Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Airflex matracok, Airflex matrac márka

Airflex matrac, Airflex matracok és a márka bemutatása röviden. Airflex hideghab matrac termékcsalád az egyik legsikeresebb hideghab matracok voltak pár évvel ezelőtt a magyar matracpiacon. A nagyszerű időzítés és a piaci rés felismerése rövid idő alatt sikerre vitte az Aeriflex matrac márkát és a közel 10 évvel ezelőtti indulása után az egyik legnagyobb darabszámban eladott matrac volt az Airflex. Az Airflex matrac márka és termékcsalád megálmodója és forgalmazója Dóczi Péter volt, aki nagyszerűen ismerte fel a piaci lehetőségeket évekkel ezelőt és Magyarországon elsőként kezdett nagyüzemi hideghab matrac gyártásba. Az Airflex matracok -pár év szünet után- ismét életre kellnek és egy kicsit átstrukturálva a már jól bevállt modelleket hamarosan ismét a nagyközönség elé kerülnek szintén Airflex márkanéven.

Az egészséges és pihentető alvás az egyik legfontosabb életünkben, hiszen nem mindegy hogyan ébredünk reggel, és kezdjük meg mindennapjainkat. Minden esetben a matrac fogja biztosítani testünk és idegrendszerünk regenerálódását, az előző nap fáradalmait kipihenhetjük, és felkészülhetünk az új kezdetre. Az Airflex magyar matraccsalád kiváló hideghab matracaival közel 10 éve töretlenül a magyar matracpiac élén áll. Az Airflex matracokat Dóczi Péter matracszakértő több éves tapasztalatai és szakmai tudása nyomán fejlesztette ki, figyelembe véve a magyar vásárlók igényeit és az Alváskutató Központ egészséges alvással kapcsolatos kutatási eredményeit. A speciálisan tervezett nagy rugalmasságú Airflex hideghab matracok optimális alátámasztást és formakövetést biztosítanak. Az anyag egyedi tulajdonsága, hogy cellaszerkezetének köszönhetően kiváló átszellőzéssel rendelkeznek, levehető és mosható huzatuk pedig biztosítja a megfelelő alvási környezetet felhasználója számára. Nagy pontrugalmasságuk miatt kiválóan lekövetik testünk vonalát, a megfelelő pontokon támaszt alá, ezáltal megakadályozza a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, melynek köszönhetően egy pihentető alvásban lehet részünk. Az Airflex matraccsalád különböző típusú hideghab matracokkal rendelkezik, az egyszerűtől kezdve, a több rétegűn, komfortfokozatún és antibakteriális matracokon át egészen a speciális emlékezőhabos darabokig. Egészségügyi szempontból szinte bárki megtalálhatja számára a legmegfelelőbb matracot a kínálatban, hiszen tökéletes megoldást nyújtanak gerincsérülteknek, sérveseknek, hosszan fekvő betegeknek, gyermekeknek és allergiásoknak egyaránt. A speciális antibakteriális habok megakadályozzák a baktériumok és gombatelepek megtelepedését a matracban, távol tart minket a nem kívánt kórokozóktól. A különleges, funkcionális textíliából készült matrachuzatok biztosítják a gyors vízelvezetést és párolgást, így az izzadósabb emberek számára is kellemesen telhet az éjszaka. A huzatok lecipzárazhatók és mosógépben moshatók, így nem kel azon aggódnunk, ha esetlegesen valamilyen folyadék rákerül, vagy gyermekünk bepisil. A matracokra a gyártó 10 év garanciát vállal, de ennyi idő után már a szakma is javasolja matracunk cseréjét, hiszen mégiscsak egy higiéniai termékről van szó. Az Airflex matracok igen népszerűek a magyar vásárlók körében megfelelő árérték arányuk és hosszú élettartamuk miatt, ezért számos matracforgalmazó értékesíti őket. Fő forgalmazója a Gigamatrac Factory&Outlet matracszaküzlet, ahol az Airflex matraccsalád legtöbb termékét megtalálhatjuk kiállítva. A szakszerű és kedves tanácsadás mellett kipróbálhatjuk őket és útmutatót kaphatunk a matracok tengerében, hogy könnyebb legyen a választás.

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: