Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Yatsan Euphoria matrac


Matrac választás egy perc alatt? Kipróbálom!
 • A termékről pár szóval

  Yatsan Euphoria egy 310 darab zsákrugókból álló nagyon szuper minőségű formakövető, kimondottan alvásra kifejlesztett zónásított matrac. A matrac vastagságnak köszönhetően egy olyan formakövető matraccal ismerkedhetünk meg, amely önmagában minden olyan komfortérzetet és ergonómiát kielégít, amelyet egy matracnak tudni kell. A zsákrugóknak köszönhetően nincs áthullámzás egy nagy matracon belül, tehát alvótársunkat nem zavarjuk a pihenésben, ha éjszaka le vagy fel szállunk az ágyunkból. A Yatsan Euphoria matrac egyik előnye a vastagságnak köszönhetően, hogy magasabb lehet az ágyunk és a reggeli felkelésnél kevesebb energiát kell kifejteni megelőzve egy esetleges idegbecsípődést. Az 5 ergonómiai zónás matrac fenséges kényelmet nyújt, megtisztelve érezhetjük magunkat, hogy egy magasabb ágyról tökéletes pihenést, regenerálódást kapunk.

 • Méretek Lista árAkciós ár
  239 800 Ft   209 800 Ft
  373 900 Ft   223 900 Ft
  563 900 Ft   337 900 Ft
  623 900 Ft   373 900 Ft
  689 900 Ft   413 900 Ft
  754 900 Ft   452 900 Ft
   
  Darab:

  Vagy...

  0 Ft
  29,99 %

  Vigye el részletre, intézheti Online! Az egyes méretek törlesztéseit megtekintheti itt!

   
  Tájékoztató
  Matrac magasság: 38 cm
  Garancia: 10 év gyártói garancia*
  Zónák száma: 7 ergonómiai zóna
  Súlykorlát: 140kg
  Antiallergén: Igen

Hitelkalkuláció:

Válassza ki a kívánt méretet a hitelkonstrukció megtekintéséhez

 • 80*200cm
 • 90*200cm
 • 140*200cm
 • 160*200cm
 • 180*200cm
 • 200*200cm

Termékleírás:

logo

 

 

 pipaYatsan Euphoria matrac

 

Yatsan Euphoria matrac egy nagyon komfortos, 38 cm vastagságú zsákrugós matrac. Ez a királyi megjelenésű, méhsejt formákkal ellátott multi zsákrugós matrac nagyon kényelmes komfortérzetet nyújt. A matrac vastagságnak és a zsákrugós kialakításnak köszönhetően egy komplett ágyrendszert kapunk. Yatsan Euphoria dupla zsákrugós rendszerrel már önmagában minden olyan igényt kielégít, amely a pihentető alváshoz és gyors regenerálódáshoz szükséges. Az Euphoria név is sejteti, hogy nem egy szokványos, fapados matraccal lettünk gazdagabbak, hanem egy mennyei, török szultánhoz méltó álom pihenést nyújtó vastag ágybetéttel. A zsákrugóknak köszönhetően a matrac pontrugalmas, ott süpped, ahol arra a legjobban szükség van és nincs áthullámzás egy nagy franciaágyon belül. A 310 darab duplán elhelyezett zsákrugó, egymáshoz van rögzítve és külön-külön mozog, ahol nyomás éri, így formakövetésben a testünk és a matrac közötti nyomáspontok csökkentésében a maximumot nyújtja. Yatsan Euphoria 7 ergonómiai zónával ellátott matrac nagy előnye a vastagságnak köszönhetően, hogy reggeli felkelésnél, amikor az izmok és az izületek le vannak tapadva, akkor egy magasabb ágyról könnyebb leszállni, mint egy nagyon alacsonyról felkelni, ahol erőt kell kifejteni, ezzel elkerülhetünk egy esetleges idegbecsípődést vagy huzódást.  A Yatsan Euphoria matrac tökéletesen igazodik a gerinchez, nagy precízitással felveszi a test vonalának a kontúrját, minden egyes részét a testnek pontokra lebontva alátámasztja a két rend zsákrugónak és a kimondottan alvásra kifejlesztet formatartó hideghabrétegnek köszönhetően. A zsákrugók és a kényelmi habréteg öszhangja ortopédikusan kíméli a testünket. A matrac belső klimakiegyenlítődése a zsákrugóknak a speciális habnak és a nagy strappabíró, megjelenésében is megnyerő kiválóan légátersztő matrachuzat együttesének köszönhető. A matrac belső szellőzése kimondottan úgy van kialakítva, hogy a matrac belsejéből a használat során a levegő kifelé áramláskor minden irtányba tudjon távozni, ez biztosítja a száraz alvási környezetet. A Yatsan Euphoria matrac egy szélesebb vállal rendelkezőnek is tökéletes kényelmet nyújt oldalt fekvéskor, a 38 cm vastagság a dupla zsákrugókkal maximálisan kielégíti a pihenéshez szükséges komfortérzetet. Yatsan Euphoria prémium kategóriás szállodai minőségű matrac által nyújtott nagyon kényelmes érzetet kiprobálhatjuk a  Gigamatrac üzleteiben.

 

yatsan tempur

pipa A Yatsan Euphoria matrachuzat

 

 A Yatsan Euphoria matrachuzat higiénikus, poratka taszító és a káros baktériumokat nem türő kialakításnak örvend. A matrac szellőzésében nagyon nagy szerepe van a Yatsan Euphoria huzatnak. Apró légáteresztő nyílásokon az egész matrac belsejéből áramló levegőt egyszere permetezi minden irányban, ezzel fontos szerepet töltve be a poratkák és a gombásodás megakadályozásban. A huzatban rejlő 100% pamut a bőrünkkel való érintkezéskor természetes, antiallergén környezetet biztosít. A pamutnak köszönhetően a matrac belsejében áramló pára felszívódik és arányosan eloszlik, a rugós klímaberendezésnek köszönhetően pillanatok alatt száraz alvási légkört teremt. A Yatsan Euphoria huzat anyagának köszönhető, hogy a tetben felgyült elektromosság levezetésében is fontos szerepe van így biztosítva a stresszmentes alvási környezetet. 

 

Yatsan_gyar

pipa Yatsan cégtörténet

 

  Yatsan matracgyártó cég 1974-ben alakult Törökországban, az  első rugós  matracokat gyártó társaság egyike. Ma már több 60.000 m2-es területen fekszik a Yatsan gyár és  35 országba szállít matracokat. Yatson a speciális ágyak gyártásában is az elsők között van a világon. Nagy tekintélynek örvend a Sheraton, Hilton, Mardan Palace, Max Royal,  The Apprentice, a Rixos és Conrad szállodák használják a termékeit. Törökországban több. mint 55 üzletet szolgálnak ki matracokkal és ágyrendszerekkel. 

 yatsan tempur

 

 pipa Zsákrugókról

 

-kiváló formakövetés és súlyeloszlás

-nincs áthullámzás, ott süpped ahol kell

-a test pontjait egymástól függetlenül leköveti

-az egy rugóra eső súly csökken a bonellrugóval ellentétben

-hosszú élettartam 

-nagyon jól szellőznek a zsákrugós matracok

 

pipaHideghabokról

 

A hideghab mint matracgyártási alapanyag:

- legmodernebb high-tech alternatíva a nemzetközi alváskultúrában
- feszes, a testformához alkalmazkodó,habkocka ergonómiailag kiváló alátámasztást biztosít
- kiváló klíma kiegyenlítő hatást nyújt
- mikrocellás szerkezete pontosan követi a test formáját
- higiénikus környezetet biztosít
- teljesen hangtalan
- anyagszerkezete egyedülálló módon lehetővé teszi az orvos-egészségügyi tanácsokat pontosan követő kialakítást
- antiallergén, atkamentes alvásközeget segít elő

 

Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a hideghab matracok:

 

-egyedülálló mikrocellás felépítése azonnal reagálva felveszi testének minden görbületét. Ez az alakfelvevő folyamat elosztja testsúlyát, és megelőzi a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, melyek főleg a csípő, a karok és a vállak környékén alakulhatnak ki, amelyek keringési rendellenességeket, zsibbadtságot, merevséget vagy fájdalmat okozhatna

- kiváló mikroklimatikus képessége megakadályozza a magas páratartalom kialakulását

 

Mi is az a hideghab?

 

A hideghab alapanyag egy speciális poliuretán hab, amely minden követelménynek megfelel amit a matracgyártásban használunk. Könnyű, légáteresztő, formatartó, hosszú élettartamú és remekül formálható.

A hideghab egy gyűjtő fogalom. A hideghabok lehetnek normál habok, emlékező habok, nagy rugalmasságú HR habok. A hideghabok sűrűsége és a cellaszerkezetek vastagsága a legfontosabb a matracok tartósságánál. 

 

 

Kulcsszavak: zsákrugó, pocket rugó, ortopéd matrac, vastag matrac, király matrac, kényelmes matrac, ágyrendszer, ortopédikus matrac, gyógymatrac, formakövető matrac, akciós matrac, olcsó matrac, török matrac, multi rugós matrac, Yatsan matrac, hideghab matrac, antiallergén matrac, atkamentes, hideghabból áll matrac, tartós matrac, kényelmi réteggel, gerinckímélő matrac, gerinc matrac, szultán matrac, boxspring matrac, szállodai prémium kategória, nagyon vastag zsákrugós matrac, Yatsan matrac akció a Gigamatracban, a legjobban szellőző matrac, a legkényelmesebb vastag matracok minden kategóriában, legjobb török matracok, Gigamatrac webshop akció, multi zsákrugós vastag matracok

 

 

 

 

-

 

Letölthető dokumentumok:

Feltöltés alatt

Garanciavállalás:

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A termékek jótállására vonatkozó törvény kimondja, hogy a 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év, 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év, 250 000 forint eladási ár felett három év. Ezen felül a Gigamatrac Kft. önként vállalt, értékcsökkentett jótállást vállal egyes termékeire. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 15 napon belül van lehetősége a https://www.gigamatrac.hu/regisztracio oldalon. A megadott 15 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.gigamatrac.hu/dokumentumok

További infó:

Ágyrács követelmények:

Rugalmas ágyrács, minimum 26 keresztléccel, deszkeborda esetén minimum 70% lefedettség szükséges.

(70%= a lécek darabszámának és felületének teljes területe a matrachoz képest).

A honlapon elérhető termékleírásokban felmerülő tévedésekért felelősséget nem vállalunk.

A képen látható termék illusztráció.
A termékek összetételével kapcsolatban a változás jogát fenntartjuk.

Yatsan Euphoria matrac fórumKérdése van? Örömmel segítünk!
Az email címet nem kötelező megadni. Csak akkor lesz használva, ha válasz érkezik a kérdésére (egy figyelmeztető elektronikus levelet kap), nem jelenik meg az Ön hozzászólásánál.Tanácsok, tippek, ötletek

 • Matracvásárlási tanácsok
  Matrac galériára

  Az én lakásom galériás és nem fér fel az ágykeret. Tehetek oda csak matracot? Kell hozzá ágyrács? Létezik galériára való matrac? A válasz igen, létezik. Nagyon sok ember küzd a helyhiány problémájával, sajnos rengeteg galériás lakás van Magyarországon, ahol nincs hely ágykeretnek. A Gigamatrac Factory&Outlet szaküzlet rájuk is gondolt. Persze ebben az esetben a választék leszűkül, néhány matrac kiesik a választhatók listájáról. Ilyenkor mindig arra kel ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Matracos érdekességek
  Ágy matrac

  Az ágy és a matrac rendkívül fontos életünkben, egy jó memory matrac egy szép, esztétikus ággyal biztosítja regenerálódásunkat, választhatunk akár bonell akár zsákrugós matracot is. Az ágy és a matrac kiválasztása életünk egyik nagyon fontos lépése. A matrac az ahol éjjel ellazul az izomzat regenerálódik a szervezet és felkészülünk a következő napra. Egy kiváló ágy és matrac kiválasztása hatással van egészségünkre közérzetünkre is. A megfelelő me ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Matrac hírek a nagyvilágból
  Ikea matrac ikea ágy

  A legnagyobb Ikea mellett.....   Közelednek az ünnepek és mi is készülődünk a Gigamatracnál, hatalmas választékkal és valódiakciókkal várjuk a matrac, ágykeret vagy egyéb alváskultúrával, kapcsolatos termékeinkkel aGigamatracnál a matracóriásnál, az IKEA mellett a Buy Way soroksár bevásárlóközpontban. Kibővítettkínálattal, közel 80 féle matracból lehet válogatni, aki itt nem talál, az sehol nem talál matracot! A soroksári Buy Way bevásárlóközpont új ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Matrac ABC
  Matrac zónák

  A matracok egyik legalapvetőbb - mondhatjuk, hogy elengedhetetlen ? követelménye, hogy ún. ergonómiai zónákra legyenek felosztva a test tökéletes formakövetése és megfelelő alátámasztása érdekében. Képzeljük el, hogy a matrac mindenhol egyforma keménységű. Ennek eredményeképpen a test bizonyos pontjai, kitüremkedő részei (váll és medence) nem fognak tudni eléggé besüllyedni, a derékrész nem ér hozzá a matrachoz, így annak nem lesz alátámasztása, és azon ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Levital
  Levital matracok

      Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Hírek a Gigamatractól
  JUBILEUMI NYEREMÉNYJÁTÉK

  10 ÉV. 100.000 ELADOTT MATRAC.  3 x 1 MILLIÓ FT NYEREMÉNY!   Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel nyereményjátékunk az 1. részidőszak vége, azaz 2021. március 16. 23.59.59. után határozatlan időre felfüggesztésre kerül. A termék regisztrációra 2021. március 16. 23.59.59. időpontig van lehetőség. További részletes tájékoztatást a nyereményjáték lehetséges folytatásáról a későbbiekben tudunk adn ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: