matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Mosható matracvédők

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Hírek a Gigamatractól

A Gigamatrac Factory&Outlet Budapest legnagyobb matrac és ágykeret üzletében nagy hangsúlyt fektetünk a higiéniára is, melyekbe a matracok is beletartoznak, mert az egészséges alváshoz nem csak megfelelő alátámasztás szükséges.

Matracaink nagy része levehető és mosható huzattal rendelkezik. Természetesen vannak olyanok is, amelyek fix huzatosak. Ezekhez fejlesztettünk ki különböző matracvédőket, hogy a matracok is védve legyenek az esetleges ?balesetektől". Nyugodtan kávézhat reggel az ágyban, mert a matracvédő megvédi matracát a kávéfolttól. Könnyen levehető és mosógépben mosható, gyorsan száradó huzataink a legmegfelelőbbek. Kisgyermekét sem kell távol tartani az ágytól, mert a vízzáró matracvédőnek köszönhetően semmilyen folyadék nem juthat matracába.

Idősebb, hosszan fekvő betegeknek pedig a higiéniai matracvédő nyújthat tökéletes megoldást. A matracvédők nem csak a standard méretekben kaphatók, igény szerint egyedi méretet is tudunk biztosítani belőle. A tökéletes minőségű, antiallergén anyagoknak köszönhetően pedig hosszú élettartammal rendelkeznek, több száz mosás után is ugyanolyanok, mint újkorukban.

 

Antiallergén matracvédő mosható matracvédő körgumis matracvédő vízzáró matracvédő higiéniai matracvédő

close Atlantic szett