matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Hilding matrac

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Hírek a Gigamatractól

Amint azt már egyik előző cikkünkben is írtuk, a Hilding matracok is hosszú múltra tekintenek vissza. A Hilding Anders nevű céget, 1939-ben alapította Hilding Andersson Svédországban. Törekvéseinek és nagy hozzáértésének köszönhetően a cég igen hamar egy virágzó vállalkozássá nőtte ki magát, és hírnevet szerzett a piacon. Rövidesen a szintén svéd IKEA fő beszállítójává vált, és termékeit a mai napig forgalmazzák szerte a világon. Emellett a világ legnagyobb matracgyártó cégévé vált és rendületlenül az első helyen áll.

A Hilding matracok 2012 óta kaphatók Magyarországon is. A bevezető matracok közül jelenleg a zsákrugós és a multi-zsákrugós matracok találhatóak meg hazánkban. Bizonyos Hilding matracokban a zsákrugós rendszer akár 515 darab zsákrugót is tartalmazhat, ezáltal pontosabb formakövetést és nagyobb rugalmasságot biztosít, és természetesen lényegesen megnöveli a matrac élettartamát is. Másik előnye, hogy két komfortoldallal rendelkezik, így a nem egy testsúlyú párok is bátran használhatják, mindkét fél számára kifogástalan alátámasztást nyújt. A 7 zónás zsákrugós rendszerrel ellátott matrac felső felülete egy speciális ?bio hideghab", mely tökéletes légáteresztést és még pontosabb formakövetést kínál használójának. És ez csak egy matrac a sok közül.

Hazánkban történő bevezetésüknek köszönhetően a Hilding matracok lényeges kedvezménnyel kaphatók a Gigamatrac Factory&Outlet szaküzleteinkben is, kiemelt akciókban kapnak fő szerepet. Így lényegesen olcsóbban hozzájuthatnak, mint máshol, akár 30%-al alacsonyabb áron is az önöké lehet. Ezen akciók minden méretre vonatkoznak.

 

Hilding matrac zsákrugós matrac multi-zsákrugós matrac zsákrugós rendszer svéd matracok

close M-Line Athletic