Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Foglalkozása: ágyon ugráló

Foglalkozása: ágyon ugráló

Nők Lapja Cafe /Forrás/

Bár annak tűnhet, ez a munka sem játék. Alaposságot és koncentrációt igényel.

Hirdetés Nyerj hajóutat a Földközi-tengerre az Allee-val!
Az amerikai Reuben Reynoso már gyerekkorában is imádott ágyakon ugrálni, arról azonban akkoriban még nem is álmodott, hogy ha felnő, ez lesz majd a foglalkozása.

A férfi egy felső kategóriás matracokat gyártó cégnél dolgozik, és az a feladata, hogy a géppel készült matracokon ugráljon azért, hogy a benne található rétegeket egyenletesen elrendezze és kellőképpen összetömörítse.

 

matrac ágy ágy és matracpróba

(Munka közben)

 

Forrás: Oddity Central

?Ez nem játék, számomra nem" ? jelentette ki Reynoso egy amerikai lap riportjában. És valóban: nem szökdécselhet csak úgy kedve szerint, ugyanis a lába alatt nem trambulin, hanem 2700 dolláros (közel 600 000 forintos) matrac fekszik. Éppen ezért pontos munkamenetet kell betartania. Mielőtt rálépne az ágybetétre, leteríti azt egy védőtakaróval, ami megakadályozza a szennyeződést. Ezt követően egy pontos mintázatban ugrálja végig a felületet, és közben gondosan számolja az ugrásokat, nehogy túl sok legyen, és emiatt valahol akár csak egy kis egyenetlenség is keletkezzen.

Az óvatos és alapos munkához idő kell, ezért a férfi naponta mindössze három matracot készít el. ?Jó érzés, hogy ez a munkám. Az alvás fontos, a világon mindenki számára. Szeretem, hogy része lehetek."

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: