Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tempur Original Breeze 22 matrac


Matrac választás egy perc alatt? Kipróbálom!
 • A termékről pár szóval

  Tempur Original Breeze 22 matracban egy olyan memory foam kényelmi réteg van, amely elnyeli a test hőjét és szétventilálja a matrac belsejében. Eddigi Tempur Original matracokhoz képest a Breeze matracok, nagyobb nyitott cella szerkezetű habréteggel készülnek. A Tempur Original Brezze matracoknál maximális a kényelem és nincs hővisszahatás. Az Origanal Breeze 22 matracok kiválóan lélegző, 1cm felületi vastagságú Tempur 3D huzattal készülnek. Minden Tempur matracnak a huzat belsejében külön gyári szám és tanúsítványa van.

 • Méretek Lista árAkciós ár
  466 600 Ft   396 600 Ft
  491 000 Ft   417 400 Ft
  542 200 Ft   460 900 Ft
  750 600 Ft   638 000 Ft
  839 000 Ft   713 200 Ft
  914 000 Ft   776 900 Ft
  1 020 400 Ft   867 400 Ft
   
  Darab:
   
  Tájékoztató
  Gyártó: Tempur®
  Garancia: 10 év gyártói garancia*
  Súlykorlát: 140kg
  Csomagolás: Normál csomagolás
  Zónák száma: Speciális multizóna rendszer
  Mosható: Igen, 60C°-on gépi úton
  Matracmag: Tempur Memory Foam

Termékleírás:

tempurlogo

 

Tempur Original Breeze 22 matrac

 

Tempur Original Breeze 22 matrac a Tempur legújabb fejlesztése. Az új Breeze matracoknak nincs hővisszahatásuk, így kevesebbet forgolódunk és még kényelmesebben pihenhetünk rajtuk. Forradalmian új anyagokkal találkozhatunk a Breeze matracoknál a Tempur Climate Memory habbal és a Tempur 3D (1cm felületi vastagságú) kiválóan légáteresztő és nedveségelszívó huzattal. A Tempure Climate Memory vastagabb mikrocellaszerkezet kialakítása lehetővé teszik a matracban a tökéletes szellőzést, üdítően kényelmes pihenést biztosítva. A Tempur Climate 3D matrachuzat tökéletes mikróklimaként működik a matracon.

A Tempur Original Breeze 22 matrac tökéletesen felveszi a testünk vonalát ás ott támaszt alá ahol kell. A kiváló minőségű Memory foam rétegeknek köszönhetően minimalizálódnak a nyomáspontok a matraccal érntkezve, ennek köszönhetően jó lesz a vérellátásunk és éjszakánként kevesebbet forgolódunk. Egy Tempur matracban az anyag sűrűségnek köszönhetően kétszer annyi Memory Foam anyag van, mint sok más memory matracban. A Tempur Memory Foam az egyetlen emlékezőhab, amelyet a NASA fejlesztett ki az űrkutatások során nyomáscsökkentés céljából.

 

breeze

 

A Tempur Original Brezze 22 összetétele:

-11 cm vastag profilozott speciális hideghab tartóréteg

-6 cm 85 kg/m3 sűrűségű Memory foam

-5 cm Tempur Climate Memory hűsítő kényelmi réteg

-1cm Tempur Climate 3D, 60 °C-on mosható, antiallergén matrachuzat

 

 tempur tudomany

 TEMPUR TUDOMÁNY

 

AZ EGYEDÜLÁLLÓ TEMPUR ANYAG

A nyomáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkező Tempur anyag áttörést jelentett az alvás technológiájában, amely mindenkorra megváltoztatja azt a módot, ahogy jelenleg alszunk. E forradalmian új anyag története, amely a szíve és lelke az összes TEMPUR terméknek, a NASA kutatásokkal kezdődött, olyan anyag kifejlesztése érdekében, amely csökkentené azt az óriási megterhelést, amelynek az űrhajósok vannak kitéve felszálláskor.

A TEMPUR társaságnak dolgozó szakemberek tudasították a TEMPUR nyomáscsökkentő anyag óriási hatóképességét és több millió dollárt befektetve, csaknem egy évtizedet kutatással eltöltve, foglalkoztak azzal, hogy az anyag ideális habmatraccá váljon az alváshoz.

 cella

 

 MI A TEMPUR?

 

A TEMPUR egy nyitott cellás, viszkóelasztikus, hőmérsékletre érzékeny, nyomáscsökkentő anyag. A TEMPUR anyag tökéletesen alkalmazkodik az Ön testéhez. A szokványos poliuretán anyagnak rendszertelen mikrocella szerkezete van, amely az Ön testsúlya alatt egyszerűen összenyomódik. A TEMPUR anyag esetében a nyitott sejtek milliárdjai gyengéden körbeölelik a testet, ezzel ellennyomás nélkül teljeskörű alátámasztást biztosítanak ott, ahol erre szükség van. A TEMPUR anyag visszaáll eredeti helyzetébe, amint felemelkedik a fekhelyről.

A legújabb fejlesztésű Tempur Breeze matracoknál, olyan Memory Foam habot sikerült kifejlezteni, amelynek nincs hővisszahatása.

 

egyedi

 

Egyedi anyag összetétel

 

Az autentikus TEMPUR anyag csak társaságunk gyártóüzemében készül, a saját anyagösszetétel alkalmazásával, melyet csak az emberek egy kis csoportja ismer. E gyártási folyamat kizárólag a TEMPUR termékek gyártásánál kerül alkalmazásra. A Tempur matracokban benne van a gyártási dátum és a tanúsítvány. A TEMPUR olyan termékekkel szolgál, amelyek nem károsítják életkörnyezetünket. A takaró anyagok teljesítik az Ökotex 100 szabvány követelményeit, és a matracokhoz használatos anyag pedig jóváhagyásra került a független német LGA intézmény által, mint ökológiai szempontból megfelelő anyag. A TEMPUR termékek az alkalmazott kezelések által ellenállnak az atkáknak és egyéb, a háztartásokban fellelhető allergéneknek.

felhoerzet

Alátámasztást biztosító forma

 

Rövidre fogva - a nyomáskiegyenlítődés az a folyamat, amikor a nyomás egyenletesen felszívódik és elosztódik a test egész felületén.

A nyomás egyenletes elosztódása az Ön ízületeire és hátgerincére fájdalomenyhítő hatással van, de segíti a mély és nyugodt alvást is. A TEMPUR matracok a tökéletes nyomáskiegyenlítődés rendszerét biztosítják, amely kényelmet, támaszt és nyugodt alvást kínál.

 

A nyomáskiegyenlítődés fontos szerepet játszik az álmatlanság által okozott hát- és csípőfájdalmak, fibrosis mialgin, artritidis és nyugtalan láb szindróma betegségek kialakulásában.

 

A TEMPUR matrac és a rugós matracok közti különbséget tudományosan dokumentálták és szemléltetően bizonyították elektronikus mérőrendszerrel. Nyomásszenzorokkal ellátott elasztikus takarót csatlakoztattak a számítógéphez és tesztelték, összehasonlították a nyomáskiegyenlítést. A mérések azt mutatják, hogy a TEMPUR matracok esetében sokkal jobbak az eredmények, ami a testnyomás csökkentését illeti.

 

Garanciavállalás:

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A termékek jótállására vonatkozó törvény kimondja, hogy a 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év, 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év, 250 000 forint eladási ár felett három év. Ezen felül a Gigamatrac Kft. önként vállalt, értékcsökkentett jótállást vállal egyes termékeire. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 15 napon belül van lehetősége a https://www.gigamatrac.hu/regisztracio oldalon. A megadott 15 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.gigamatrac.hu/dokumentumok

További infó:

Ágyrács követelmények:

Rugalmas ágyrács, minimum 26 keresztléccel, deszkeborda esetén minimum 70% lefedettség szükséges.

(70%= a lécek darabszámának és felületének teljes területe a matrachoz képest).

A honlapon elérhető termékleírásokban felmerülő tévedésekért felelősséget nem vállalunk.

A képen látható termék illusztráció.
A termékek összetételével kapcsolatban a változás jogát fenntartjuk.

Tempur Original Breeze 22 matrac fórum

Eddig 2 db hozzászólás ehhez a termékhez.

GigaMatrac.hu
2024-01-16 17:12:47

Tempur használati idő

Kedves Sándor,

A Tempur esetén a 10 éves használati idő nem ritka. Higiéniai szempontból javasolt 10 évente a matrac cseréje, de amennyiben használnak matracvédőt ezzel kitolható egy picit az idő.

A Tempur márkából 2023-ban bevezetésre került a PRO sorozat a különböző huzatokkal, szenzációs lett a fejlesztés.

A korábbi sorozatból (Prima 19 - 19 cm) pedig a készlet erejéig egy jelentős kedvezménnyel tud matracot vásárolni. https://www.gigamatrac.hu/gyorskereses/tempur+original

Üdvözlettel:

GigaMatrac
Ügyfélszolgálat
+36 20 263 5850

Piller Sándor írta:

Üdvözlöm!
Már jó pár éve vettünk Tempur matracot. Mi az ajánlás, hány évente érdemes cserélni, új matracot venni a Tempur esetében?
Köszönettel,
SándorTovábbi hozzászolásokat itt lehet elolvasni.

Tanácsok, tippek, ötletek

 • Matracvásárlási tanácsok
  Memoryfoam matracok ára

  Mennyibe is kerül egy memory matrac? Sajnos néha az ár nincs összefüggésben a minőséggel. Mint a legtöbb terméknek a piacon, így a matracoknak is az alapanyag minőségén, a méretén, a gyártón és a vele járó marketingen múlik a végleges ára. De vajon mitől lesz az egyik olcsóbb, mint a másik? Hiszen ránézésre teljesen ugyanolyanok. Vannak bizonyos gyártók, melyek már több évtizede a piacon vannak, termékeik kiállták a vásárlók és az idő próbáját, így ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Matracos érdekességek
  Ágy matrac

  Az ágy és a matrac rendkívül fontos életünkben, egy jó memory matrac egy szép, esztétikus ággyal biztosítja regenerálódásunkat, választhatunk akár bonell akár zsákrugós matracot is. Az ágy és a matrac kiválasztása életünk egyik nagyon fontos lépése. A matrac az ahol éjjel ellazul az izomzat regenerálódik a szervezet és felkészülünk a következő napra. Egy kiváló ágy és matrac kiválasztása hatással van egészségünkre közérzetünkre is. A megfelelő me ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Matrac hírek a nagyvilágból
  Hatásosabb az alvás, mint a kodein

  Hatásosabb az alvás, mint a kodeinSzerző: MTI /HVG/ A hosszabb alvás hatásosabb lehet a fájdalomcsillapító gyógyszereknél - állítják amerikai kutatók. Teszteredményeik szerint 10 óra alvás - azaz két órával több az általában ajánlott nyolcórásnál - eredményesebben csillapítja a fájdalmat, mint a kodein. A Henry Ford kórház orvosai négy éjszakán át vizsgálták kísérleti alanyaik alvásának hosszát, nappal pedig fájdalomküszöbüket. Aki 10 órát aludt, ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Matrac ABC
  A bonell rugós matrac

  Az egyik legerjedtebb matractípus a bonellrugós matrac. A bonell rugó elődjét már az 1800 as évek közepétől használták, elsősorban székekben. Az első rugós matrac Németországban készült. Fokozatosan az amerikai törvénykezés hadhatós segítségével terjedt el általánosan a múlt század első harmadában. A bonell rugó általában homorú csavart alakú a tetején illetve az alján vannak egymáshoz kapcsolva. Masszív szerkezetű alátámasztást nyújt a matracon fek ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Levital
  Levital matracok

      Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Hírek a Gigamatractól
  Raktárunk új címe

      Új KÖZPONTI RAKTÁRUNK ELÉRHETŐSÉGE: CÍM: 2142 Nagytarcsa, Déri Miksa utca 13. TELEFONSZÁM: +36203991381 Nyitva tartás: Hétfőtől Péntekig 10:00-16:00   FONTOS! A raktárban nincs lehetőség a hátralék kiegyenlítésére, semmilyen pénzügyi tranzakcióra! (Csak átvételi pont.) A raktárban kizárólag árukiadás történik, így a termékek hátralékának kiegyenlítésére minden esetben az áruátvétel előtt az előzetes megrendelést leadott áruházunkban t ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: