Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Motoros ágyrács

A motoros ágyrácsok a rugalmas ágyrácsok legmodernebb változatai, az igazi pihenés tökéletes eszközei. A rugalmas ágyrácsok általában több hajlított keresztlécből állnak, melyek enyvezett nyírfa vagy bükkfa alapanyagból készülnek.

A rugalmas, más néven flexibilis ágyrácsok között találhatunk fix illetve manuálisan állítható ágyrácsokat. Ezek általában 2 ponton hajlíthatók, fej ?illetve lábrészen. A motoros ágyrácsok ezzel ellentétben öt törésponton hajlanak, elektromosan emelhetők, távirányító segítségével külön vezérelhető a fej ?és a lábrész. Fel sem kell kelnie az ágyból, a távirányító dolgozik ön helyett. Bizonyos modellek vészeseti leeresztővel készülnek, illetve feszültségmentes, ún. standby üzemmódba állíthatók. A megemelhető fejrész nagyon hasznos lehet az esti olvasáshoz vagy tévénézéshez, reflux betegeknek pedig kifejezetten jó szolgálatot tehet. A megemelhető lábrész segíthet tehermentesíteni az ágyéki gerincszakaszt, ezért derékbántalmaknál alkalmazása enyhítő hatású lehet, továbbá lábpolcolásra is tökéletesen alkalmas.

A Gigamatrac Factory&Outlet Budapest legnagyobb ágykeret és matracszaküzletében az ágyrácsokra is nagy gondot fordítunk. Üzletünkben számos motoros ágyrácsot megtekinthet, kipróbálhat, és szakértő kollégáink segítségével többet is megtudhat róluk.

 

Motoros ágyrácsok motoros ágyrács rugalmas ágyrács funkcionális ágyrács emelhető ágyrács állítható ágyrács

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: