matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Konfor matracok

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Hírek a Gigamatractól

A rugós matracok a régi korokat tükrözik. Az idő előrehaladtával és az alapanyagok fejlődésével azonban egyre inkább háttérbe szorulnak. De még ma is találunk olyan vásárlókat, akik a ?jó öreg" matracokhoz vannak szokva, és bizony ők sem elhanyagolandók.

A Konfor matracgyártó cég rugós matracaival már évtizedek óta a magyar piac éllovasa, nem véletlenül. Az igazán kemény Herkules rugós matracoktól kezdve a legegyszerűbb bonell rugós matracokon át, a legmodernebb, szállodai minőségű, zsákrugós matracokig mindent megtalálhatunk kínálatukban. A rugós matracok előnye, hogy nem igényelnek ágykeretet, sem pedig ágyrácsot vagy ágybordázatot, ők maguk az ágy. A rugók között tökéletes szellőzést biztosítva nem kell attól tartanunk, hogy matracunk esetleg bepenészesedik. Fix huzatuk antibakteriális, atkatisztító és csúszásmentes.

Egyik legnépszerűbb matracuk a Diamond névre keresztelt Herkules rugós matrac. Ezt a matracot azoknak ajánljuk, akik szeretik az igazán kemény fekvőfelületet és a hosszú élettartamot. Téli-nyári oldalának köszönhetően pedig télen melegít, nyáron pedig az izzadságot elpárologtatja. Ha pedig továbbra is maradnánk a rugós matracoknál, de azért nem a betonkemény felületet részesítjük előnyben, akkor javasoljuk a másik igen népszerű Konfor matracot, mely a Passion nevet kapta. Ez a csúcskategóriás táskarugós matrac emlékezőhab kényelmi réteggel van ellátva, tökéletes kényelmet nyújt felsőfokon.

Érdemes szétnézni honlapunkon és üzletünkben egyaránt, mert még sok Konfor matrac található kínálatunkban. Az összes matrac bevizsgált, gyógyászati segédeszköznek minősülő matrac egészségpénztárra megvásárolható.

 

Rugós matracok bonell rugós matracok zsákrugós matracok konfor matracok egészségpénztárra megvásárolható matrac gyógyászati segédeszköz

close M-Line Athletic