matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Matrac gyártók

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Hírek a Gigamatractól

A Gigamatrac Factory&Outlet Budapest legnagyobb matracszaküzletében különösen nagy hangsúlyt fektetünk a matracválasztékra. A folytonosan növekedő vásárlói igények kielégítése érdekében a kínálatunk folyamatosan bővül, ezáltal biztosítjuk mindenkinek a legmegfelelőbb matracválasztást.

A legfontosabbnak tartjuk azonban, hogy a széles választék és a neves márkák mögött, elsőrendű gyártók álljanak. Minden esetben a vásárló a legfontosabb, így a gyártók is megállás nélkül dolgoznak azon, hogy az újabb fejlesztésekkel minden szegmenset kielégítsenek. A vásárlók igényei mellett a matracok minősége sem elhanyagolandó, csak és kizárólag hibátlan matracok kerülnek kiszállításra. A teljesség igénye nélkül, felsorolunk önöknek néhány gyártót, melyek megtalálhatók partnereink között.

A német Dunlopillo volt az első cég, mely formahabosított latex matraccal kápráztatta el a nagyközönséget, egészen pontosan 1932-ben. Ők voltak azok az úttörők, akiknek tevékenysége a teljes matrac piacra hatással volt. Minőségüket mi sem bizonyítja jobban, mint a már majdnem egy évszázada fennálló, és folyamatosan virágzó sorozatgyártás. A ma már óriásvállalattá fejődött Hilding Anders céget, Hilding Andersson alapította 1939-ben. Törekvéseinek és rátermettségének köszönhetően hamarosan kiemelkedő hírnevet szerzett, és a legnagyobb és legismertebb bútoráruház, a svéd IKEA fő beszállítójává vált. Nem kérdéses tehát, hogy a Hilding Anders kifogástalan termékeivel a mai piacon is megállja a helyét.

És ez csupán két gyártó volt a sok közül. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy igenis érdemes szétnézni a matracpiacon, utána olvasni, kipróbálni, hiszen rengeteg apró tényező együtteséből fogják megtalálni a számukra legmegfelelőbb matracot.

 

Matrac gyártók matrac márkák széles választék elsőrendű matracválasztás

close M-Line Athletic