matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Yatsan Euphoria matrac

Leírás
Adatok
Árak
Yatsan Euphoria matrac Értékelés: 0 / 5 1 0db értékelés alapján.

Yatsan Euphoria egy 310 darab zsákrugókból álló nagyon szuper minőségű formakövető, kimondottan alvásra kifejlesztett zónásított matrac. A matrac vastagságnak köszönhetően egy olyan formakövető matraccal ismerkedhetünk meg, amely önmagában minden olyan komfortérzetet és ergonómiát kielégít, amelyet egy matracnak tudni kell. A zsákrugóknak köszönhetően nincs áthullámzás egy nagy matracon belül, tehát alvótársunkat nem zavarjuk a pihenésben, ha éjszaka le vagy fel szállunk az ágyunkból. A Yatsan Euphoria matrac egyik előnye a vastagságnak köszönhetően, hogy magasabb lehet az ágyunk és a reggeli felkelésnél kevesebb energiát kell kifejteni megelőzve egy esetleges idegbecsípődést. Az 5 ergonómiai zónás matrac fenséges kényelmet nyújt, megtisztelve érezhetjük magunkat, hogy egy magasabb ágyról tökéletes pihenést, regenerálódást kapunk.

Termékleírás:

logo

 

 

 pipaYatsan Euphoria matrac

 

Yatsan Euphoria matrac egy nagyon komfortos, 38 cm vastagságú zsákrugós matrac. Ez a királyi megjelenésű, méhsejt formákkal ellátott multi zsákrugós matrac nagyon kényelmes komfortérzetet nyújt. A matrac vastagságnak és a zsákrugós kialakításnak köszönhetően egy komplett ágyrendszert kapunk. Yatsan Euphoria dupla zsákrugós rendszerrel már önmagában minden olyan igényt kielégít, amely a pihentető alváshoz és gyors regenerálódáshoz szükséges. Az Euphoria név is sejteti, hogy nem egy szokványos, fapados matraccal lettünk gazdagabbak, hanem egy mennyei, török szultánhoz méltó álom pihenést nyújtó vastag ágybetéttel. A zsákrugóknak köszönhetően a matrac pontrugalmas, ott süpped, ahol arra a legjobban szükség van és nincs áthullámzás egy nagy franciaágyon belül. A 310 darab duplán elhelyezett zsákrugó, egymáshoz van rögzítve és külön-külön mozog, ahol nyomás éri, így formakövetésben a testünk és a matrac közötti nyomáspontok csökkentésében a maximumot nyújtja. Yatsan Euphoria 7 ergonómiai zónával ellátott matrac nagy előnye a vastagságnak köszönhetően, hogy reggeli felkelésnél, amikor az izmok és az izületek le vannak tapadva, akkor egy magasabb ágyról könnyebb leszállni, mint egy nagyon alacsonyról felkelni, ahol erőt kell kifejteni, ezzel elkerülhetünk egy esetleges idegbecsípődést vagy huzódást.  A Yatsan Euphoria matrac tökéletesen igazodik a gerinchez, nagy precízitással felveszi a test vonalának a kontúrját, minden egyes részét a testnek pontokra lebontva alátámasztja a két rend zsákrugónak és a kimondottan alvásra kifejlesztet formatartó hideghabrétegnek köszönhetően. A zsákrugók és a kényelmi habréteg öszhangja ortopédikusan kíméli a testünket. A matrac belső klimakiegyenlítődése a zsákrugóknak a speciális habnak és a nagy strappabíró, megjelenésében is megnyerő kiválóan légátersztő matrachuzat együttesének köszönhető. A matrac belső szellőzése kimondottan úgy van kialakítva, hogy a matrac belsejéből a használat során a levegő kifelé áramláskor minden irtányba tudjon távozni, ez biztosítja a száraz alvási környezetet. A Yatsan Euphoria matrac egy szélesebb vállal rendelkezőnek is tökéletes kényelmet nyújt oldalt fekvéskor, a 38 cm vastagság a dupla zsákrugókkal maximálisan kielégíti a pihenéshez szükséges komfortérzetet. Yatsan Euphoria prémium kategóriás szállodai minőségű matrac által nyújtott nagyon kényelmes érzetet kiprobálhatjuk a  Gigamatrac üzleteiben.

 

yatsan tempur

pipa A Yatsan Euphoria matrachuzat

 

 A Yatsan Euphoria matrachuzat higiénikus, poratka taszító és a káros baktériumokat nem türő kialakításnak örvend. A matrac szellőzésében nagyon nagy szerepe van a Yatsan Euphoria huzatnak. Apró légáteresztő nyílásokon az egész matrac belsejéből áramló levegőt egyszere permetezi minden irányban, ezzel fontos szerepet töltve be a poratkák és a gombásodás megakadályozásban. A huzatban rejlő 100% pamut a bőrünkkel való érintkezéskor természetes, antiallergén környezetet biztosít. A pamutnak köszönhetően a matrac belsejében áramló pára felszívódik és arányosan eloszlik, a rugós klímaberendezésnek köszönhetően pillanatok alatt száraz alvási légkört teremt. A Yatsan Euphoria huzat anyagának köszönhető, hogy a tetben felgyült elektromosság levezetésében is fontos szerepe van így biztosítva a stresszmentes alvási környezetet. 

 

Yatsan_gyar

pipa Yatsan cégtörténet

 

  Yatsan matracgyártó cég 1974-ben alakult Törökországban, az  első rugós  matracokat gyártó társaság egyike. Ma már több 60.000 m2-es területen fekszik a Yatsan gyár és  35 országba szállít matracokat. Yatson a speciális ágyak gyártásában is az elsők között van a világon. Nagy tekintélynek örvend a Sheraton, Hilton, Mardan Palace, Max Royal,  The Apprentice, a Rixos és Conrad szállodák használják a termékeit. Törökországban több. mint 55 üzletet szolgálnak ki matracokkal és ágyrendszerekkel. 

 yatsan tempur

 

 pipa Zsákrugókról

 

-kiváló formakövetés és súlyeloszlás

-nincs áthullámzás, ott süpped ahol kell

-a test pontjait egymástól függetlenül leköveti

-az egy rugóra eső súly csökken a bonellrugóval ellentétben

-hosszú élettartam 

-nagyon jól szellőznek a zsákrugós matracok

 

pipaHideghabokról

 

A hideghab mint matracgyártási alapanyag:

- legmodernebb high-tech alternatíva a nemzetközi alváskultúrában
- feszes, a testformához alkalmazkodó,habkocka ergonómiailag kiváló alátámasztást biztosít
- kiváló klíma kiegyenlítő hatást nyújt
- mikrocellás szerkezete pontosan követi a test formáját
- higiénikus környezetet biztosít
- teljesen hangtalan
- anyagszerkezete egyedülálló módon lehetővé teszi az orvos-egészségügyi tanácsokat pontosan követő kialakítást
- antiallergén, atkamentes alvásközeget segít elő

 

Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a hideghab matracok:

 

-egyedülálló mikrocellás felépítése azonnal reagálva felveszi testének minden görbületét. Ez az alakfelvevő folyamat elosztja testsúlyát, és megelőzi a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, melyek főleg a csípő, a karok és a vállak környékén alakulhatnak ki, amelyek keringési rendellenességeket, zsibbadtságot, merevséget vagy fájdalmat okozhatna

- kiváló mikroklimatikus képessége megakadályozza a magas páratartalom kialakulását

 

Mi is az a hideghab?

 

A hideghab alapanyag egy speciális poliuretán hab, amely minden követelménynek megfelel amit a matracgyártásban használunk. Könnyű, légáteresztő, formatartó, hosszú élettartamú és remekül formálható.

A hideghab egy gyűjtő fogalom. A hideghabok lehetnek normál habok, emlékező habok, nagy rugalmasságú HR habok. A hideghabok sűrűsége és a cellaszerkezetek vastagsága a legfontosabb a matracok tartósságánál. 

 

 

Kulcsszavak: zsákrugó, pocket rugó, ortopéd matrac, vastag matrac, király matrac, kényelmes matrac, ágyrendszer, ortopédikus matrac, gyógymatrac, formakövető matrac, akciós matrac, olcsó matrac, török matrac, multi rugós matrac, Yatsan matrac, hideghab matrac, antiallergén matrac, atkamentes, hideghabból áll matrac, tartós matrac, kényelmi réteggel, gerinckímélő matrac, gerinc matrac, szultán matrac, boxspring matrac, szállodai prémium kategória, nagyon vastag zsákrugós matrac, Yatsan matrac akció a Gigamatracban, a legjobban szellőző matrac, a legkényelmesebb vastag matracok minden kategóriában, legjobb török matracok, Gigamatrac webshop akció, multi zsákrugós vastag matracok

 

 

 

 

-

 

* GARANCIAVÁLLALÁS

  • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.gigamatrac.hu/regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
  • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.gigamatrac.hu/dokumentumok

Ágyrács követelmények:

Rugalmas ágyrács, minimum 26 keresztléccel, deszkeborda esetén minimum 70% lefedettség szükséges.

(70%= a lécek darabszámának és felületének teljes területe a matrachoz képest).

A honlapon elérhető termékleírásokban felmerülő tévedésekért felelősséget nem vállalunk.

A képen látható termék illusztráció.
A termékek összetételével kapcsolatban a változás jogát fenntartjuk.

Gyártó: Yatsan
Milyen a termék: Törökországból származik
Huzat típusa: Fix
Matrac magasság: 38 cm
Huzat anyaga: Kötött szövet
Garancia: 10 év gyártói garancia*
Fekvőfelületek: Egy oldalas matrac
Zónák száma: 7 ergonómiai zóna
Rugók száma: 310 db/m2
Súlykorlát: 140kg
Kényelmi réteg: Speciális hideghab
Antiallergén: Igen
Egyedi méret: Igen
Minősítések: Szokásos
Méretek:
239 800 Ft   209 800 Ft
249 800 Ft   213 900 Ft
369 800 Ft   324 900 Ft
399 800 Ft   356 900 Ft
445 900 Ft   393 900 Ft
499 880 Ft   432 900 Ft
Matracvásárlási tanácsok
Legjobb matrac

Mit nevezhetünk jó matracnak? Mi is a megfelelő? Mivel minden ember más és más, így nem létezik egy konkrét matrac. A legtöbb embernek mások az igényei, melyek a testfelépítéséhez és a súlyához igazodnak, tehát ha jó matracok szeretne magának, akkor ennek megfelelően kell választania. Egy kemény matracot lehet, hogy kényelmesnek talál egy száz kilós férfi, azonban egy ötven kilós hölgy már nem tud megmaradni rajta, ezért ő egy puhábbat fog választani. Minde...

Tovább a tanácsokhoz »

Matracos érdekességek
Curem matracok

CUREM memoryfoam matraccsalád. Egy egészen speciális szegmens a Curem. A Curem több, mint egy hagyományos memory foam matrac. A Curem a tökéletességre törekszik: Curem matracok az egyedülállóan légáteresztő legújabb svájci fejlesztésű Visco EvoPore alapanyagból készülnek. A forradalmi memory foam matrac család a svéd Hilding Anders cégcsoport felső kategóriás, prémium memory foam matrac márkája. Curem matracok hamarosan Magyarország üzleteiben, webáruház oldala...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac hírek a nagyvilágból
A rendszertelen alvás árthat a gyermekek intelligenciájának

A rendszertelen alvás árthat a gyermekek intelligenciájának Forrás: MTI Hatással lehet a gyermek intelligenciájára, ha a szülők nem alakítják ki idejében a lefekvés pontos menetrendjét ? mutatta ki egy brit kutatás. A tanulmányban 11 ezer hétéves gyermek értelmi képességeit vizsgálták, szüleiket pedig kikérdezték a hároméves, ötéves és hétéves kori altatási szokásaikról ? közölte a BBC a Journal of Epidemiology and Community Health című tudományos lapba...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac ABC
Gyógymatrac

A Gigamatrac Factory&Outlet Budapest legnagyobb matrac és ágykeret üzletében gyógymatracok széles választéka várja a vásárlókat. A hatalmas kínálatnak köszönhetően igyekszünk kielégíteni mindenki egyedi igényét. Mit nevezünk manapság gyógymatracnak? Ez a szó egy gyűjtőfogalom, melyet sokan félreértelmeznek. Gyógymatrac az a matrac, mely egy bizonyos ember igényének és elvárásainak tökéletesen megfelel. Mivel nem vagyunk egyformák, így az igényeink sem...

Tovább a tanácsokhoz »

Levital
Levital matracok

    Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá...

Tovább a tanácsokhoz »

Hírek a Gigamatractól
Új Sealy matracok

"ALUDJON RÁ EGYET. ÉREZNI FOGJA." SEALY   Új Sealy matracok a Gigamatracnál! Sealy Vermont , Sealy Lavish Plush. A lágy matractól a félkemény matracig! 1881 óta a Sealy emberek millióinak tette lehetővé, hogy átélje a Sealy matracok által nyújtott kivételes kényelmet, támogatást és tartósságot. Rendelje meg nálunk Sealy matracát és tapasztalja meg ezt az egyedülálló kényelmet!...

Tovább a tanácsokhoz »