matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Matrac márkák

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Hírek a Gigamatractól

A Gigamatrac Factory&Outlet Budapest legnagyobb matracszaküzletében különösen nagy hangsúlyt fektetünk a matracválasztékra. A folytonosan növekedő vásárlói igények kielégítése érdekében a kínálatunk folyamatosan bővül, ezáltal biztosítjuk mindenkinek a legmegfelelőbb matracválasztást.

Kínálatunkban folyamatosan bővülő matracmárkák szerepelnek, melyek kivétel nélkül mind ismert magyar illetve nemzetközi márkák. Hagy említsünk meg ezek közül néhányat, melyeket talán ismernek, vagy ha nem, akkor hamarosan megismerhetnek. Hilding, Dunlopillo, Swiss Tech, RelaXx, Billerbeck, Best Dream és még sorolhatnánk. Minden márka kifogástalan minőséget képvisel, árérték arányukat tekintve pedig tökéletesen elfogadhatók. Legyen az rugós matrac, hideghab matrac, latex matrac, minden egyes márka egyedülálló fejlesztésű.

A Hilding a kifogástalan svéd minőséget képviseli a zsákrugós matrackategóriában, a Dunlopillo nevével és példátlan fejlesztésű habmatracaival rendíthetetlen a piacon. A Billerbeck szállodai minőségű bonell rugós matracokkal, a Best Dream pedig a legjobb és legmegfizethetőbb vákuummatracokkal kápráztatja el a vásárlókat. A RelaXx termékcsalád egy tapasztalt szakértő keze által alkotott egyedi anatómiai csoda, a Swiss Dream pedig széles választékban és kedvező árfekvésben kínál mosható hideghab matracokat.

Érdemes tehát egy kis időt szánni a különböző márkák és matracaik tanulmányozására, mert ilyen színes paletta mellett igen nehéz lesz a választás

 

Matrac márkák matrac választék bővülő kínálat széles választék matracválaszték hilding dunlopillo relaxx billerbeck swiss tech best dream

close Atlantic szett