Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Max City Exclusive Gigamatrac új márkái

 

Gigamatrac Exclusive üzletünk 2019 szeptember elején nyitott a Max Cityben. Nagyon vártuk és készültünk ennek a boltnak a nyitására. Egy olyan otthonos környezetet szerettünk volna teremteni, ahova vásárlóink szívesen térnek be, időznek el a matracok és ágyak között. A széles választéknak köszönhetően biztosan megtalálják a számításaiknak megfelelő termékeket. Az elmúlt hónapok tapasztalatai azt mutatják, hogy a vásárló közönségünk örömmel fogadta a Max Cityben nyílt boltunk hírét és örömmel térnek be hozzánk.

A Gigamatractól már megszokott és elvárt minőséget és márkákat kibővítettük tekintettel arra, hogy a Max City közönségének is tudjunk újat mutatni. A már meglévő üzleteinkben is kapható és mára jól ismert nemzetközi és hazai matrac-ágy márkák mellé, a Max Citybe hoztunk pár újdonságot.

 

Az egyik ilyen frissítés, újítás a Jensen és Spirit termékek forgalmazása.

 

A Jensen márkát korábban bemutattuk a "Ez nem csak egy matrac. Ez Jensen." cikkünkben.
De mitől különleges ez a márka? Személy szerint engem már a szlogenjük is megfogott. „Ez nem csak egy matrac. Ez Jensen. Ez egy játszótér, egy munkahely és a kedvenc helyed. Az ágy a ház szíve. Azt kijelenthetjük, hogy az ágy a legfontosabb bútora minden otthonnak. Ezért szántunk 70 évet az ágyaink tökéletesítésére. Beletesszük minden tapasztalatunkat, szaktudásunkat és innovációnkat a magas minőségű ágy gyártásba. Csak, hogy megkaphasd az álmaid ágyát. Szívesen.”

A Jensenről érdemes tudni, hogy Norvégiában alapították a II. világháborút követően. Mindig is nagyon figyeltek a kiváló alapanyagok használatára. Napjainkban elmondható, hogy a skandináv designnak és a svájci minőség ellenőrzésnek köszönhetően Európa egyik vezető matrac és ágy márkájává vált. A Jensen ágyakat és matracokat gyógytornászok bevonásával fejlesztik, hogy azok a legideálisabbak legyenek a test számára, súlytól, magasságtól, alaktól és az előnyben részesített alvási helyzettől függetlenül.

 

A Jensen mellett a Spirit ágyak is újdonságok a Gigamatrac kínálatában és a Spiritet is csak a Max Cityben van lehelőségünk kipróbálni és megrendelni.

A svéd Hilding Andersen cég híres a jó minőségű, neves márkáiról, így nem is kell meglepődnünk, hogy a Jensen brand mellett, a Spirit is hozzájuk tartozik, további márkákkal együtt.

A Spirit Continental és Adaptix ágyakat úgy tervezték és készítették, hogy a lehető legnagyobb a kényelemet és alátámasztást biztosítsa a test számára alvás közben. Nagy hangsúlyt fektetettek az összes termékük hosszú élettartamára, egyszerű karbantartására és nem utolsó sorban a megjelenésükre és stílusukra. A Spirit Continental ágy a pihenés, a titkos álmok, kívánságok és az intimitás helye. Egy hely a test és a lélek felfrissítésére. A Spirit ágyak legalább egy álmát valóra váltják; mélyen és egészségesen aludni.  

A legegyedibb ágy, ami valaha kapható volt. Spirit Adaptix ágyak igazán testre szabhatóak.   A kéréseinek több mint a 99%-a teljesíthető. Például minden ágy felszerelhető kézzel kovácsolt és készített masszív egyedi formájú és színű üveg lábakkal, de kiválaszthatja a szövetet, a fejvéget, a fedő matracot, a matrac keménységét és az ágy méretét is. Választhat amit csak szeretne. Mindegyik egyedi, illetve eredeti és mindegyik az Ön lelkéhez és testéhez kapcsolódik. Ez nem csak szlogenként működik. A Spirit márkánál a gyártó gondoskodik minden egyéni kívánság teljesítésről.

Látogasson el a Max Cityben található Gigamatrac Exclusive üzletünkbe és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb ágyat , ami akár lehet Jensen vagy Spirit .

 

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: