matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Matrac garancia

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Hírek a Gigamatractól

A matracok garancia ideje széles körben mozog, gyártótól, felhasznált alapanyagtól, a matrac anyagok minőségétől. Először talán itt azt említeném meg, hogy a vállalt jótállás ideje valamelyest utal a matrac minőségére is, de természetesen itt is meg vannak azok a kivételek, amik a szabályt erősítik.

Ne dőljünk be minden esetben a kiírt hihetetlen garanciavállalásoknak első szóra. Általában a rugós matracok rugózata a legtartósabb, ezt már eléri egy-két felsőbb kategóriás habmatrac is, de ezeknél az eseteknél a matrac ára ezt teljes mértékben tükrözi is. A garancia mellett érdemes utána járni a matracok minőségi tanúsítványok meglétének is. Sok esetben már az elért elismerések és minőségi tanúsítványok is biztosíthatnak a felől, hogy a matrac élettartama beváltja a hozzá fűzött elvárásokat.

Ma már mindenki törekszik a hosszabb távú matracok vásárlására és laikusként csak szinte a garancia idő hosszából következtethetünk csak a kiválasztott matrac várható tartósságára. Ezért is kell körültekintőnek lenni a matracjótállás figyelembevételénél. Mert ma már szinte mindennel lehet találkozni. De ami biztos, hogy minden matrac veszít a formatartásából idő elteltével. De ezt lecsökkenthetjük, ha figyelmesen betartjuk a gyártó használati előírásait, úgy mint például az előírt súlykorlát betartása, valamint a megfelelő átszellőzés biztosítása hogy a teljesség igénye nélkül említsünk meg párat.

close M-Line Athletic