matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Hilding Select Multi zsákrugós matrac

Leírás
Adatok
Árak
Hilding Select Multi zsákrugós matrac Értékelés: 0 / 5 1 0db értékelés alapján.

A Hilding Select Multi táskarugós matrac, kiváló minőségű alapanyagokból készül. Levehető mosható orvosi pamutból készült ezüstszálas antiallergén huzat, stresszmentes alvási környezetet biztosít. A Hilding Selec Multi zsákrugókból kb. 400db/m2 hihetetlenül formakövető, 7 ergonómia zóna minden egyes alátámasztási pontján tökéletes kényelmet nyújt. A Zsákrugós rendszeren elhelyezkedő memory-foam párnázóréteg és a rugalmas latexhab fantasztikus alvási környezetet garantál. 10 év gyártói garanciával Európa legnagyobb matracgyártójától a legjobb választás.

Termékleírás:

 


Hilding logo

 

Hilding Select Multi matrac

 

A HILDING SELECT MULTI zsákrugós matrac LATEX+MEMORYFOAM párnázóréteggel hihetetlen kényelmet és extra szolgáltatásokat nyújt. A MULTI zsákrugórendszer dupla annyi független zsákrugót tartalmaz kb. 400db/m2, mint általában a többi zsákrugós matrac. A sokkal több zsákrugó azt jelenti, hogy adott felület alátámasztása több rugóval történik, ezáltal sokkal jobban osztja el a terhelést sokkal jobban követi a test formáját, ezáltal rendkívül ideális ergonómiailag a matrac. A MULTI zsákrugó rendszerre elhelyezett LATEX illetve MEMORYFOAM párnázóréteg két különböző keménységű és komfortú oldalt biztosít. A 7 ergonómiai zóna a HILDING SELECT MULTI matrac egyik kiemelkedő szolgáltatása. Az akár 2000 db-nál is több rugótestet tartalmazó kéteszemélyes matrac, elképesztő alvási élményt nyújt. A HILDING SELECT MULTI táskarugós matrac a gerincoszlopot természetes helyzetében megtartva segítséget nyújtson a csigolyák közötti porckorongok tápanyagellátásában és anyagcseréjében. A matracnak nem csak a belső szerkezeti megoldásai páratlanok, hanem a levehető teljesen Antiallergén Sensity huzat alkalmazása is. A HILDING SELECT MULTI zsákrugós matrac 10 év garnciával és a két különböző oldalán lévő komfortérzéssel a legjobb választás.

 

Európa egyik legnagyobb múltú matracgyártójának a svéd Hildingnek a felsőkategóriás matracai közé tartozó Select Multi ágybetét mögött mintegy 80 év tapasztalat és hozzáértés húzódik meg. A matrac két különböző keménységű oldallal rendelkezik, így igény szerint választható az egyéni, ideális alvás körülmények kialakításához szükséges kemény vagy félkemény komfortoldal. A négyzetméterenkénti 400 db zsákrugó a lehető legprecízebben tudja alátámasztani a gerinc egészséges kettős „S” alakját, így teljesen minimalizálni tudja a nyomáspontok kialakulását. A hét zónás (több különböző erősségű) rugózat egyesével zsákokba zárva és függőleges irányban egymástól teljesen függetlenül mozogva biztosítja a derék határozott alátámasztását, valamint a válltájék finom beengedését. A zsákrugós matracok a legjobban szellőző rendszereknek minősülnek, melyek az antiallergén Medicott Silver (Orvosi pamut, ezüstszállal átszőve) matrachuzattal kiegészülve egészséges alváskörnyezetet teremtenek, mivel a poratkák és baktériumtelepek nem tudnak megtelepedni. Az egyik oldalon latexhab biztosítja az összekeverhetetlen rugalmas, feszes komfortoldali dinamikát, míg a matrac másik oldalán memory hab gondoskodik a lehető legnagyobb felületen történő alátámasztásról. A memory hab egy speciális nagy tömegsűrűségű viscoelasztikus hideghab, mely a test hőmérsékletre reagálva belágyul és kitölti azokat az egészen apró görbületeket is, amit a matracmag esetlegesen nem tud megtenni, így nagyobb felületen támasztja alá a gerincet és jobban tehermentesíti azt. Fontos információ lehet gerincsérvben szenvedőknek, hogy az emlékezőhabos matracok használata kerülendő. A prémium kategóriás matracok jellemzően fix él varrott huzattal rendelkeznek, de a Hilding cég a fogyasztói igények szerint, levehető 60 fokon mosható huzattal látta el a Select Multi zsákrugós matracot, így higiéniai szempontból is ideális választás tud lenni a vásárlók számára.

medicott huzat

MILYEN A MEDICOTT SILVER HUZAT?

Medicott Silver antiallergén matrachuzat, amely a speciálisan impregnált Medicott szövetnek köszönhetően megakadályozza a baktérium -és gombaképződést. A Medicott technológia az egészségre káros vegyi segédanyagok nélkül inaktiválja az atkák táplálékául szolgáló részecskéket. Antiallergén tulajdonságát hosszú ideig és állandó intenzitással fejti ki. Mosható 60°C hőmérsékletig. Az alkalmazott Silver technológia baktériumölő és antisztatikus tulajdonsággal ruházza fel a matrahuzatot. A Medicott-Silver matrachuzat stressz mentes, poratka taszító hatása nagyban hozzájárul a nyugodt pihenéshez és egészséges alvási környezetet biztosít.

 

HOGYAN MOSHATJA KI A HUZATOT?

 

Gyakran felmerül a kérdés, ténylegesen háztartási körülmények között moshatóak e ezek a huzatok. Mivel a matrac borítóanyaga egy speciális végtelenített zippzárnak köszönhetően kettő darabba jön szét, ezek egyesével a mai mosógépekbe korlátozás nélkül behelyezhetők és moshatóak. A mosás végén szabadon szárítva minden gond nélkül rendkívül egyszerűen újra  a matracra helyezhető. Ezt a mosást gyakorlatilag a matrac teljes élettartama allatt folyamatosan elvégezheti anélkül, hogy a Medicott Silver huzat ezüstion szálai károsodnának és veszítenének baktériumakadályozó képességükből.

 

MULTI ZSÁKRUGÓ rendszer

 

Select Multi

A MULTI zsákrugós rendszer egy olyan táskarugó rendszer amely a tasakba helyezett független acélrugókat fogja össze. A MULTI rendszer a kisebb átmérőjű adott felületre több rugót biztosító rendszer. Az 525 db/m2 rugó hihetetlen formakövetést és súlyelosztást garantál. A test pontjait egymástól függetlenül pontosan leköveti és ideális pozícióban támasztja alá. A kimagasló pontrugalmasságon kívül a MULTI zsákrugós rendszer élettartama is sokkal hosszabb, hiszen adott felületre sokkal kisebb terhelés jut, kímélve a rugó terhelését és intenzív használatát.

 gyár

 

HILDING ANDERS, 70 ÉVES TUDÁS ÉS SZAKÉRTELEM...

A történet 1939-ben kezdődött, amikor Hilding Andersson úgy döntött megnyitja első bútorgyárát Svédországban, Bjärnum városában. Annak ellenére, hogy a cég indulása pont a legnehezebb időben kezdődött a vállalkozói szellem és a szaktudásnak köszönhetően 1940-es évekre egy virágzó céggé nőtte ki magát és hírnevet szerzett magas minőségű termékeinek köszönhetően.
Az 1950-es évek végére megnövekedett igényeknek köszönhetően egyre népszerűbb lett a fogyasztók és a forgalmazók körében, mint például a máig is komoly vevőnek számító IKEA matracok terén.
1972-ben Hilding fia, Olle nagy újításokat vezetett be, az úgynevezett ?Polyspring" új matrac designnal. A nagy áttörést azonban 1976 hozta, amikor már a nemzetközi piacot meghódítva belépett szállodai piacra ahol kompromisszumok nélküli minősége miatt bekerült a legkeresettebb matracok közé. Így lett a családi vállalkozásból globális vállalat. 1980-ban a cégvezetés úgy döntött kizárólag az ágyakra összpontosítanak.
Növekedés...
1991-ben a Hilding Anders vált a legnagyobb ágygyártó vállalattá és folyamatos terjeszkedésével uralni kezdte Európát és Ázsiát. A stratégia viszonylag egyszerűnek tűnt, hiszen a vezetőség belátta: terjeszkedni csak úgy lehet sikeresen, ha nem csak a nevet vásárolják meg, hanem a teljes vállalkozásokat gyáregységgel mindennel együtt. Az elképzelés jól sikerült, hiszen nem véletlen hogy napjainkban 22 márkanévvel, 18 gyáregységgel rendelkezik a cég Európában, Ázsiában és Oroszországban.

Intense matrachuzat: Antisztatikus tulajdonsággal rendelkező matrachuzat a felhasználó számára intenzívebb és mélyebb alvást tesz lehetővé, segíti a gyorsabb sejtregenerációt rövidítve ezzel az alvásra fordított időt. A szövetben található különleges szénszálaknak köszönhetően elvezeti az alvó személy testében összegyűlt statikus feszültséget, javítva az alvás, illetve a pihenés minőségét. A szövet gomba-, és baktériumölő tulajdonságú, anyagösszetételének köszönhetően taszítja a port.
A körkörös cippzár óriási előnye, hgy a matrachuzat két féllé cippzárazható, így akár csak az egyik huzatfél is mosható. Gyakorlati haszna, hogy így belefér az általános 3,5-4,5 kg-os otthoni, háztartási mosógépekbe.
A Hilding kollekcióban alkalmazott matrachuzatok kizárólag a legkiválóbb, minőségileg bevizsgált és jóváhagyott alapanyagból készülnek.

 

Matrac, Hilding matrac, 10 év garancia, zsákrugós memory matrac, zsákrugós latex matrac, 7 ergonómiai zóna, multi zsákrugós rendszer, svéd acélrugók, 60 fokon mosható huzat, antiallergén matrac, kétoldalas matrac, Gigamatracban kapható, Gigamatrac webshop akció, matrac akció, zsákrugós matrac, táskarugós matrac, Hilding akció, multi táskarugós ágybetét, 

A Hilding Select Multi svéd táskarugós memory foam párnázóréteggel kiváló akciós táskarugós matrac...

* GARANCIAVÁLLALÁS

  • Garanciavállalás. A termékek jótállására vonatkozó törvény kimondja, hogy a 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év, 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év, 250 000 forint eladási ár felett három év. Ezen felül a Gigamatrac Kft. önként vállalt, értékcsökkentett jótállást vállal egyes termékeire. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 15 napon belül van lehetősége a https://www.gigamatrac.hu/regisztracio oldalon. A megadott 15 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
  • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.gigamatrac.hu/dokumentumok

Ágyrács követelmények:

Rugalmas ágyrács, minimum 26 keresztléccel, deszkeborda esetén minimum 70% lefedettség szükséges.

(70%= a lécek darabszámának és felületének teljes területe a matrachoz képest).

A honlapon elérhető termékleírásokban felmerülő tévedésekért felelősséget nem vállalunk.

A képen látható termék illusztráció.
A termékek összetételével kapcsolatban a változás jogát fenntartjuk.

Gyártó: Hilding
Milyen a termék: Quality of Sweden
Huzat típusa: Bőrbarát mosható antiallergén huzat.
Matrac magasság: 26cm
Huzat anyaga: Chasmere
Garancia: 10 év gyártói garancia*
Fekvőfelületek: Fordítható, két oldalas matrac
Zónák száma: 7 ergonómiai zóna
Rugók száma: kb. 400db/m2
Súlykorlát: 130kg
Kényelmi réteg: Latex és memory foam
Antiallergén: Igen
Egyedi méret: Igen
Minősítések: Klinikai vizsgálat
Méretek:
161 900 Ft   129 900 Ft
161 900 Ft   129 900 Ft
249 900 Ft   199 900 Ft
286 900 Ft   229 900 Ft
311 900 Ft   249 900 Ft
Matracvásárlási tanácsok
Matrac ár

Számunkra fontos a jó ár! Persze az életben semmi sincs ingyen, így a matracoknak is megvan a saját árfekvésük. A Gigamatrac Factory&Outlet igyekszik a vásárló pénztárcájához igazodni. Mindent a vásárlóért! Honlapunkon minden termék mellett megtalálja az aktuális árat, illetve az akciós árakat is, így azokat nem kell külön keresgélnie. Egyedi akciónkat az akciók menüpont alatt találhatja. Az egyszerű matractól a luxusig. Szaküzletünk széles választék...

Tovább a tanácsokhoz »

Matracos érdekességek
Gigamatrac Soroksari Buy Way üzlet az Ikea mellett

Gigamatrac Soroksári Bay Way     A soroksári Gigamatrac üzletünk 2015-ös nyitásakor már számoltunk egy „Giga" kereskedelmi központtal a Buy-Way területén, melyben már akkor tudtuk, hogy egy igazi nagyágyú is helyet fog kapni: az IKEA! Az IKEA áruházak közül a soroksári lesz a legnagyobb és közvetlenül mellette alakítottuk ki a soroksári Gigamatrac üzletünket. Természetesen, mint mindegyik Gigamatrac üzletünk a soroksári IKEA melletti Gigamatrac üzlet is mélt...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac hírek a nagyvilágból
Érdekes tények az alvásról

Érdekes tények az alvásról, amit talán nem is tudtál Forrás: bien.hu   Alvásigény Azt tudjuk, hogy a kisbabák alszanak a legtöbbet ? 18 órát ?, és ez az idő a kor előre haladtával egyre kevesebb lesz. A kamaszokra is jellemző, hogy képesek 10-12 órát vagy akár többet aludni, egyhuzamban. Ez azért van, mert az ember agya a fiatal felnőttkorra érik be teljesen, és az alvásnak ebben a folyamatban nagy szerepe van. Az idős embereknek elég akár ötórás alváshossz is...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac ABC
A matracról

A legtöbb ember semmilyen más eszközt vagy tárgyat nem használ olyan gyakran és olyan sokat, mint a matracot. Hozzávetôlegesen életünk egyharmadát töltjük rajta, és egyetlen más bútor sem befolyásolja egészségünket ilyen közvetlen módon. Annak érdekében, hogy frissen és kipihenten tudjuk napi feladatainkat elvégezni, szervezetünknek pihentetô éjszakai alvásra van szüksége. A rossz alvás negatív hatással lehet memóriánkra, kognitív képességeinkre, em...

Tovább a tanácsokhoz »

Levital
Levital matracok

    Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá...

Tovább a tanácsokhoz »

Hírek a Gigamatractól
Raktárunk új címe

    Új KÖZPONTI RAKTÁRUNK ELÉRHETŐSÉGE: CÍM: 2142 Nagytarcsa, Déri Miksa utca 13. TELEFONSZÁM: +36203991381 Nyitva tartás: Hétfőtől Péntekig 10:00-16:00   FONTOS! A raktárban nincs lehetőség a hátralék kiegyenlítésére, semmilyen pénzügyi tranzakcióra! (Csak átvételi pont.) A raktárban kizárólag árukiadás történik, így a termékek hátralékának kiegyenlítésére minden esetben az áruátvétel előtt az előzetes megrendelést leadott áruházunkban t...

Tovább a tanácsokhoz »