matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Rottex matracok

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Hírek a Gigamatractól

A Rottex cégcsoport immáron 17 éve gyártja alváskultúrához kapcsolódó termékeit. A hazai üzemmel is büszkélkedő matracgyártó szakképzett dolgozókkal állítja elő termékeit. A hosszú évek gyártói tapasztalatát és a minőségi alapanyagait ötvözi a legmodernebb gyártási technológiával, így a Rottex matracok megfelelnek a legmagasabb kényelmi és egészségi követelményeknek.

Alapanyagaik nagy részben természetes anyagok, melyek a mai kor követelményeihez alakítják az ember környezetét. Technikai újdonságaik és folyamatos fejlesztéseik, mind a természetes és egészséges alvást szolgálják. Fő profiljuk az ágybetétek gyártása. A Rottex matracok nagy többsége kókuszmatrac, illetve ezeknek különböző kombinációi, de készítenek hideghab és emlékezőhab matracokat is. A kemény matractól a luxusig, kínálatukban minden megtalálható.

A Bonell rugós matracok családja nagyon kedveltek, számtalan változatban készülnek. A Rottex bonell rugó váz zónákra bontott kókusz elemekkel segíti a gerincoszlop természetes vonalának a megtartását a matracon, ennek köszönhetően ön kényelmesen és nyugodtan aludhat. A Classic matraccsalád minden korosztály és súlycsoport számára tökéletes választás, komfortja mindenki számára megfelelő. A zsákrugós matracok a hagyományos bonell rugós matracok továbbfejlesztett változata, mely a tartósság és pontrugalmasság nagyfokú figyelembe vételével került kifejlesztésre. A biomatracok természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, mely a latex és a kókusz. Ezek megfelelő (különböző arányú) kombinációja adja meg a matrac szerkezetét és komfortérzetét. A hideghab-kókusz matracváltozatokban inkább a keményebb és merevebb matracok a jellemzők.

A Rottex hideghab matracok általában vákuumcsomagolt matracok, hiszen ez egy olyan alapanyag, amit nyugodtan össze lehet préselni anélkül, hogy a matrac szerkezetében bármiféle kárt tennénk. Gyermekmatracok esetén a legjellemzőbb felhasználási alapanyag a gumírozott kókusz. Mivel a gyerekmatracok esetében a legelengedhetetlenebb feltétel a jó átszellőzést, melyet a kókusszal lehet a legjobban elérni. Nem elhanyagolandó továbbá a moshatóság és a strapabíróság sem. A Rottex gyerekmatracok minden felsorolt kritériumnak megfelelnek.

A Gigamatrac Factory&Outlet budapesti szaküzlete közvetlen szomszédságában nyitottuk meg Rottex márkaboltunkat, ahol e matracok széles választékát tekintheti meg, és szakképzett eladónk segítségével kiválaszthatja az önnek legmegfelelőbb matracot.

 

Rottex matrac rottex matracok kókusz matracok hideghab matracok emlékezőhab matracok vákuummatracok biomatracok

close M-Line Athletic