Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Konfor matracok

A rugós matracok a régi korokat tükrözik. Az idő előrehaladtával és az alapanyagok fejlődésével azonban egyre inkább háttérbe szorulnak. De még ma is találunk olyan vásárlókat, akik a ?jó öreg" matracokhoz vannak szokva, és bizony ők sem elhanyagolandók.

A Konfor matracgyártó cég rugós matracaival már évtizedek óta a magyar piac éllovasa, nem véletlenül. Az igazán kemény Herkules rugós matracoktól kezdve a legegyszerűbb bonell rugós matracokon át, a legmodernebb, szállodai minőségű, zsákrugós matracokig mindent megtalálhatunk kínálatukban. A rugós matracok előnye, hogy nem igényelnek ágykeretet, sem pedig ágyrácsot vagy ágybordázatot, ők maguk az ágy. A rugók között tökéletes szellőzést biztosítva nem kell attól tartanunk, hogy matracunk esetleg bepenészesedik. Fix huzatuk antibakteriális, atkatisztító és csúszásmentes.

Egyik legnépszerűbb matracuk a Diamond névre keresztelt Herkules rugós matrac. Ezt a matracot azoknak ajánljuk, akik szeretik az igazán kemény fekvőfelületet és a hosszú élettartamot. Téli-nyári oldalának köszönhetően pedig télen melegít, nyáron pedig az izzadságot elpárologtatja. Ha pedig továbbra is maradnánk a rugós matracoknál, de azért nem a betonkemény felületet részesítjük előnyben, akkor javasoljuk a másik igen népszerű Konfor matracot, mely a Passion nevet kapta. Ez a csúcskategóriás táskarugós matrac emlékezőhab kényelmi réteggel van ellátva, tökéletes kényelmet nyújt felsőfokon.

Érdemes szétnézni honlapunkon és üzletünkben egyaránt, mert még sok Konfor matrac található kínálatunkban. Az összes matrac bevizsgált, gyógyászati segédeszköznek minősülő matrac egészségpénztárra megvásárolható.

 

Rugós matracok bonell rugós matracok zsákrugós matracok konfor matracok egészségpénztárra megvásárolható matrac gyógyászati segédeszköz

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: