Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Dormeo matrac

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a Dormeo matracok számos előnyét!

Az olasz Dormeo matracok kiváló alátámasztást és minőséget nyújtanak. Olasz memory matracok kiváló formakövetéssel és kényelmes fekvőfelülettel. A Dormeo fedőmatracok segítenek komfortosabá tenni ágyát. A Dormeo-nál tisztában vannak vele, milyen fontos az egészség. Az, hogy mennyire vagyunk egészségesek, függ az alvás minőségétől. A Dormeo matracokban számos előnyös tulajdonság egyesül, ezért enyhítik a fájdalmat, és gyöngéden álomba ringatják Önt. Minden pontban egy olyan sajátosságot fogunk bemutatni, amely megkülönbözteti a Dormeo matracokat a többi matractól.

1. Minden Dormeo matrac anatómiai és ortopédiai kialakítású
A Dormeo matracok rendkívül kényelmesek, és megfelelnek a modern ember elvárásainak. A matracok belseje a legkiválóbb anyagokból készülnek, amelyek alvás közben teljesen felveszik a test alakját, ezért nem nehezedik nyomás a testre. A matracok elősegítik a helyes testtartást, így megakadályozzák a hát-, a nyaki és a csípőfájdalom kialakulását. Minden Dormeo matrac rendelkezik anatómiai és ortopédiai besorolással, így Ön könnyen kiválaszthatja azt, amelyik a legmegfelelőbb az Ön számára.

2. A matracok poratka, baktérium és gomba elleni védelemmel vannak ellátva
A Dormeo védi az egészségét a poratkák, baktériumok és gombák ellen, mivel minden matrachuzat olyan bevonattal van ellátva, ami védi a szöveteket a poratkák, a baktériumok és a gombák ellen. A Dormeo matracok tehát különösen ajánlatosak asztmások és allergiában szenvedők számára.

 

Dormeo matrac, memory matrac, matracok, olasz matrac, fedőmatrac

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: