matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Hideghab-kókusz matrac

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Hírek a Gigamatractól

Bizonyára hallott már a kókuszmatracokról. Ha valaki a keményet szereti, annak ez a legtökéletesebb megoldás. Azonban a matracgyártók gondoltak azokra is, akik egy kicsit lágyabb megoldást szeretnének, de mégsem akarnak lemondani a kókusz nyújtotta előnyökről. Nekik fejlesztették ki a kókusz-latex matracokat. A folyamatos újításoknak köszönhetően a kókusz termékcsalád egy újabb taggal bővült, a kókusz-hideghab kombinációjával.

A hideghab-kókusz matracok inkább a keményebb és merevebb matracok táborát képviselik. De ahogy a legtöbb kókuszmatracnál, itt is a kókusz réteg szerepe a tartás és az alátámasztás, a hideghab pedig a komfortnyújtást biztosítja. Tudni kell azonban, hogy a hideghab rétegek rugalmassága nem éri el a latex rugalmasságát, viszont az előállítási költségei jóval kedvezőbbek. A hideghabok folyamatos fejlesztésének köszönhetően viszont a tartósságuk ezen típusoknak jócskán kibővült. A legtöbb hideghab-kókusz matracgyártó hosszabb garanciát vállal a hideghab-kókusz matracira. Ezért kedvelt típusok ezek a matracok is.

A hideghab-kókusz matracoknál is a hideghab réteg vastagságával szabályozható a matrac keménysége, vagyis maga a komfortérzet. Ezeknél a típusoknál a rugalmasság növelése érdekében szoktuk javasolni a rugalmas ágyrács használatát, ami egy plusz rugalmassággal látja el a hideghab-kókusz matracot és így ezzel a kényelem is növelhető. A hideghab kókusz matracok esetében is jellemzőnek mondható a memóriahab felhasználása is. A hideghab kókusz matrac szerkezetek ideális tartóréteget tudnak képezni a memória hab kombinálásához. A memória hab a legújabb fejlesztésű hideghabok közé sorolható, mely nyomáselnyelő és formakövető tulajdonságainak köszönhetően leveszi a gerincoszlopról a terhelést, ezáltal biztosítva egy igazán pihentető, nyugodt alvási környezetet.

A Rottex hideghab-kókusz matrac választékában többféle hideghab-kókusz matrac típus közül is lehet választani a kívánt komfort elérése érdekében. A hideghab-kókusz matracok többféle levehető, mosható huzattal is megtekinthetők és rendelhetők a Rottex webáruház felületén vagy széles választékban kipróbálható a Rottex Budapest mintabolt kínálatában is.

 

Kókusz matrac kókusz-latex matrac latex-kókusz hideghab kókusz hideghab-kókusz matrac

close M-Line Athletic