Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

RelaXx matracok

A RelaXx matrac termékcsalád születése egy igazi sikertörténet a magyar piacon. A védjegyoltalom alatt álló márkát a több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező Pálinkás László matracszakértő keltette életre. A RelaXx matracoknak köszönhetően ma már tudjuk, hogy a minőség és a kedvező ár igenis járhat kéz a kézben, és nem kell egyik feltételről sem lemondanunk.

A RelaXx termékcsalád minden matraca kifogástalan minőségnek örvend. A matracok alapanyagai nyugat-európából érkeznek kis hazánkba. A habanyagot Európa egyik legnagyobb habgyártó cége készíti osztrák üzemében, a huzat pedig Belgiumból, az egyik legnagyobb szövetgyártó cégtől kerül importálásra.

De a kiváló minőség mellett ne feledkezzünk meg a matrac funkciójáról sem. A RelaXx termékcsalád összes matraca szinte mindenkinek nyújthat ergonómiailag megfelelő megoldást. A Signum termékcsalád kétféle keménységű (Hard és Medium) matracokkal rendelkezik. És ez még nem minden. Ezeken a matracokon belül is két oldal található, mely úgyszintén tartalmaz egy kemény és egy puha oldalt. A kétoldalú, úgynevezett dualcore hideghab matracmagok 7 - ergonómiai szempontok alapján kialakított - zónákból állnak a lehető legpontosabb formakövetés érdekében. A matracmagon belül található légcsatornák pedig a tökéletes átszellőzést segítik.

A hideghab és emlékezőhabból álló SenZone Memory termékcsalád egy igazi kivétel a matracpiacon. A kétféle keménységű SenZone Memory Hard és Medium tökéletes választás lehet az eltérő súlyú párok számára. Míg a Medium az alacsonyabb testsúlyú félnek nyújthat megoldást, addig a Hard a nehezebb egyén igényeit elégítheti ki. Ezzel egyetemben az aszimmetrikus vállzónáknak köszönhetően az átlagosnál szélesebb vállúak is kényelmesen alhatnak. A hideghabban található hosszirányú és keresztirányú csatornák és az emlékezőhabból kivágott lyukak elősegítik a matracban történő légáramlást, ezzel tökéletes szellőzést biztosítva.

A RelaXx termékcsaládok fejlesztésénél fontos szerepet játszott, hogy a matracok egyszerű deszkabordázaton is kiváló ergonómiai szolgáltatást nyújtsanak, de a felületi kialakításuknak köszönhetően hajlékonyak, ezáltal állítható, rugalmas ágyrácsokkal is használhatók. Másik lényeges szempont a huzatok levehetősége, moshatósága. A legkorszerűbb funkcionális textíliának köszönhetően az antiallergén hatás sem marad el, és kétfelé cipzárazható huzata könnyen levehető, akár felválta is mosható.

Így most már a magyar matracpiacon is kapható megfizethető áru, nagy tudású, kiváló minőségű matrac.

 

RelaXx matracok signum hard matrac signum medium matrac senzone memory hard matrac senzone memory medium matrac dualcore matracmag kétoldalú matrac

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: