Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Matrac márkák

A Gigamatrac Factory&Outlet Budapest legnagyobb matracszaküzletében különösen nagy hangsúlyt fektetünk a matracválasztékra. A folytonosan növekedő vásárlói igények kielégítése érdekében a kínálatunk folyamatosan bővül, ezáltal biztosítjuk mindenkinek a legmegfelelőbb matracválasztást.

Kínálatunkban folyamatosan bővülő matracmárkák szerepelnek, melyek kivétel nélkül mind ismert magyar illetve nemzetközi márkák. Hagy említsünk meg ezek közül néhányat, melyeket talán ismernek, vagy ha nem, akkor hamarosan megismerhetnek. Hilding, Dunlopillo, Swiss Tech, RelaXx, Billerbeck, Best Dream és még sorolhatnánk. Minden márka kifogástalan minőséget képvisel, árérték arányukat tekintve pedig tökéletesen elfogadhatók. Legyen az rugós matrac, hideghab matrac, latex matrac, minden egyes márka egyedülálló fejlesztésű.

A Hilding a kifogástalan svéd minőséget képviseli a zsákrugós matrackategóriában, a Dunlopillo nevével és példátlan fejlesztésű habmatracaival rendíthetetlen a piacon. A Billerbeck szállodai minőségű bonell rugós matracokkal, a Best Dream pedig a legjobb és legmegfizethetőbb vákuummatracokkal kápráztatja el a vásárlókat. A RelaXx termékcsalád egy tapasztalt szakértő keze által alkotott egyedi anatómiai csoda, a Swiss Dream pedig széles választékban és kedvező árfekvésben kínál mosható hideghab matracokat.

Érdemes tehát egy kis időt szánni a különböző márkák és matracaik tanulmányozására, mert ilyen színes paletta mellett igen nehéz lesz a választás

 

Matrac márkák matrac választék bővülő kínálat széles választék matracválaszték hilding dunlopillo relaxx billerbeck swiss tech best dream

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: