Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Mosható matracvédők

A Gigamatrac Factory&Outlet Budapest legnagyobb matrac és ágykeret üzletében nagy hangsúlyt fektetünk a higiéniára is, melyekbe a matracok is beletartoznak, mert az egészséges alváshoz nem csak megfelelő alátámasztás szükséges.

Matracaink nagy része levehető és mosható huzattal rendelkezik. Természetesen vannak olyanok is, amelyek fix huzatosak. Ezekhez fejlesztettünk ki különböző matracvédőket, hogy a matracok is védve legyenek az esetleges ?balesetektől". Nyugodtan kávézhat reggel az ágyban, mert a matracvédő megvédi matracát a kávéfolttól. Könnyen levehető és mosógépben mosható, gyorsan száradó huzataink a legmegfelelőbbek. Kisgyermekét sem kell távol tartani az ágytól, mert a vízzáró matracvédőnek köszönhetően semmilyen folyadék nem juthat matracába.

Idősebb, hosszan fekvő betegeknek pedig a higiéniai matracvédő nyújthat tökéletes megoldást. A matracvédők nem csak a standard méretekben kaphatók, igény szerint egyedi méretet is tudunk biztosítani belőle. A tökéletes minőségű, antiallergén anyagoknak köszönhetően pedig hosszú élettartammal rendelkeznek, több száz mosás után is ugyanolyanok, mint újkorukban.

 

Antiallergén matracvédő mosható matracvédő körgumis matracvédő vízzáró matracvédő higiéniai matracvédő

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: