Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Swiss Dream matracok

SwissDream matracok a népszerű hideghab alapanyagból készülnek és minden tekintetben igazodnak a magyar vásárlói elvárásoknak. SwissDream matracok általában kicsit keményebb típusokat tartalmaznak, így a feszesebb, de eltérő keménységű különböző matrac típusok között mindenki megtalálhatja a számára megfelelő keménységet és akciós, olcsó fogyasztói árat. A kiváló minőségű SwissDream hideghab alapanyagok több évig megőrzik rugalmasságukat és formastabilitásukat. A legjobban szelőző habokból készült matracok a SwissDream családhoz tartózó termékek. Minden SwissDream matrac az olcsó, megfizethető habmatrac kategóriába esik, ennek ellenére az összes SwissDream matrac profilozott, 5-7 ergonómiai zónával vannak ellátva és több típusban is megtalálható a két különböző keménységű oldal.

A SwissDreamm matrac akció legkedveltebb SwissDream matracai: Exclusive Vario, Sleep Hard, Sleep Standard, Active, SuperDream, Memopedic. Ezek a matracok évek óta bizonyítanak a magyar matracpiacon, jól bevállt, hosszú élettartamú matracok kiemelt 10 év garanciával az összes SwissDream matrac esetében. A SwissDream matracok másik kiemelt különlegessége a SwissDream márkajelzésre hímzett minőségi matrachuzat, amely mindegyike 40C˘-on gépi úton mosható.

matrac, swiss dream, swissdream, sleep hard, Swiss Dream akció, olcsó habmatrac, Exclusive Vario, Memopedic, Superdream, SwissDream Sleep Standard, levehető mosható huzat, 

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: