matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Motoros ágyrács

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Hírek a Gigamatractól

A motoros ágyrácsok a rugalmas ágyrácsok legmodernebb változatai, az igazi pihenés tökéletes eszközei. A rugalmas ágyrácsok általában több hajlított keresztlécből állnak, melyek enyvezett nyírfa vagy bükkfa alapanyagból készülnek.

A rugalmas, más néven flexibilis ágyrácsok között találhatunk fix illetve manuálisan állítható ágyrácsokat. Ezek általában 2 ponton hajlíthatók, fej ?illetve lábrészen. A motoros ágyrácsok ezzel ellentétben öt törésponton hajlanak, elektromosan emelhetők, távirányító segítségével külön vezérelhető a fej ?és a lábrész. Fel sem kell kelnie az ágyból, a távirányító dolgozik ön helyett. Bizonyos modellek vészeseti leeresztővel készülnek, illetve feszültségmentes, ún. standby üzemmódba állíthatók. A megemelhető fejrész nagyon hasznos lehet az esti olvasáshoz vagy tévénézéshez, reflux betegeknek pedig kifejezetten jó szolgálatot tehet. A megemelhető lábrész segíthet tehermentesíteni az ágyéki gerincszakaszt, ezért derékbántalmaknál alkalmazása enyhítő hatású lehet, továbbá lábpolcolásra is tökéletesen alkalmas.

A Gigamatrac Factory&Outlet Budapest legnagyobb ágykeret és matracszaküzletében az ágyrácsokra is nagy gondot fordítunk. Üzletünkben számos motoros ágyrácsot megtekinthet, kipróbálhat, és szakértő kollégáink segítségével többet is megtudhat róluk.

 

Motoros ágyrácsok motoros ágyrács rugalmas ágyrács funkcionális ágyrács emelhető ágyrács állítható ágyrács

close M-Line Athletic