matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Yatas Hourglass Air matrac

Leírás
Adatok
Árak
Yatas Hourglass Air matrac Értékelés: 0 / 5 1 0db értékelés alapján.

Yatas Hourglass Air matrac ideális ágybetét mindenki számára mivel személyre szabott alátámasztási komfortot biztosít a különböző súlyú és magasságú embereknek. A Yatas Hourglass Air progresszív rugó technológiája annál nagyobb alátámasztási erőt fejt ki, minél jobban növekszik a terhelés súlya illetve a nyomás a matrac és az emberi test között.

Termékleírás:

yatas logo

 

 

Yatas Hourglass Air matrac ideális ágybetét mindenki számára mivel személyre szabott alátámasztási komfortot biztosít a különböző súlyú és magasságú embereknek. A Yatas Hourglass Air progresszív rugó technológiája annál nagyobb alátámasztási erőt fejt ki, minél jobban növekszik a terhelés súlya illetve a nyomás a matrac és az emberi test között. Minden egyes Hourglass rugó egy tasakban van elhelyezve annak érdekében, hogy a lehető legjobban csökkentse a matracon az áthullámzását. A rugótestek hatékonyan reagálnak az eltérő súlyú terhelésre ott támasztva alá a legjobban ahol a legnagyobb terhelés illetve a legnagyobb szükság van az.

 

zsákrugók

 

A Hourglass Air olyan alvási élményt ajánl, amelyet korábban soha nem élt át. Az Hourglass progresszív rugórendszer minden típusú test számára optimális alátámasztást nyújt. 

leggettandplatt

 

A 125 éves múlttal rendelkező Leggett & Platt amerikai vállalat több mint 19 országban gyárt minőségi és innovatív rugókat a legújabb technológiák felhasználásával. A Yatas csoport és a Leggett & Platt együttműködésével a világon a legmegbízhatóbb rugós matracokat kapják a neves szállodák 45 országban. A Hourglass Air matracban lévő Legett&Platt által fejlesztett  (homokóra) alakú rugótestek forradalmat jelentenek a rugós matracok gyártásban.  A hagyományos hordó alakú zsákrugókkal szemben a matracokban használt Legett&Platt rugózata dupla tölcsér, homokóra alakú. Hasonlít a hagyományos bonell rugóra de vászonzsákokba van csomagolva! Ennek a technológiának köszönhetően az így kapott rugótestek viselkedése jelentősen megváltozik és új többletszolgáltatás jön létre. A Hourglass matrac terhelésének első szakaszában a rugótestek lágyan besüppednek, míg nagyobb terhelésre a homokóra alakú rugózat középső vékonyabb, de sűrűbb része határozottan elkezd támasztani, úgyhogy a rugózat felső és alsó szélesebb része kevésbé nyomódik össze. A homokóra alakú rugó középső része, ahol sűrűbb a menetek közötti távolság szabályozza a test és a matrac közötti nyomáskülönbséget.

homkóra hurglassair

Három különböző rugó típus egy matracban:

A Hourglass zsákrugó szerkezete egészen lenyűgöző mivel gyakorlatilag három típusú rugót építettek egy matracba. Az általános működési elve szerint a rugórendszer először lágyabb alátámasztást nyújt majd ahogy a terhelés növekszik egyre nagyobb ellenerőt fejt ki. Az egyedülálló szerkezete miatt rendkívül gyorsan reagál a különböző alakokra és terhelésre, éjszakai forgolódásunkkor tökéletesen alkalmazkodik a test megváltoztatott pozíciójához. Horglass Air matracban a homokóra vagy dupla tölcsér alakú zsákrugók a komforthab réteggel együtt tökéletes relaxációt nyújtanak a hálószobában. A Hourglass Air zsákrugós matrac a tökéletes megoldás a mindennapi pihenéshez 10 év garanciával a Yatastól. 

 

 A Yatas Hourglass Air matrachuzat

A Horglass Air huzatokat kizárólag matracok szmámára kifejlesztett lenszövetből készítik. Kiváló nedvesség elszívó képesség és a tartósság jellemzi. A matrachuzat antistressz hatása és  a nagyon finom tappintása nagyban hozzájárul a nyugodt pihenéshez. A Yatas Hourglass Air matrac fix nem levehető huzattal van ellátva, ezért ajánlatos matracvédőt használni. 

 

yatas gyár

 

Yatas cégtörténet

 

YATAS cégcsoport 1976-ban alapította meg az első habmatrac-gyárat Anatólia városában. A matracgyártás mellett a YATAS cégcsoport 1979-ben ágyak, ágyrendszerek gyártásával bővítette a termelést. Rugós matracgyártás 1981-ben, lakástextil termékek 1987-ben, 1993-ban kanapé (kinyitható kanapéval) és ülőgarnitúrák gyártásával bővült a termékpaletta. Ahogyan gyarapodott aYATAS cégcsoport úgy lett egyre ismertebb, elismertebb több országban, a márka, a bizalom és a minőség.

 

A YATAS cégcsoport az ügyfél elégedettsége alapelv alapján működik a kezdetektől, hogy minőségi termékekkel szolgálja ki ügyfeleit. A divatvilág területén a legújabb trendeket figyeli, a legújabb innovációkat végrehajtja, a világ pörgését figyelembe véve, nyújtja a legjobb szolgáltatásokat, hogy hosszú távú kapcsolatot ápoljon a vásárlókkal. A YATAS egy fiatal, dinamikus cégcsoport, a feltörekvő technológiák alkalmazása, fejlesztése, nap mint nap jelen van az ágyak, matracok, lakástextil gyártásnál, hogy a kapacitás növekedésével megőrizze vezető pozícióját a matrac- és a bútoripar területén. („elsőbbségi" pozíciót élvezve). YATAS a gyártásra és a kiskereskedelemre helyezi a főhangsúlyt a matrac- és ágypiacon. A YATAS fontos üzleti stratégiája, hogy az ágyak és bútorok szakértelme párosuljon, a mai fejlődő világ látásmódjával és a kiskereskedelem által kínálja a legmagasabb színvonalú vásárlási élményt a fogyasztók részére. 

Superbrands díj 2010-ben, YATAS a világon egy egyedülálló „szuper márka" értékelést kapott, amely 48 országban jelen van, továbbra is terjed az egész világon minden évben.

 A YATAS márkában a világon a minőség, innováció és a design fogalma, változik és fejlődik. A YATAS cégcsoport az első matracgyártó a piacon, aki kiskereskedelmi ágy és matrac üzletet is működtetett Törökországban, fontosnak tartotta a cégvezetés a vásárlók, nagyközönség felé való nyitást. A YATAS márka a minőséget képviselve jogosultságot kapott a NASA által fejlesztett Tempur gyógymatracok, gyógypárnák forgalmazására. A matracpiacon egyedülálló 100% Woolmark®' gyapjút, továbbra is az egyetlen cég a YATAS használja.

Export

A YATAS cégcsoportot jellemzi a megalakulástól, a mindennap fejlődő technológia, nyitottság és a határozott lépések a külvilág irányába. A YATAS márka több mint 45 országban elismert: USA, Ciprus, Románia, Szíria, Hollandia, Líbia, Marokkó, Grúzia, Irak, Kenya, Szaúd-Arábia, Irán, Jemen, Algéria, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Türkmenisztán, Maldív-szigetek, Egyiptom, Németország, Magyarország, Bulgária, Oroszország és Románia......

Gyár

YATAS az egyik legnagyobb gyártó a világon matrac-, ágygyártás területén. 92.000m2 zárt és 160.000m2 szabad területen van gyár Kayseri és Ankarában ahol, több mint 1400 alkalmazott dolgozik.

 

áthullámzás

 

Táskarugókról

 

-kiváló formakövetés és súlyeloszlás

-nincs áthullámzás, ott süpped ahol kell

-a test pontjait egymástól függetlenül leköveti

-az egy rugóra eső súly csökken a bonellrugóval ellentétben

-hosszú élettartam

-nagyon jól szellőznek a táskarugós matracok

 

Kulcsszavak: zsákrugó, táskarugó, rugó, török matrac, akciós matrac, prémium matrac, minőségi matrac, matrac félkemény, legjobb zsákrugós matracok, 10 év garancia, antiallergén matrac, nincs áthullámzás a matracon, tökéletes formakövetés matrac, gerinckimélő matrac, dinamikus rugós matrac

 

 

* GARANCIAVÁLLALÁS

  • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.gigamatrac.hu/regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
  • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.gigamatrac.hu/dokumentumok

Ágyrács követelmények:

Rugalmas ágyrács, minimum 26 keresztléccel, deszkeborda esetén minimum 70% lefedettség szükséges.

(70%= a lécek darabszámának és felületének teljes területe a matrachoz képest).

A honlapon elérhető termékleírásokban felmerülő tévedésekért felelősséget nem vállalunk.

A képen látható termék illusztráció.
A termékek összetételével kapcsolatban a változás jogát fenntartjuk.

Egészségpénztárra elszámolható: Nem
Gyártó: Yatas®
Milyen a termék: Törökországból származik
Huzat típusa: Fix élvarrott
Matrac magasság: 32 cm
Huzat anyaga: 100% kötött lenszövet
Garancia: 10 év gyártói garancia*
Fekvőfelületek: Fordítható, két oldalas matrac
Zónák száma: 7 ergonómiai zóna
Rugók száma: 248 db/m2
Súlykorlát: 140kg
Kényelmi réteg: Latex+speciális hideghab
Antiallergén: Igen
Egyedi méret: Igen
Minősítések: Szokásos
Méretek:
169 750 Ft   135 800 Ft
184 750 Ft   147 800 Ft
221 700 Ft   177 800 Ft
258 600 Ft   206 800 Ft
267 200 Ft   211 800 Ft
277 250 Ft   221 800 Ft
299 750 Ft   239 800 Ft
308 500 Ft   246 800 Ft
Matracvásárlási tanácsok
Hogyan válasszunk matracot deréktáji fájdalom esetén

Hogyan válasszunk matracot deréktáji fájdalom esetén Hogyan válasszunk matracot ha fáj a derekunk? Érdemesebb a közepesen kemény, akár memory matrac vásárlását meggondolni, hátfájás esetén körbenézni az akciós matracok között és a tanácsokat átolvasni. A rossz matracon történő folyamatos alvás derékfájást okozhat illetve növelheti azt. A matrac rossz alátámasztása erősítheti a helytelen alváspozíciót, megfeszítheti az izmokat és nem segíti a gerincos...

Tovább a tanácsokhoz »

Matracos érdekességek
Kókusz matrac

A kókusz matrac a kókuszdiót körül vevő védőburokból készül. Ennek a védőburoknak a rostjait először áztatással fellazítják, és ezt követően hántják le. Az így kapott kókusz szálakat táblásítják és ez után kaucsuktejjel, vagy más néven latex tejjel vulkanizálják. Így a kókusz rostjait teljesen beteríti a latextej, ami nem csak, hogy egy plusz rugalmassággal látja el a kókusz matracot, de védőréteget képezve rajta védi is egyben a külső behatások...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac hírek a nagyvilágból
Airflex matracok

Airflex matrac, Airflex matracok és a márka bemutatása röviden. Airflex hideghab matrac termékcsalád az egyik legsikeresebb hideghab matracok voltak pár évvel ezelőtt a magyar matracpiacon. A nagyszerű időzítés és a piaci rés felismerése rövid idő alatt sikerre vitte az Aeriflex matrac márkát és a közel 10 évvel ezelőtti indulása után az egyik legnagyobb darabszámban eladott matrac volt az Airflex. Az Airflex matrac márka és termékcsalád megálmodója és forgalmaz...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac ABC
90x200 matrac

Ahogy az az ágykereteknél is lenni szokott, úgy a matracoknál is megvannak a megszokott, standard méretek. Ezek általában igazodnak az ágykeretek méreteihez, hiszen a kettőnek illeszkednie kell egymáshoz. Magyarországon a megszokott méretek az egyszemélyes és a kétszemélyes kategóriába sorolhatók. Az egyszemélyes méretek között is találunk különbözőt, hiszen nem vagyunk egyformák, mindegyikőnknek más szélességű és hosszúságú matrac a megfelelő. És termés...

Tovább a tanácsokhoz »

Levital
Levital matracok

    Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá...

Tovább a tanácsokhoz »

Hírek a Gigamatractól
Új márkák a MAX CITY-ben

  Gigamatrac Exclusive üzletünk 2019 szeptember elején nyitott a Max Cityben. Nagyon vártuk és készültünk ennek a boltnak a nyitására. Egy olyan otthonos környezetet szerettünk volna teremteni, ahova vásárlóink szívesen térnek be, időznek el a matracok és ágyak között. A széles választéknak köszönhetően biztosan megtalálják a számításaiknak megfelelő termékeket. Az elmúlt hónapok tapasztalatai azt mutatják, hogy a vásárló közönségünk örömmel fogadt...

Tovább a tanácsokhoz »