matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Dormeo matrac

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Hírek a Gigamatractól

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a Dormeo matracok számos előnyét!

Az olasz Dormeo matracok kiváló alátámasztást és minőséget nyújtanak. Olasz memory matracok kiváló formakövetéssel és kényelmes fekvőfelülettel. A Dormeo fedőmatracok segítenek komfortosabá tenni ágyát. A Dormeo-nál tisztában vannak vele, milyen fontos az egészség. Az, hogy mennyire vagyunk egészségesek, függ az alvás minőségétől. A Dormeo matracokban számos előnyös tulajdonság egyesül, ezért enyhítik a fájdalmat, és gyöngéden álomba ringatják Önt. Minden pontban egy olyan sajátosságot fogunk bemutatni, amely megkülönbözteti a Dormeo matracokat a többi matractól.

1. Minden Dormeo matrac anatómiai és ortopédiai kialakítású
A Dormeo matracok rendkívül kényelmesek, és megfelelnek a modern ember elvárásainak. A matracok belseje a legkiválóbb anyagokból készülnek, amelyek alvás közben teljesen felveszik a test alakját, ezért nem nehezedik nyomás a testre. A matracok elősegítik a helyes testtartást, így megakadályozzák a hát-, a nyaki és a csípőfájdalom kialakulását. Minden Dormeo matrac rendelkezik anatómiai és ortopédiai besorolással, így Ön könnyen kiválaszthatja azt, amelyik a legmegfelelőbb az Ön számára.

2. A matracok poratka, baktérium és gomba elleni védelemmel vannak ellátva
A Dormeo védi az egészségét a poratkák, baktériumok és gombák ellen, mivel minden matrachuzat olyan bevonattal van ellátva, ami védi a szöveteket a poratkák, a baktériumok és a gombák ellen. A Dormeo matracok tehát különösen ajánlatosak asztmások és allergiában szenvedők számára.

 

Dormeo matrac, memory matrac, matracok, olasz matrac, fedőmatrac

close M-Line Athletic