Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Gyógymatrac

A Gigamatrac Factory&Outlet Budapest legnagyobb matrac és ágykeret üzletében gyógymatracok széles választéka várja a vásárlókat. A hatalmas kínálatnak köszönhetően igyekszünk kielégíteni mindenki egyedi igényét.

Mit nevezünk manapság gyógymatracnak? Ez a szó egy gyűjtőfogalom, melyet sokan félreértelmeznek. Gyógymatrac az a matrac, mely egy bizonyos ember igényének és elvárásainak tökéletesen megfelel. Mivel nem vagyunk egyformák, így az igényeink sem ugyanazok.

A Gigamatrac Factory&Outlet üzletében ezért alakítottunk ki ekkora matracválasztékot, hogy mindenki kedvére valót találhasson. A különböző rugós matracok mellett megtalálhatók a hideghab és ortopéd matracok különböző változatai, kókuszmatracok és latex matracok egyaránt. A puha, kemény és félkemény matracok közül biztosan mindenki megtalálja a számára legkényelmesebbet, mely tökéletes alátámasztást nyújthat a megfelelő pontokon, nem fekszi el a nyakát, hátát vagy vállát, így éjszaka kényelmesen pihenhet, és reggel frissen ébredhet. Nálunk nincs lehetetlen!

 

Ortopéd matrac hideghab matrac memory matrac memory foam matrac rugós matrac zsákrugós matrac bonell rugós matrac antidecubitus matrac

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: