Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Emlékezőhab légáteresztése

Napjainkban talán a legkorszerűbbnek mondott matrac alapanyag az emlékezőhab (memoryfoam). Az emlékezőhab matrac alapanyaga egy viszkoelasztikus poliuretán, a hideghab egy fajtája. Különleges tulajdonságát a klasszikus hideghab matrac alapanyaghoz adott főként kétféle adaléknak köszönheti. Egyike ezeknek, amely megakadályozza az azonnali visszarugózását a habnak, így a lassan visszaalakuló memory matrac egy különleges komfortot kínál használójának. Másik speciális adalék, amely az emlékezőhab matrac alapanyagot különlegessé teszi, egy hőre lágyuló adalék, amelynek köszönhetően a matrac felszíne a test által nyomott pontokon felmelegedve fellágyul és egy sokkal precízebb és pontosabb matrac formakövetést kínál.

Az emlékezőhab matracok sokszor nem reklámozott- hátránya egyrészt a hőre lágyuló tulajdonságból eredő hajlam a felmelegedésre, befülledésre; más részt a nagy fajsúlynak ca. 50kg/m3 és a hozzáadott adalékanyagoknak köszönhetően fellépő gyengébb légáteresztési képesség. A hagyományos memory alapanyagok nem eresztik át a levegőt gyakorlatilag nem szellőznek, de a folyamatos fejlesztések eredményeképpen létezik már a légáteresztő kivitel is.

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: