A HR Balance matracoknál is visszanyúltunk egy kicsit az általunk eredetileg kidolgozott ergonómiai megoldásokhoz, így a két oldal eltérő vágási mintájával megtartottuk a kétoldalas komfortot, a két különböző feszességű és különböző tulajdonságú komfortoldalt. Az oldalankénti 7 ergonómiai zónából sem szerettünk volna lejjebb adni, így a HR Balance matrac mindkét oldala 7 ergonómiai szempontok szerint kialakított eltérő tulajdonságú ergonómiai zónából áll.

HIGIÉNIA

Az ergonómiai kialakításon túl napjaink további nagy igénye a higiénia, a higiénia folyamatos fenntarthatósága a hálószoba környezetben is. A könnyen mosható és antiallergén funkcionális szövetből készülő matrachuzatok napjainkra szerencsére már alap kiindulásnak számítanak egy-egy termék megjelenésénél, így a matrachuzat esetében nem kellett sokat kutakodnunk, hogy ár-érték arányban a legmegfelelőbb matrachuzatot válasszuk ki a HR Balance matrachoz. A könnyen levehető, egyszerűen mosható és kivételesen gyorsan száradó Balance matrachuzat beszerzésénél sem szerettünk volna kompromisszumot kötni, így Európa legnagyobb matrachuzat gyártójához fordultunk ezúttal is, így a HR Balance  matrac huzatát is az 1892-ben alapított, így patinás múltra visszatekintő Bekaert Deslee készíti.

HOL IS TARTUNK?

Szóval ott tartunk, hogy van egy több évtizedes gyártói tapasztalattal tervezett kifogástalan termékünk, amely csúcs minőségű alapanyagokból áll és mindezt megdöbbentő áron szeretnénk eljuttatni Vásárlóinkhoz. Ott tartunk, hogy továbbra sem tudunk lejjebb adni a legfontosabb célkitűzéseinkből (ahogy eddig sem tettük), hogy innovatív termékeinkkel, még inkább ártörő politikánkkal megőrizzük vezető piaci szerepünket, amellyel - ahogyan eddig is - holnap is, holnapután is és azután is újra és újra szeretnénk elnyerni Vásárlóink bizalmát.

Kellemes éjszakákat kívánunk mindenkinek!

 

Kulcsszavak: HR BALANCE hideghab matrac, hazai tervezésű hideghab ,kétoldalas kényelmes feszes kemény akciós matrac, Gigamatracban kapható, ortopéd matrac, 7 zónás matrac, hideghab matrac, levehető huzat, mosógépben mosható huzat, ortopéd matrac, kemény matrac, rugalmas matrac, rugalmas ágyráccsal matrac, akcióban a Gigamatracnál, magyar matrac, kemény matrac, magyar habmatrac, akciós matrac

Garanciavállalás:

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A termékek jótállására vonatkozó törvény kimondja, hogy a 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év, 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év, 250 000 forint eladási ár felett három év. Ezen felül a Gigamatrac Kft. önként vállalt, értékcsökkentett jótállást vállal egyes termékeire. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 15 napon belül van lehetősége a https://www.gigamatrac.hu/regisztracio oldalon. A megadott 15 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.gigamatrac.hu/dokumentumok

További infó:

Ágyrács követelmények:

Rugalmas ágyrács, minimum 26 keresztléccel, deszkeborda esetén minimum 70% lefedettség szükséges.

(70%= a lécek darabszámának és felületének teljes területe a matrachoz képest).

A honlapon elérhető termékleírásokban felmerülő tévedésekért felelősséget nem vállalunk.

A képen látható termék illusztráció.
A termékek összetételével kapcsolatban a változás jogát fenntartjuk.

HR BALANCE hideghab matrac fórumKérdése van? Örömmel segítünk!
Az email címet nem kötelező megadni. Csak akkor lesz használva, ha válasz érkezik a kérdésére (egy figyelmeztető elektronikus levelet kap), nem jelenik meg az Ön hozzászólásánál.Tanácsok, tippek, ötletek

 • Matracvásárlási tanácsok
  Zónás matracok

  A matracok zónázása a test alátámasztását hivatott szolgálni ! Léteznek 3 zónás, 5 zónás és 7 zónás matracok. Ami zónázás lényege, hogy a testet minél több ponton támassza alá a matrac. A zónák a fejtől kezdődnek, különböző keresztirányú merevítések vannak a matracokban. Az anatómia szerint a vállnál, térdnél, bokánál könnyítve van a matrac míg a csípőnél ( ami a legnehezebb csontunk ) erősítve van . A lényeg a matracoknál , hogy a 3 zóna min ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Matracos érdekességek
  Cardo webáruház

  A Gigamatrac szaküzletei a korábbi forgalmazásból megmaradt kiállítási/bemutató matracok értékesítésén kívül nem forgalmaz Cardo termékeket. A Cardo egy nemzetközi cégcsoport mely régóta állítja elő kiváló minőségű termékeit. A Cardo mindent gyárt, ami a tökéletes éjszakai alvást egészséges és prémium termékekkel egészíti ki. A minőségi termékeit különálló gyáraikban készíti el, ahol cardo matracok, cardo ágykanapék, cardo ágyak, cardo ágyke ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Matrac hírek a nagyvilágból
  XXXLutz

  XXXLutz Központi Róbert Károly körúti üzletünkkel átellenben, a régi Domus áruházzal szemben van egy nagyobbacska épület, egy lakberendezési áruház. A Michelfeit néven indult, az évek alatt KIKA üzletté változott épület most új gazdát talált magának, hiszen a magyarországi összes volt Kika üzletet a Lutz csoport vette meg. Hogy ez jó vagy sem nem tisztünk eldönteni, hogy a vásárlóknak egyáltalán vagy éppen, hogy mely vásárlói rétegeknek lesz majd a lakb ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Matrac ABC
  Matracok mérete

  Ahogy az az ágykereteknél is lenni szokott, úgy a matracoknál is megvannak a megszokott, standard méretek. Ezek általában igazodnak az ágykeretek méreteihez, hiszen a kettőnek illeszkednie kell egymáshoz. Magyarországon a megszokott méretek az egyszemélyes és a kétszemélyes kategóriába sorolhatók. Az egyszemélyes méretek között is találunk különbözőt, hiszen nem vagyunk egyformák, mindegyikőnknek más szélességű és hosszúságú matrac a megfelelő. És termés ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Levital
  Levital matracok

      Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Hírek a Gigamatractól
  Raktárunk új címe

      Új KÖZPONTI RAKTÁRUNK ELÉRHETŐSÉGE: CÍM: 2142 Nagytarcsa, Déri Miksa utca 13. TELEFONSZÁM: +36203991381 Nyitva tartás: Hétfőtől Péntekig 10:00-16:00   FONTOS! A raktárban nincs lehetőség a hátralék kiegyenlítésére, semmilyen pénzügyi tranzakcióra! (Csak átvételi pont.) A raktárban kizárólag árukiadás történik, így a termékek hátralékának kiegyenlítésére minden esetben az áruátvétel előtt az előzetes megrendelést leadott áruházunkban t ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: