Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Rottex matracok

A Rottex cégcsoport immáron 17 éve gyártja alváskultúrához kapcsolódó termékeit. A hazai üzemmel is büszkélkedő matracgyártó szakképzett dolgozókkal állítja elő termékeit. A hosszú évek gyártói tapasztalatát és a minőségi alapanyagait ötvözi a legmodernebb gyártási technológiával, így a Rottex matracok megfelelnek a legmagasabb kényelmi és egészségi követelményeknek.

Alapanyagaik nagy részben természetes anyagok, melyek a mai kor követelményeihez alakítják az ember környezetét. Technikai újdonságaik és folyamatos fejlesztéseik, mind a természetes és egészséges alvást szolgálják. Fő profiljuk az ágybetétek gyártása. A Rottex matracok nagy többsége kókuszmatrac, illetve ezeknek különböző kombinációi, de készítenek hideghab és emlékezőhab matracokat is. A kemény matractól a luxusig, kínálatukban minden megtalálható.

A Bonell rugós matracok családja nagyon kedveltek, számtalan változatban készülnek. A Rottex bonell rugó váz zónákra bontott kókusz elemekkel segíti a gerincoszlop természetes vonalának a megtartását a matracon, ennek köszönhetően ön kényelmesen és nyugodtan aludhat. A Classic matraccsalád minden korosztály és súlycsoport számára tökéletes választás, komfortja mindenki számára megfelelő. A zsákrugós matracok a hagyományos bonell rugós matracok továbbfejlesztett változata, mely a tartósság és pontrugalmasság nagyfokú figyelembe vételével került kifejlesztésre. A biomatracok természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, mely a latex és a kókusz. Ezek megfelelő (különböző arányú) kombinációja adja meg a matrac szerkezetét és komfortérzetét. A hideghab-kókusz matracváltozatokban inkább a keményebb és merevebb matracok a jellemzők.

A Rottex hideghab matracok általában vákuumcsomagolt matracok, hiszen ez egy olyan alapanyag, amit nyugodtan össze lehet préselni anélkül, hogy a matrac szerkezetében bármiféle kárt tennénk. Gyermekmatracok esetén a legjellemzőbb felhasználási alapanyag a gumírozott kókusz. Mivel a gyerekmatracok esetében a legelengedhetetlenebb feltétel a jó átszellőzést, melyet a kókusszal lehet a legjobban elérni. Nem elhanyagolandó továbbá a moshatóság és a strapabíróság sem. A Rottex gyerekmatracok minden felsorolt kritériumnak megfelelnek.

A Gigamatrac Factory&Outlet budapesti szaküzlete közvetlen szomszédságában nyitottuk meg Rottex márkaboltunkat, ahol e matracok széles választékát tekintheti meg, és szakképzett eladónk segítségével kiválaszthatja az önnek legmegfelelőbb matracot.

 

Rottex matrac rottex matracok kókusz matracok hideghab matracok emlékezőhab matracok vákuummatracok biomatracok

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: