Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Matrac gyártók

A Gigamatrac Factory&Outlet Budapest legnagyobb matracszaküzletében különösen nagy hangsúlyt fektetünk a matracválasztékra. A folytonosan növekedő vásárlói igények kielégítése érdekében a kínálatunk folyamatosan bővül, ezáltal biztosítjuk mindenkinek a legmegfelelőbb matracválasztást.

A legfontosabbnak tartjuk azonban, hogy a széles választék és a neves márkák mögött, elsőrendű gyártók álljanak. Minden esetben a vásárló a legfontosabb, így a gyártók is megállás nélkül dolgoznak azon, hogy az újabb fejlesztésekkel minden szegmenset kielégítsenek. A vásárlók igényei mellett a matracok minősége sem elhanyagolandó, csak és kizárólag hibátlan matracok kerülnek kiszállításra. A teljesség igénye nélkül, felsorolunk önöknek néhány gyártót, melyek megtalálhatók partnereink között.

A német Dunlopillo volt az első cég, mely formahabosított latex matraccal kápráztatta el a nagyközönséget, egészen pontosan 1932-ben. Ők voltak azok az úttörők, akiknek tevékenysége a teljes matrac piacra hatással volt. Minőségüket mi sem bizonyítja jobban, mint a már majdnem egy évszázada fennálló, és folyamatosan virágzó sorozatgyártás. A ma már óriásvállalattá fejődött Hilding Anders céget, Hilding Andersson alapította 1939-ben. Törekvéseinek és rátermettségének köszönhetően hamarosan kiemelkedő hírnevet szerzett, és a legnagyobb és legismertebb bútoráruház, a svéd IKEA fő beszállítójává vált. Nem kérdéses tehát, hogy a Hilding Anders kifogástalan termékeivel a mai piacon is megállja a helyét.

És ez csupán két gyártó volt a sok közül. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy igenis érdemes szétnézni a matracpiacon, utána olvasni, kipróbálni, hiszen rengeteg apró tényező együtteséből fogják megtalálni a számukra legmegfelelőbb matracot.

 

Matrac gyártók matrac márkák széles választék elsőrendű matracválasztás

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: