matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
Telefonszám

  +36 20 263 58 50

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda

A matrac óriás!
Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám

  +36 20 263 58 50

Tempur Original Breeze 22 matrac

Leírás
Adatok
Árak
Tempur Original Breeze 22 matrac Értékelés: 0 / 5 1 0db értékelés alapján.

Tempur Original Breeze 22 matracban egy olyan memory foam kényelmi réteg van, amely elnyeli a test hőjét és szétventilálja a matrac belsejében. Eddigi Tempur Original matracokhoz képest a Breeze matracok, nagyobb nyitott cella szerkezetű habréteggel készülnek. A Tempur Original Brezze matracoknál maximális a kényelem és nincs hővisszahatás. Az Origanal Breeze 22 matracok kiválóan lélegző, 1cm felületi vastagságú Tempur 3D huzattal készülnek. Minden Tempur matracnak a huzat belsejében külön gyári szám és tanúsítványa van.

Termékleírás:

tempurlogo

 

Tempur Original Breeze 22 matrac

 

Tempur Original Breeze 22 matrac a Tempur legújabb fejlesztése. Az új Breeze matracoknak nincs hővisszahatásuk, így kevesebbet forgolódunk és még kényelmesebben pihenhetünk rajtuk. Forradalmian új anyagokkal találkozhatunk a Breeze matracoknál a Tempur Climate Memory habbal és a Tempur 3D (1cm felületi vastagságú) kiválóan légáteresztő és nedveségelszívó huzattal. A Tempure Climate Memory vastagabb mikrocellaszerkezet kialakítása lehetővé teszik a matracban a tökéletes szellőzést, üdítően kényelmes pihenést biztosítva. A Tempur Climate 3D matrachuzat tökéletes mikróklimaként működik a matracon.

A Tempur Original Breeze 22 matrac tökéletesen felveszi a testünk vonalát ás ott támaszt alá ahol kell. A kiváló minőségű Memory foam rétegeknek köszönhetően minimalizálódnak a nyomáspontok a matraccal érntkezve, ennek köszönhetően jó lesz a vérellátásunk és éjszakánként kevesebbet forgolódunk. Egy Tempur matracban az anyag sűrűségnek köszönhetően kétszer annyi Memory Foam anyag van, mint sok más memory matracban. A Tempur Memory Foam az egyetlen emlékezőhab, amelyet a NASA fejlesztett ki az űrkutatások során nyomáscsökkentés céljából.

 

breeze

 

A Tempur Original Brezze 22 összetétele:

-11 cm vastag profilozott speciális hideghab tartóréteg

-6 cm 85 kg/m3 sűrűségű Memory foam

-5 cm Tempur Climate Memory hűsítő kényelmi réteg

-1cm Tempur Climate 3D, 60 °C-on mosható, antiallergén matrachuzat

 

 tempur tudomany

 TEMPUR TUDOMÁNY

 

AZ EGYEDÜLÁLLÓ TEMPUR ANYAG

A nyomáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkező Tempur anyag áttörést jelentett az alvás technológiájában, amely mindenkorra megváltoztatja azt a módot, ahogy jelenleg alszunk. E forradalmian új anyag története, amely a szíve és lelke az összes TEMPUR terméknek, a NASA kutatásokkal kezdődött, olyan anyag kifejlesztése érdekében, amely csökkentené azt az óriási megterhelést, amelynek az űrhajósok vannak kitéve felszálláskor.

A TEMPUR társaságnak dolgozó szakemberek tudasították a TEMPUR nyomáscsökkentő anyag óriási hatóképességét és több millió dollárt befektetve, csaknem egy évtizedet kutatással eltöltve, foglalkoztak azzal, hogy az anyag ideális habmatraccá váljon az alváshoz.

 cella

 

 MI A TEMPUR?

 

A TEMPUR egy nyitott cellás, viszkóelasztikus, hőmérsékletre érzékeny, nyomáscsökkentő anyag. A TEMPUR anyag tökéletesen alkalmazkodik az Ön testéhez. A szokványos poliuretán anyagnak rendszertelen mikrocella szerkezete van, amely az Ön testsúlya alatt egyszerűen összenyomódik. A TEMPUR anyag esetében a nyitott sejtek milliárdjai gyengéden körbeölelik a testet, ezzel ellennyomás nélkül teljeskörű alátámasztást biztosítanak ott, ahol erre szükség van. A TEMPUR anyag visszaáll eredeti helyzetébe, amint felemelkedik a fekhelyről.

A legújabb fejlesztésű Tempur Breeze matracoknál, olyan Memory Foam habot sikerült kifejlezteni, amelynek nincs hővisszahatása.

 

egyedi

 

Egyedi anyag összetétel

 

Az autentikus TEMPUR anyag csak társaságunk gyártóüzemében készül, a saját anyagösszetétel alkalmazásával, melyet csak az emberek egy kis csoportja ismer. E gyártási folyamat kizárólag a TEMPUR termékek gyártásánál kerül alkalmazásra. A Tempur matracokban benne van a gyártási dátum és a tanúsítvány. A TEMPUR olyan termékekkel szolgál, amelyek nem károsítják életkörnyezetünket. A takaró anyagok teljesítik az Ökotex 100 szabvány követelményeit, és a matracokhoz használatos anyag pedig jóváhagyásra került a független német LGA intézmény által, mint ökológiai szempontból megfelelő anyag. A TEMPUR termékek az alkalmazott kezelések által ellenállnak az atkáknak és egyéb, a háztartásokban fellelhető allergéneknek.

felhoerzet

Alátámasztást biztosító forma

 

Rövidre fogva - a nyomáskiegyenlítődés az a folyamat, amikor a nyomás egyenletesen felszívódik és elosztódik a test egész felületén.

A nyomás egyenletes elosztódása az Ön ízületeire és hátgerincére fájdalomenyhítő hatással van, de segíti a mély és nyugodt alvást is. A TEMPUR matracok a tökéletes nyomáskiegyenlítődés rendszerét biztosítják, amely kényelmet, támaszt és nyugodt alvást kínál.

 

A nyomáskiegyenlítődés fontos szerepet játszik az álmatlanság által okozott hát- és csípőfájdalmak, fibrosis mialgin, artritidis és nyugtalan láb szindróma betegségek kialakulásában.

 

A TEMPUR matrac és a rugós matracok közti különbséget tudományosan dokumentálták és szemléltetően bizonyították elektronikus mérőrendszerrel. Nyomásszenzorokkal ellátott elasztikus takarót csatlakoztattak a számítógéphez és tesztelték, összehasonlították a nyomáskiegyenlítést. A mérések azt mutatják, hogy a TEMPUR matracok esetében sokkal jobbak az eredmények, ami a testnyomás csökkentését illeti.

 

Gyártó: Tempur
Milyen a termék: Dán termék
Huzat típusa: Levehető mosható 60 °C-on
Garancia: 15 év
Összetétel: Tempur 85 kg/m3 speciális memory foam
Matracmagasság: 23cm
Komfort: Kemény
Súlykorlát: 140kg
Minősítések: CE-minősítés
Csomagolás: Normál csomagolás
Zónák száma: Speciális multizóna rendszer
Szállítási határidő: 21 munkanapon belül
Huzat anyaga: Tempur Climate 3D exclusive huzat
Antiallergén: Igen
Kényelmi réteg: Memory foam
Fekvőfelületek: Egy oldalas matrac
EP elszámolható: Igen
Mosható: Igen, 60C°-on gépi úton
Matracmag: Tempur Memory Foam
Egyedi méret: Nem rendelhető
Méretek:
466 600 Ft   396 600 Ft
491 000 Ft   417 400 Ft
542 200 Ft   460 900 Ft
750 600 Ft   638 000 Ft
839 000 Ft   713 200 Ft
914 000 Ft   776 900 Ft
1 020 400 Ft   867 400 Ft
Matracvásárlási tanácsok
Matrac outlet

A Gigamatrac Factory&Outlet Budapest legnagyobb matrac és ágykeret üzletének outlet részében olyan matracokat találhat, melyek olcsóbbak, mint társaik. Hogy miért? Ahogy az lenni szokott, a gyártók is haladnak a korral, és igyekeznek minél jobb és újabb matracokat kínálni a piacon. Ilyenkor bizony akadnak olyan matracok, melyek már nem elégítik ki a vásárlók minden igényét, és leállnak azok gyártásával. Ezeket nevezzük kifutó modelleknek. Ilyenkor az utolsó ...

Tovább a tanácsokhoz »

Matracos érdekességek
Matrac Ikea, Ikea matrac

Matrac Ikea szomszádságában a Matrac Óriástól! Ikea matrac vagy minőségi zsákrugós, memory, HR habmatrac, hideghab, habrugó, hybrid és más matracok, Soroksár Ikea, Szigetszentmiklós, Dunavarsány, Alsónémedi, Gyál Üllő, Vecsés, Csepel, Kecskemét és környéke, Dél Pest Ikea matrac centrum a Gigamatrac legnagyobb matrac választékával., Ikea matrac vagy matrac egyedi méretre a Gigamatractól a minőség és ár/érték arány biztosításával., Ikea, Kika, Jysk, Dormeo...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac hírek a nagyvilágból
Két órát kevesebbet alszunk, mint száz éve

Két órát kevesebbet alszunk, mint száz éveSzerző: MTI forrás /hvg/ Ezért is fontos a megfelelő matrac kiválasztása. Olyan matrac ami az egyedi igényeinknek megfelel, pihentető alvást biztosít Fontos a matracok szempontjából az ideális ortopédiai kialakítás. Ma már számtalan matrac közül választhatunk. Akár zsákrugós atrac, akár memory matrac a lényeg, hogy olyan matracot válasszunk amin jól tudunk pihenni. A mai ember két órával kevesebbet alszik, mint a száz...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac ABC
90x200 matrac

Ahogy az az ágykereteknél is lenni szokott, úgy a matracoknál is megvannak a megszokott, standard méretek. Ezek általában igazodnak az ágykeretek méreteihez, hiszen a kettőnek illeszkednie kell egymáshoz. Magyarországon a megszokott méretek az egyszemélyes és a kétszemélyes kategóriába sorolhatók. Az egyszemélyes méretek között is találunk különbözőt, hiszen nem vagyunk egyformák, mindegyikőnknek más szélességű és hosszúságú matrac a megfelelő. És termés...

Tovább a tanácsokhoz »

Levital
Levital matracok

    Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá...

Tovább a tanácsokhoz »