Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Junior matrac

Milyen matracot vegyünk egy 2-3 éves gyereknek? Sok ilyen kérdéssel találkozunk nap, mint nap, amikor a gyerkőc már kinőtte a kiságyat, de még nem elég nagy ahhoz, hogy a szülők egy komolyabb matracot vegyenek neki, mégsem szeretnének valami ?ócskaságot" szemük fénye alá tenni. Mi a teendő ilyenkor?

A Junior Vital gyerekmatrac a tökéletes megoldás. Ez a forgatható, két komfortoldallal rendelkező gyerekmatrac egészen a kamaszkorig kiszolgálja kis alvótársát, hiszen a későbbi súlygyarapodáskor a keményebbik oldal használható. A Junior Vital Basic és Vital Premium matracok két különböző sűrűségű és keménységű habból állnak, a habrétegek között levegőcsatornák találhatók. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően rugalmasak, ergonómiailag kifogástalan alátámasztást nyújtanak, emellett remekül bírják a gyerkőcök által okozott különböző terheléseket. Bátran ugrálhatnak rajta, anya vagy apa nyugodtan csemetéje mellé feküdhet az esti mese idejére, a matrac mindennek ellenáll. A matracok huzatai cellulóz alapú, kiváló minőségű és légáteresztő képességű, antillergén huzattal rendelkeznek, melyek a cipzár segítségével könnyedén levehetők, és mosógépben moshatók.

A Gigamatrac Factory&Outlet matracszaküzleteiben igyekszik minden vásárlói réteget kielégíteni, mely alól a gyermekek sem kivételek. Nyugodtan hozza magával csemetéjét is, már maga a tudat, hogy ő választhatja ki a matracát hatalmas élményt jelent majd neki.

 

Junior matrac junior matracok gyerek matracok gyermek matrac

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: