Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Hideghab-kókusz matrac

Bizonyára hallott már a kókuszmatracokról. Ha valaki a keményet szereti, annak ez a legtökéletesebb megoldás. Azonban a matracgyártók gondoltak azokra is, akik egy kicsit lágyabb megoldást szeretnének, de mégsem akarnak lemondani a kókusz nyújtotta előnyökről. Nekik fejlesztették ki a kókusz-latex matracokat. A folyamatos újításoknak köszönhetően a kókusz termékcsalád egy újabb taggal bővült, a kókusz-hideghab kombinációjával.

A hideghab-kókusz matracok inkább a keményebb és merevebb matracok táborát képviselik. De ahogy a legtöbb kókuszmatracnál, itt is a kókusz réteg szerepe a tartás és az alátámasztás, a hideghab pedig a komfortnyújtást biztosítja. Tudni kell azonban, hogy a hideghab rétegek rugalmassága nem éri el a latex rugalmasságát, viszont az előállítási költségei jóval kedvezőbbek. A hideghabok folyamatos fejlesztésének köszönhetően viszont a tartósságuk ezen típusoknak jócskán kibővült. A legtöbb hideghab-kókusz matracgyártó hosszabb garanciát vállal a hideghab-kókusz matracira. Ezért kedvelt típusok ezek a matracok is.

A hideghab-kókusz matracoknál is a hideghab réteg vastagságával szabályozható a matrac keménysége, vagyis maga a komfortérzet. Ezeknél a típusoknál a rugalmasság növelése érdekében szoktuk javasolni a rugalmas ágyrács használatát, ami egy plusz rugalmassággal látja el a hideghab-kókusz matracot és így ezzel a kényelem is növelhető. A hideghab kókusz matracok esetében is jellemzőnek mondható a memóriahab felhasználása is. A hideghab kókusz matrac szerkezetek ideális tartóréteget tudnak képezni a memória hab kombinálásához. A memória hab a legújabb fejlesztésű hideghabok közé sorolható, mely nyomáselnyelő és formakövető tulajdonságainak köszönhetően leveszi a gerincoszlopról a terhelést, ezáltal biztosítva egy igazán pihentető, nyugodt alvási környezetet.

A Rottex hideghab-kókusz matrac választékában többféle hideghab-kókusz matrac típus közül is lehet választani a kívánt komfort elérése érdekében. A hideghab-kókusz matracok többféle levehető, mosható huzattal is megtekinthetők és rendelhetők a Rottex webáruház felületén vagy széles választékban kipróbálható a Rottex Budapest mintabolt kínálatában is.

 

Kókusz matrac kókusz-latex matrac latex-kókusz hideghab kókusz hideghab-kókusz matrac

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: