Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Gyerekmatrac méretei

A Gigamatrac Factory&Outlet fontosnak tartja a megfelelő alátámasztást a gyermekek számára is. Speciálisan kifejlesztett antiallergén matracaink kifejezetten az ő igényeiknek és méreteiknek megfelelően készültek.

Gondoljunk a kicsikre is! Üzletünk egyik fő mottója, hogy a gyermekek is emberek, csak kisebb kiadásban. Az ő gerincük is ugyanolyan, mint felnőtt társaiké, ezért nekik is jár a megfelelő alátámasztás. Üzletünkben számos gyerekmatrac közül választhat, melyek közül biztosan megtalálja csemetéjének a legmegfelelőbbet. Speciálisan kifejlesztett, kétoldalú hideghab matracainkat már újszülött kortól javasoljuk.

Levehető, mosógépben mosható antiallergén huzattal, a matracmagon belül külön szellőző rendszerrel ellátva, hogy az esetleges ?baleseteknek" nyoma se maradjon. A matracmag antibakteriális, így a gyermek egy teljesen higiénikus környezetben aludhat. Emellett a kétoldalú habanyagnak köszönhetően, tetszés szerint választhat a fekvőfelületről. A sima oldal mellett, kifejlesztettünk egy ún. antidecubitus oldalt, mely a felfekvéseket meggátolja, így az esetlegesen hosszabb betegség miatt ágyba kényszerült gyerkőcök is kényelmesen lábadozhatnak. A szellőző rendszernek köszönhetően pedig a szülőknek nem kell izgulniuk, ha gyermekük hasra fordul, nyugodtan belefúrhatja kis fejét a matracba, továbbra is gond nélkül kap levegőt.

Ezeken a matracokon a kisebbek sem fognak forgolódni, kényelmesen és biztonságosan aludhatnak, nem fognak felkelni éjszaka. Így nem csak ők, hanem a szülők is kipihenhetik magukat. A matrac magassága 6cm, mely tökéletes alátámasztást nyújt a legkisebbeknek. A klasszikus 60x120 cm és 70x140cm méretek mellett vállaljuk egyedi méretek elkészítését is, így ha az ágykeretük speciális méretű, nem kell aggódniuk.

Gyerekmatrac gyermekmatrac antiallergén matrac kókusz matrac memory matrac hideghab matrac habmatrac levehető huzatú matrac mosható huzatú matrac ortopéd matrac antidecubitus matrac kétoldalú matrac antibakteriális matrac

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: