matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Junior matrac

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Hírek a Gigamatractól

Milyen matracot vegyünk egy 2-3 éves gyereknek? Sok ilyen kérdéssel találkozunk nap, mint nap, amikor a gyerkőc már kinőtte a kiságyat, de még nem elég nagy ahhoz, hogy a szülők egy komolyabb matracot vegyenek neki, mégsem szeretnének valami ?ócskaságot" szemük fénye alá tenni. Mi a teendő ilyenkor?

A Junior Vital gyerekmatrac a tökéletes megoldás. Ez a forgatható, két komfortoldallal rendelkező gyerekmatrac egészen a kamaszkorig kiszolgálja kis alvótársát, hiszen a későbbi súlygyarapodáskor a keményebbik oldal használható. A Junior Vital Basic és Vital Premium matracok két különböző sűrűségű és keménységű habból állnak, a habrétegek között levegőcsatornák találhatók. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően rugalmasak, ergonómiailag kifogástalan alátámasztást nyújtanak, emellett remekül bírják a gyerkőcök által okozott különböző terheléseket. Bátran ugrálhatnak rajta, anya vagy apa nyugodtan csemetéje mellé feküdhet az esti mese idejére, a matrac mindennek ellenáll. A matracok huzatai cellulóz alapú, kiváló minőségű és légáteresztő képességű, antillergén huzattal rendelkeznek, melyek a cipzár segítségével könnyedén levehetők, és mosógépben moshatók.

A Gigamatrac Factory&Outlet matracszaküzleteiben igyekszik minden vásárlói réteget kielégíteni, mely alól a gyermekek sem kivételek. Nyugodtan hozza magával csemetéjét is, már maga a tudat, hogy ő választhatja ki a matracát hatalmas élményt jelent majd neki.

 

Junior matrac junior matracok gyerek matracok gyermek matrac