Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Matrac

A matrac egyik meghatározó szereplője életünknek. A különböző matracok évszázadok óta szerves részét alkotják környezetünknek. A piacon különböző matracokat találunk, melyek lehetnek akciós matracok is, olcsó matracok is. Magyarországon kapható memory matrac, bonell rugós matrac, táskarugós matrac hideghabmatrac és biomatrac is. A Gigamatrac áruházaiban megtalálható az összes matracgyártó különböző matraca. Ezek a Cardo matrac, Rottex matrac , Billerbeck matrac, Dunlopillo matrac, relaxx matrac, Tempur matrac, Swisstech matrac, Swissdream matrac, Konfor matrac és a teljesség igénye nélkül Best dream matrac. természetesen a választékban található  számtalan biomatrac, memory matrac és egyéb bonell rugós matrac. A matracok kiválasztásakor mindig az egyedi alvási igényeinkhez szokásainkhoz alkalmazkodó száminkra a legmegfelelőbb matracot érdemes kiválasztani.  A matracon töltjük életünk egyharmadát, ezért fontos a matrac megfelelő kiválasztása. 

matrac, matracakció, olcsó matrac, matrac webáruház, akciós matrac, memory matrac

A matrac rendkívül fontos, a megfelelő matrac kiválasztása meghatározó egészségünkre. A matrac webáruház matracakciói kiváló lehetőséget nyújtanak akciós matrac beszerzésre mely lehet akár memory matrac vagy táskarugós matrac is.

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: