matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Foglalkozása: ágyon ugráló

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Hírek a Gigamatractól

Foglalkozása: ágyon ugráló

Nők Lapja Cafe /Forrás/

Bár annak tűnhet, ez a munka sem játék. Alaposságot és koncentrációt igényel.

Hirdetés Nyerj hajóutat a Földközi-tengerre az Allee-val!
Az amerikai Reuben Reynoso már gyerekkorában is imádott ágyakon ugrálni, arról azonban akkoriban még nem is álmodott, hogy ha felnő, ez lesz majd a foglalkozása.

A férfi egy felső kategóriás matracokat gyártó cégnél dolgozik, és az a feladata, hogy a géppel készült matracokon ugráljon azért, hogy a benne található rétegeket egyenletesen elrendezze és kellőképpen összetömörítse.

 

matrac ágy ágy és matracpróba

(Munka közben)

 

Forrás: Oddity Central

?Ez nem játék, számomra nem" ? jelentette ki Reynoso egy amerikai lap riportjában. És valóban: nem szökdécselhet csak úgy kedve szerint, ugyanis a lába alatt nem trambulin, hanem 2700 dolláros (közel 600 000 forintos) matrac fekszik. Éppen ezért pontos munkamenetet kell betartania. Mielőtt rálépne az ágybetétre, leteríti azt egy védőtakaróval, ami megakadályozza a szennyeződést. Ezt követően egy pontos mintázatban ugrálja végig a felületet, és közben gondosan számolja az ugrásokat, nehogy túl sok legyen, és emiatt valahol akár csak egy kis egyenetlenség is keletkezzen.

Az óvatos és alapos munkához idő kell, ezért a férfi naponta mindössze három matracot készít el. ?Jó érzés, hogy ez a munkám. Az alvás fontos, a világon mindenki számára. Szeretem, hogy része lehetek."

close Atlantic szett