matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Gyerekmatrac méretei

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Hírek a Gigamatractól

A Gigamatrac Factory&Outlet fontosnak tartja a megfelelő alátámasztást a gyermekek számára is. Speciálisan kifejlesztett antiallergén matracaink kifejezetten az ő igényeiknek és méreteiknek megfelelően készültek.

Gondoljunk a kicsikre is! Üzletünk egyik fő mottója, hogy a gyermekek is emberek, csak kisebb kiadásban. Az ő gerincük is ugyanolyan, mint felnőtt társaiké, ezért nekik is jár a megfelelő alátámasztás. Üzletünkben számos gyerekmatrac közül választhat, melyek közül biztosan megtalálja csemetéjének a legmegfelelőbbet. Speciálisan kifejlesztett, kétoldalú hideghab matracainkat már újszülött kortól javasoljuk.

Levehető, mosógépben mosható antiallergén huzattal, a matracmagon belül külön szellőző rendszerrel ellátva, hogy az esetleges ?baleseteknek" nyoma se maradjon. A matracmag antibakteriális, így a gyermek egy teljesen higiénikus környezetben aludhat. Emellett a kétoldalú habanyagnak köszönhetően, tetszés szerint választhat a fekvőfelületről. A sima oldal mellett, kifejlesztettünk egy ún. antidecubitus oldalt, mely a felfekvéseket meggátolja, így az esetlegesen hosszabb betegség miatt ágyba kényszerült gyerkőcök is kényelmesen lábadozhatnak. A szellőző rendszernek köszönhetően pedig a szülőknek nem kell izgulniuk, ha gyermekük hasra fordul, nyugodtan belefúrhatja kis fejét a matracba, továbbra is gond nélkül kap levegőt.

Ezeken a matracokon a kisebbek sem fognak forgolódni, kényelmesen és biztonságosan aludhatnak, nem fognak felkelni éjszaka. Így nem csak ők, hanem a szülők is kipihenhetik magukat. A matrac magassága 6cm, mely tökéletes alátámasztást nyújt a legkisebbeknek. A klasszikus 60x120 cm és 70x140cm méretek mellett vállaljuk egyedi méretek elkészítését is, így ha az ágykeretük speciális méretű, nem kell aggódniuk.

Gyerekmatrac gyermekmatrac antiallergén matrac kókusz matrac memory matrac hideghab matrac habmatrac levehető huzatú matrac mosható huzatú matrac ortopéd matrac antidecubitus matrac kétoldalú matrac antibakteriális matrac