matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Gyógymatrac

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Hírek a Gigamatractól

A Gigamatrac Factory&Outlet Budapest legnagyobb matrac és ágykeret üzletében gyógymatracok széles választéka várja a vásárlókat. A hatalmas kínálatnak köszönhetően igyekszünk kielégíteni mindenki egyedi igényét.

Mit nevezünk manapság gyógymatracnak? Ez a szó egy gyűjtőfogalom, melyet sokan félreértelmeznek. Gyógymatrac az a matrac, mely egy bizonyos ember igényének és elvárásainak tökéletesen megfelel. Mivel nem vagyunk egyformák, így az igényeink sem ugyanazok.

A Gigamatrac Factory&Outlet üzletében ezért alakítottunk ki ekkora matracválasztékot, hogy mindenki kedvére valót találhasson. A különböző rugós matracok mellett megtalálhatók a hideghab és ortopéd matracok különböző változatai, kókuszmatracok és latex matracok egyaránt. A puha, kemény és félkemény matracok közül biztosan mindenki megtalálja a számára legkényelmesebbet, mely tökéletes alátámasztást nyújthat a megfelelő pontokon, nem fekszi el a nyakát, hátát vagy vállát, így éjszaka kényelmesen pihenhet, és reggel frissen ébredhet. Nálunk nincs lehetetlen!

 

Ortopéd matrac hideghab matrac memory matrac memory foam matrac rugós matrac zsákrugós matrac bonell rugós matrac antidecubitus matrac

close Atlantic szett