Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Matrac garancia

A matracok garancia ideje széles körben mozog, gyártótól, felhasznált alapanyagtól, a matrac anyagok minőségétől. Először talán itt azt említeném meg, hogy a vállalt jótállás ideje valamelyest utal a matrac minőségére is, de természetesen itt is meg vannak azok a kivételek, amik a szabályt erősítik.

Ne dőljünk be minden esetben a kiírt hihetetlen garanciavállalásoknak első szóra. Általában a rugós matracok rugózata a legtartósabb, ezt már eléri egy-két felsőbb kategóriás habmatrac is, de ezeknél az eseteknél a matrac ára ezt teljes mértékben tükrözi is. A garancia mellett érdemes utána járni a matracok minőségi tanúsítványok meglétének is. Sok esetben már az elért elismerések és minőségi tanúsítványok is biztosíthatnak a felől, hogy a matrac élettartama beváltja a hozzá fűzött elvárásokat.

Ma már mindenki törekszik a hosszabb távú matracok vásárlására és laikusként csak szinte a garancia idő hosszából következtethetünk csak a kiválasztott matrac várható tartósságára. Ezért is kell körültekintőnek lenni a matracjótállás figyelembevételénél. Mert ma már szinte mindennel lehet találkozni. De ami biztos, hogy minden matrac veszít a formatartásából idő elteltével. De ezt lecsökkenthetjük, ha figyelmesen betartjuk a gyártó használati előírásait, úgy mint például az előírt súlykorlát betartása, valamint a megfelelő átszellőzés biztosítása hogy a teljesség igénye nélkül említsünk meg párat.

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: