Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Ikea matrac ikea ágy a Gigamatrac szomszédságában

A legnagyobb Ikea mellett.....

 

Közelednek az ünnepek és mi is készülődünk a Gigamatracnál, hatalmas választékkal és valódi
akciókkal várjuk a matrac, ágykeret vagy egyéb alváskultúrával, kapcsolatos termékeinkkel a
Gigamatracnál a matracóriásnál, az IKEA mellett a Buy Way soroksár bevásárlóközpontban. Kibővített
kínálattal, közel 80 féle matracból lehet válogatni, aki itt nem talál, az sehol nem talál matracot!

A soroksári Buy Way bevásárlóközpont új lakóval bővül és ezennel meg is telt a bevásárlóközpont! A
régiek mellé (Office Depot, Líra, Brandon, Gigamatrac, Gyerekcenter játszóház), az újak már be is
költöztek a tavalyi évben (Mountex és a Media Markt) illetve egy új üzlettel bővülünk: az Euro Family
is hamarosan megnyitja az üzletét, közvetlenül mellénk a Gigamatrac mellé és az IKEA
szomszédságában. A várható nyitás áprilisban tervezik! Sok szeretettel várjuk az új lakókat a
Gigamatrac mellett.

A Gigamatracnál a matracóriásnál az IKEA és a Media Markt mellett teljesen megújult környezetben
várjuk a vásárlóinkat. A Media Markt beköltözésével átmentünk a Brendon babaáruház mellé, és
jelentjük, még szebbek lettünk és egy picit nagyobbak is a bemutatást illetően! Most már 40 féle
franciaágyban, több, mint 70 féle matracot mutatunk be, legyen szó, rugós, hideghab HR hab, latex,
habrugós, vagy mindezek kombinációi, itt tényleg minden matrac be van mutatva!

A Gigamatrac üzletek Budapest és a körzetében már 4 helyen is megtalálható. Igyekeztünk az
üzleteinket, úgy kialakítani, hogy mind tömegközlekedéssel vagy autóval, viszonylag könnyen
megközelíthető legyen. Így a Gigamatrac üzletek most már a Róbert Károly körúton a KIKA mellett,
Dunakeszin közvetlenül az Auchan mellett a Buy Way bevásárlóközpontban a soroksári üzletünk
szintén a Buy Way bevásárlóközpontban az IKEA mellett és nem utolsó sorban az Újbuda Centerben a
negyedik a legfiatalabb Gigamatrac matracóriás található!

A Gigamatrac a matracóriás márkaválasztéka egyedülálló, ennyi világmárkát egy helyen, legyen szó
Budapestről vagy vidékről, ilyet még tényleg nem látott, mint ami a Gigamatrcnál van! A márkáink
közt, mint egy igazi Multi Brand Showroom-ban minden márkából a legjobbat választottuk ki
Önöknek. A matrac márkáink közül többek közt a Ceriflex, Swiss Dream, RelaXx, Medical Concept,
Rottex, Allegro, Tempur, Sealy, Isbír Life Sleep, Yatas Hilding, Gumotex, Swiss Tech, Yatas, Best
Dream, Perdormire, Konfor matrac márkákból tudnak választani!

Matracok és ágykeretek a nagy kékségen túl...

 Májusban nyit az Ikea giga méretű lakberendezési áruháza a XXIII. kerületben a Soroksári Buy Way területén a Bevásárló utcában. 9500 termék az IKEA kínálatban, minden évben nagyjából 2500 új terméket indít el, amelyeket saját és szerződéses tervezők készítenek el. 

Befektetés a jövőbe...


„Szebb hétköznapokat teremteni az emberek többsége számára", ez az IKEA mottója. Az IKEA Csoport fő pénzügyi elve, hogy csak a saját erőforrásait használva növekedjen. Máshogy fogalmazva, először megkeresi a pénzt, mielőtt elköltené. Ez teszi az Ikea számára a hosszú távú beruházásokat a jövőben.
Növekedés alapja az IKEA jövőkép. Profit legnagyobb részét visszaforgatja a már létező és az újonnan nyíló IKEA áruházakba, a termékfejlesztésbe és a fenntartható megoldásokba, illetve arra használja, hogy folyamatosan csökkentse árait a vásárlók számára.

ikea matrac ikea ágy

Szeretjük az Ikeát a lakberendezés területén a bőséges termék választék, a praktikus megoldások, a profi csomagolás és az alacsony, megfizethető ár miatt.


Szeretjük az Ikeát, mert könnyű a parkolás, finom a füstölt lazac, ihatunk ingyen kávét, olcsó a hotdog és olcsó a fánk.

 

Ikea matracok és ágyak a Gigamatrac szomszédságában

Svédasztaltól a hálószobáig

Mivel tud többet nyújtani ágyvásárlás esetén a Gigamatrac szakkereskedés, mint az Ikea?
A válasz a Gigamatrac részéről egyszerű. Előbb kínálunk, utána gyártunk! Nincs két egyforma ember a világon, ezért minden embernek személyre szabottan érdemes matracot vagy ágykeretet választani, hogy megtalálja a megfelelő formát és kényelmet.
A Gigamatrac üzletekben óriási raktárkészlet mellett, megrendelésre gyártunk, többnyire ágykereteket és matracokat. Ez a metódus mindenképpen előnyt élvez a több hónapig raktárban, fóliában tárolt ágyak és matracokkal szemben. A GIGAMATRAC nézőpontja, hogy egy minőségi matrac akkor a legjobb, ha frissen van legyártva és személyre szabottan jut el a vásárlóhoz, egy-két napos vagy hetes matracpróbálás után. A nem megfelelően tárolt ágykeretek és matracok bosszúságot okozhatnak egy ágy vásárlása során. A vákuummatracok tárolási ideje maximum fél év lehet, hogy minőségi probléma ne merüljön fel a matrac belsejében kibontás után. Aki végigjárta az IKEA matrac, illetve ágykeret kínálatát, majd utána megfordult egy szakkereskedésben, olyan érzése támad a neves márkák kínálatától, mintha az Ikeás matracokból hiányozna valami... Valami plusz, ami elengedhetetlen hosszú távon a tökéletes pihenéshez. Az Ikeában járva nehéz megtalálni a nekünk megfelelő matracot, mert nem látjuk a matractípusokat és nem találkozunk matracokhoz értő szakeladóval.
Többféle matractípussal találkozunk a világ matracpiacán, léteznek szivacs vagy habszivacs matracok, hideghab matracok, memory matracok, habrugós matracok, vákuum csomagolt matracok, bonellrugós matracok, zsákrugós matracok (titánacél zsákrugó, multi zsákrugó, homokóra alakú zsákrugó, rugó a zsákrugóban, vertikális zsákrugó és még sok más) arnitel vagy műanyag rugós matracok, természetes latex matracok, szintetikus latex matracok "biomatracok" ......Gigamatrac vagy más szakkereskedésben járva megvilágosodik előttünk, hogy nincs olyan Ikeás matrac, amelyik felvehetné a versenyt a Tempur, Sealy, Yatsan, Dunlopillo, Yatas, SwissTech, RelaXx, Hilding, Medical Concept...márkákkal.
Az Ikea üzletek kínálatában több alsó kategóriás matraccal találkozunk, amelyek habszivacs alapanyagból vannak vagy 20 cm vastagság körüli zsákrugós matracok. Van egy-két középkategóriás matrac is, amelyet nehéz megtalálni, ha nincs valós képünk a matracok világáról. Az Ikea kínálatában kevés matraccal találkozunk és nem tudunk felső kategóriás típusokat kipróbálni, amelyhez hasonlíthatnánk az általunk elfogatható árban kiválasztott termáket. A Gigamatrac kínálatában több, mint 120 féle matractípus megtalálható, minden árkategóriában találunk minőségi matracot. Az Ikeában a magasabb árkategóriás matracoknál, ágyaknál, boxspringeknél azt érezzük, hogy léteznek a világon nagyon szuper, hasonló típusú minőségi ágyak és matracok, valamivel magasabb áron.
A Gigamatrac szaküzlet választékában, többféle méretben és típusban találunk könnyen szállítható, minőségi vákuummatracokat. A Gigamatrac kínálatában 27 cm vastagságú matracot is találunk vákuumcsomagolva, amelyre 15 év garancia van, 140 kg súlyú embernek is tökéletes alátámasztást nyújt és pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk. Memory és zsákrugós matracok is vannak készletről azonnal a Gigamatrac szaküzletekben 80*200, 90*200, 140*20, 160*200, 180*200, 200*200 cm méretekben.
A Gigamatrac kínálatában, Olaszországból a vákuummatracok bölcsőjéből az alábbi matrac típusokat ismerhetjük, vásárolhatjuk meg:
Ceriflex Levander, Ceriflex Energy Memory, Ceriflex Selena Comfort, Ceriflex Wool Extra, Ceriflex Classic Hard, Ceriflex Classic Memory 13+4, Perdormire matracok, Best Dream matracok stb.

Ikea ágykeret

Az Ikeás ágykeret kínálatban a gyenge olcsó ágykeretektől a középkategóriás modernebb stílusos ágykeretekig több típust is találhatunk, amelyek standard méretekben kevés színválasztékban vannak legyártva. Ikeás ágykeret típusok: Malm, Askvoll, Brimnes, Brusali, Dunvik, Espevar... Az Ikea ágykeretek nagy részénél a tömör fa helyett fahatású keretekkel találkozunk, amelyek nagy része farostlemezt, forgácslapot es ABS műanyagot is tartalmaz. Legtöbb fahatású Ikeás ágykeret fehér színben vagy kevés színválasztékkal kapható. Az Ikeában vannak ágykeret típusok, amelyek csak ágyneműtartós verzióban vagy csak ágyneműtartó nélkül kaphatók.
A Gigamatrac matrac és ágykeret szaküzletben több, mint 35 féle ágykeret típust gyártunk több féle verzióban. A tömörfa ágykeretek nagy részét elkészítjük fenyőfából, bükkfából, tölgyfából, égerfából, kőrisfából és egyedi igény eseten akar más fából is. Minden ágykeret típust gyártunk földig érő ágyneműtartós, függesztett ágyneműtartós esetleg "guris" ágyneműtartóval vagy anélkül. Az ágykeret funkciója nagyon sokrétű. Mindenekelőtt egy ágy legyen szép, színe harmonizáljon környezetünkkel. Az ágykeret tartsa meg megfelelően a bele kerülő matrac és testünk súlyát úgy, hogy közben nem mozdulhat és nem nyikoroghat. A tartósság érdekében válasszon tömör fa ágykeretet akár fenyőből vagy éppen bükkből vagy tölgyfából. Nagyon fontos a forma és a felhasznált alapanyagok minősége. A nem megfelelő mértékben visszaszárított fa alapanyag óhatatlanul hajolni, csavarodni, vetemedni és repedni fog, tönkre téve ezzel magát az ágykeretet. A nem megfelelő módon és rétegekben ragasztott alapanyag szintén repedésekhez vezet, főként az alacsony páratartalmú távfűtött lakásokban érdemes jól megválasztani a tömör fából készült ágykeretünket.
Bükkfa ágykeretet elkészítünk több generációs, facsapos kivitelben, amely ötven akár százötven évig ágykeret. Minden ágykeret típusnál kérhetünk magasítást vagy csak fejvég magasítást, megrendelésnél egyedi igényt is figyelembe veszünk.
Ha szükségünk van egy jó matracra és megálmodtunk egy ágykeretet, akkor árajánlatot kérhetünk bármelyik Gigamatrac szaküzletben az értékesítési kollégával egyeztetve az igényünket.
A többféle stílust és formát megtekintve a bőséges választékból egyedi méretre is kérhetünk ágykeretet többféle színben. A Gigamatrac szaküzletben egyedi méretre is készítünk matracokat. A Gigamatrac választékában szövet és textilbőr ágykereteket is találhatunk többféle színben, többféle varrásszínben. A SwissTech Bospring ágyaink ágyneműtartós változatban is rendelhetőek, többféle fejvég típussal, bőséges színválasztékkal, többféle keménységű matraccal és topperrel. A Boxspring ágyaknál mindenki megtalálja a megfelelő komfortot. A fej/láb emelős motoros boxspringnél, infra távirányítóval élvezhetjük a hálószoba maximális kényelmét és komfortját.
A Gigamatrac szaküzletekben fontosnak tartjuk, hogy ágyneműtartós ágykeret és matrac vásárlás esetén a gázrugók megfelelő erősségének a beállítása. A könnyen felnyitható gázrugós ágyneműtartós ágykereteknél 500 N-tól 1500 N-ig találunk gázrugókat. Nagyon fontos, hogy a matrac súlya összhangban legyen a gázrugó erősségével. Ágykeret vásárlásnál sok esetben jobb a személyre szabottan legyártott ágykeret a megfelelő méretben, formában, színben és minőségben.
A Gigamatrac ágy és matrac szakkereskedés megtalálható a Jysk a Kika a Möbelix és az Ikea szomszédságában. Soroksár-i Buy Way területén az Ikea szomszédságában a Róbert Károly Krt.-on a Kika szomszédságában, Újbudán az Újbuda Centerben a Jysk mellett, Dunakeszi Buy Way területén a Möbelix szomszédságában.

Ikea habmatracok

A Gigamatrac szakáruház minden árkategóriában minőségi habmatracot kínál. Árban alacsonyabb kategóriás termékeknél a minőségi alapanyag megtalálható a matracokban, amivel kevesebbet nyújt egy árban magasabb kategóriás terméknél az a formakövetés. A Gigamatrac szakkereskedésben magasabb minőségben találhatunk matracokat, mint az Ikea áruházakban. Szakáruházban fontos az eladók minőségi tájékoztatása, a megfelelő ágykeret és matrac kiválasztásánál. Az Ikea svédasztalos matrackínálatában kis és közép árkategóriában találunk ágyakat és matracokat.
Az Ikeában található szivacs és habmatrac méretek a 80*200, 90*200, 140*200 és a 160*200 cm. Az Ikea habmatracok között nem találunk 100*200, 180*200 vagy 200*200 cm habmatracokat. Az Ikea habmatrac választékban 11 féle matrac típus találunk, amelyből két 24 cm és egy 20 cm vastagságú van. Az összes többi habmatrac 10 és 18 cm között van. Az Ikea habszivacs matrac típusok Jaren, Jömna, Moshult, Malvik, Malfors, Morgedal.
Az Ikea matrac kínálatában találkozunk Morgongáva nevű természetes latex matraccal, amelynek termékleírásában szerepel, hogy 15% szintetikus latex 85% természetes alapanyag. Árban a 160*200 cm méret 269990 Ft és nem 100% természetes alapanyag.
A Matrand és a Myrbacka latex matracok habanyagára vonatkozóan a termékleírásában már nem találunk természetes latex vagy természetes alapanyagokat. Leírás: Kényelmet fokozó anyag: Szintetikus kaucsuk, Poliuretán habszivacs, 28 kg/m3 Kényelmet fokozó anyag: Szintetikus kaucsuk, Poliuretán habszivacs, 28 kg/m3
Az Ikeának két emlékező matrac típusa van (Matrand és a Myrbacka), a név a latex matrac típusok nevével megegyezik.

Ikea rugós matracok

Ikea bonellrugós matracok

Nyolc rugós matracot találunk az Ikea rugós matrac kínálatában. Három bonell rugós és öt zsákrugós matrac. (Jömna 16cm, Husvika 12cm, Hafslo 18cm, Hamarvik 21cm) Mind a négy bonellrugós matrac nagyon vékonynak számít a minőségi bonellrugós matrac kategóriában. Nagyobb súlykategóriával rendelkező embereknek nem ajánljuk a vékony bonell rugós matracokat. Bonell rugós matrac szerepe a XXI. században a matrac feszességében és a kedvezőbb árkategóriában rejlik ma már sokkal kényelmesebb, formakövetőbb tud lenni a feszesebb rugós matracokat kedvelőknek egy keményebb szákrugós matrac. A kétszemélyes zsákrugós matracoknál nincs áthullámzás, függetlenül mozognak a különböző keménységű rugók a tasakokban így nem zavarjuk alvópartnerünket mozgolódás során. A nagyobb testsúllyal rendelkező embereknek, akik a kemény komfortot kedvelik, a bonellrugós matrac kategóriában a 24 cm fölötti matracokat ajánljuk, amelyeknek magas a súlykorlátja.

Ikea zsákrugós matracok

Hövág, Hylesstad, Hesseng, Hokkásen matracok.


Az alábbi jellemzőket találjuk a zsákrugós matracoknál:
- A természetes anyagok, mint a természetes latex, lószőr és pamut elvezetik a nedvességet, és kellemes, egyenletes hőmérsékletet biztosítanak az alváshoz.
- Az egyenként csomagolt zsákrugók külön működnek, szorosan követik a test vonalát, és a megfelelő helyen biztosítanak alátámasztást.
- Az 5 komfortzóna pontosan követi a test vonalát, és csökkenti a vállakra és a csípőre nehezedő nyomást.
- Az elasztikus anyag mozgás közben is követi a tested vonalát.
- Csak az egyik oldalán történő használathoz készült – nem kell megfordítani.
Környezetre vonatkozó információ:
Ez a termék legalább 50%-ban megújuló anyagokból készült.


Az Ikeában találunk matracéket (SIGERUD), amelyet két matrac közé helyezhetünk, hogy minimalizálja a rést és növelje a komfort érzetünket.
Az Ikea tömeggyártású matracai kényelemben és minőségben nem tudják felvenni a versenyt a világ neves matrac gyártóival szemben. A Sealy, Tempur, Yatsan, Yatas, Dunlopillo, és más márkák magasabb kényelmet és minőséget nyújtanak a hálószobában.

 

Szállítás, szerelés régi ágymatrac elszállítása

Gigamatrac szállítási díjak:

A Gigamatrac országosan szállít matracokat és ágykereteket.

Budapesten és környékén vállaljuk az ágykeretek összeszerelését, a nagyobb matracok felszállítását akár a 15. emeletre. Budapesti szállítási tarifánk egységesen 4900 Ft. Gázrugós ágyneműtartós ágykeretek összeszerelése 5000 Ft. Ágyneműtartó nélküli ágykeretek összeszerelése 2000 Ft. Vállajuk a használt ágykeret és matrac elszállítását.

Ikea szállítási díjak:

Ikea szállítási tarifák: 3990 Ft-tól 28190 Ft (0-tól 50 km-ig)

Ikea összeszerelési díjak: 9500 Ft+ kiszálási díj (minimális díj)

 

A soroksári Gigamatrac, a matracóriás megújult külsővel várja a vásárlóit az IKEA-val szemben! A szomszédok is beköltöztek közvetlenül a Gigamatrac mellé, így teljesen megteltünk, az új kereskedő az EURO FAMILY lett, aki közvetlenül a Gigamatrac mellé a matracóriáshoz költözött az IKEA-val szembe. Most már teljes lett a paletta, mert a Media Markt és a Mountex után ismét egy giga üzlettel bővültünk a soroksári Buy Way területén

 

A Gigamatrac a nyáron sem pihen gőzerővel fejlesztünk, készülünk a szezonra, számos meglepetéssel készülünk az őszre, mert mi más, ha matrac akkor csak is a matracóriás a Gigamatrac kínálatából, Soroksáron az IKEA-val szemben Media Markt és az EURO FAMILY szomszédjánál. Most már tényleg semmi sem hiányzik a matracok közül, ha látni szeretné, akkor Soroksáron a Buy Way területén a Gigamatrac üzletében meg kell nézni!

 

Matrac-matrac és csak matrac, nagyon sokan jönnek hozzánk Soroksárra az IKEA-val szembe lévő Gigamatrac üzletünkbe. De ezen kívül az alváskultúrával kapcsolatban az összes termék megtalálható a Gigamatracnál a matracóriásnál, legyen szó ágykeretről, különböző ágyrácsokról, párnákról, paplanokról vagy egyéb más kiegészítőkről, ami az alvásunkkal vagy az ágyunkkal kapcsolatos.

 

Az újdonságaink közt a Life Sleep Isbír márkánkat az ügyfeleink imádják, a vásárlóink visszajelzése alapján a matracok méltán az eladási statisztikák élén vannak. Nagyon jó választás volt a Gigamatractól. A Life Sleep termékek közt akár a bonell vagy a zsákrugós matracok, de ezen felül a ritkaságok is megtalálhatóak a Plymer (műanyag) rugós matracok is. Természetesen tudunk többet is mesélni a Gigamatrac üzletekben, köztük a soroksári Gigamatracba a matracóriásnál az IKEA-val szemben.

 

Az ágykeretekre sokszor úgy tekintünk, hogy csak egy keret, amibe a matracot rakjuk, de mi van akkor, ha sajnos kisebb a lakásunk, mint amit szeretnénk, vagy például hiányzik egy fiók vagy egy polc!? Ilyen esetekben, hogy ki más, mint a Gigamatrac a matracóriás (ágyóriás...) tud segíteni. Ugyanis az ágykereteink esetében a Gigamatrac a matracóriás csak és kizárólag olyan partnereket választ, akik ki tudják szolgálni a Vásárlóink egyedi kéréseit. Legtöbbször, túl alacsony vagy nem fér be a standard méret igényekkel találkozunk! Mindezekre vannak megoldások, csak kérjük szépen mondják el nekünk és mi megoldjuk! A Gigamatrac megoldásokat is kínál!

 

Újbuda

A legfiatalabb Gigamatrac üzletünk végre Budán nyílt meg az Újbuda Cnterben! A matracóriások közt az újbudai Gigamatarc a legújabb gyöngyszemünk. Méltán büszkék vagyunk az új üzletünkre budán az Újbuda Centerben, mert itt is rekord gyorsasággal alakítottuk ki a termékeinknek a bemutató termünket.

 

Az Újbuda Centerben lévő Gigamatrac a matracóriás üzletünk a budai területeken élő vásárlóinknak jelent könnyebb megközelítést, itt is fő szempontunk volt, hogy akár a tömegközlekedéssel vagy az autóval érkező vásárlóink is kényelmesen el tudják érni a Gigamatrac matracóriás üzletét.

 

Az újbudai matracóriás a Gigamatrac üzlete az Újbuda Centerben számos üzlet között található meg, itt tényleg mindent meg tud venni az ember, amit csak, szeretne a matracüzletünket: közel a Burger King-hez, a Drogerie Markt és Jysk között keresse!

 

Az Újbudacenter, ahol Gigamatrac matracóriás üzlete található, az autópálya közelsége miatt a nyugati országrészből nagyon hamar elérhető! A nyugati országrészen élők sem maradnak Gigamatrac nélkül, mert az M1-M7 bevezetőszakaszáról a Gigamatrac a matracóriás roppant gyorsan elérhető

Matrac Ikea szomszádságában a Matrac Óriástól! Ikea matrac vagy minőségi zsákrugós, memory, HR habmatrac, hideghab, habrugó, hybrid és más matracok, Soroksár Ikea, Szigetszentmiklós, Dunavarsány, Alsónémedi, Gyál Üllő, Vecsés, Csepel, Kecskemét és környéke, Dél Pest Ikea matrac centrum a Gigamatrac legnagyobb matrac választékával., Ikea matrac vagy matrac egyedi méretre a Gigamatractól a minőség és ár/érték arány biztosításával., Ikea, Kika, Jysk, Dormeo, mellett a Gigamatrac több minőségi márkával verhetetlen a matracpiacon. Óriási választék egy helyen mindenkinek!

GIGAMATRAC A MATRAC ÓRIÁS!

www.gigamatrac.hu

Matrac Dél-Pesten az Ikea mellett! Óriási matrac és ágykeret választék egy helyen. Gigamatrac a matrac óriás ágy szakkereskedés több, mint 70 féle matrac és 33 féle ágykeret a bemutató teremben! Egyedi matrac egyedi ágykeret, nyári akciókkal!

Soroksáron és környékén az Ikea mellett a Gigamatrac nyútja matracban a legtöbbet! Gyermekmatracok, zsákrugós matracok, bonellrugós matracok, hideghab matracok, memory foam matracok, HR matracok, habrugós matracok, hybrid matracok és még többféle típus..

Soroksár matrac centrum és ágykeret centrum a Gigamatrac üzletben a Buy Way területén.

Szigetszentmiklós, Csepel, Gyál, Kecskemét, Dunaharaszti, Vecsés, Dunaújváros, Százhalombatta, Üllő, Monor, Budapest,  környékén a legtöbb matrac egy helyen!

 Ikea matrac vagy Gigamatrac?

 

Egyedi méret vagy luxus kategória Soroksár környékén az Ikea mellett a Gigamatrac a legmegfelelőbb hely a matrac és ágykeret együttes kiválasztására. Több mint 77 féle típusból kipróbálhatjuk a nekünk 3 vagy 5 legszimpatikusabb matracot. 

Az Ikea szomszédságában találunk matracokat megfizethető áron készletről azonnal.

Dél Pesten az Ikeába és a Gigamatrachoz érdemes betérni ágy vásárlása előtt. Ikea mellett óriási matrac készlet, több márka egy helyen: Hilding, Billerbeck, Allegro, Tempur, Sealy, Ceriflex vákuummatracok, SwissTech, Medical Concept, Isbir, Yatas, Yatsan, Gumotex, Rottex.......egyedi matrac gyártás

Kulcsszavak:

Matrac Szigetszentmiklós, matrac Soroksár, matrac Csepel, matrac Kecskemét, ágy Dunaharaszti

Ágy Soroksár, ágy csepel, ágymatrac Szigetszentmiklós, matrac Budapest

 

Ikea, Ikea budapest, ikea soroksári buy way, ikea kávé, ikea ágymatrac, ikea ágy, ikea matrac, svéd ikea, ikea family, ikea budaörs, ikea katalógus, ikea akció, ikea soroksár, gigamatrac soroksári Buy Way

Ikea áruházak ikea bútorok budapesten. Lakberendezési tárgyak kiegészítők, matracok, kanapék.Ikea business és ikea family kártya.Ikea soroksár buy way budaörs a svéd ikea áruházlánc magyarországi áruházai ikea gyermekeknek, ikea ágy és matrac, Giga ikea kínálat, Ikea soroksár, új ikea üzlet a Gigamatrac mellett, Ikea dél pest, ikea az Mo mellett, ikea álom matrac, sultan matrac akció, sultán matrac, ikea sultán matrac akció, giga sultán matrac akció, ikea ágybetét

 

ikea 90*200 matrac soroksár, ikea 180*200 matrac soroksár, ikea 140*200 matrac soroksár, ike 160*200 matrac, gigamatrac 200*200 matrac,

matrac ikea szigetszentmiklós, csepel, alsónémedi, ágyak a Gigamatrac üzletben, matracok készletről kiváló minőségben.

Minden matrac és ágykeretet kiszállítunk országosan!

Matrac és ágykeret szállítás mellett Budapesten és környékén összeszerelést is vállalunk.

Ajándék matracvédő, ajándék memory párna nagyobb rendelések esetén. Egyedi akciókkal várjuk a kedves vásárlókat a Soroksári Ikea mellett, az ójbudai Jysk mellett az Ójbuda Centerben, a Kika mellett a Róbert Károly körúton, Möbelix mellett Dunakeszi Buy Way 

Bay Way matrac és ágy centrum a Gigamatrac óriási ágykeret és matrac választékával.

Ikea matrac Ikea ágykeret Ikea ágyvásárlása előtt ajánljuk a Gigamatrac szaküzletet. Ikea és Jysk matracok és égykeretek mellett több márkát kipróbálhatunk.  

Mtracok minden mennyiségben Kecskemét, Szolnok, Szeged, Békéscsaba, 

Óriási matrac választék az Ikea mellett! Gigamatrac a matrac óriás!

 

Matrac Ikea vagy matrac hosszú távra a legnagyobb márkáktól a GIGAMATRAC kinálatában. Aki Dél Pesten az Ikeát keresi matrac vásárlás céljából térjen be a Gigamatrac szakkereskedésben. Ajánljuk a környéken lakóknak Gyál, Ülló, Vecsés, Szigetszentmiklós, Alsónémedi, Soroksár, Budapest , Szolnok, Monor, Monori erdő, Budatétény, Érd, Budaörs, Szeged, Székesfehérvár és Pesten a Pesten járóknak a Giga matrac kinálatát. 

Ikea matrac vagy Gigamatrac a matrac óriás? 

A matrac próba a legfontosabb a vásárlás előtt! Cipőből a matracba és matracból a cipőbe. Ha egyik nem kényelmes a kettő közül akkor már nincs meg a 24 órás komfort érzetünk.

Ikea ágyat és Ikea matracot mi alapján választunk?

Mire kell figyelnünk matrac próbálás alatt?

A legfontosabb, hogy ne hozzunk gyors döntést a kiválasztásnál, ha bizonytalanok vagyunk! Ngyon fontos hogy a leginkább előforduló álvási pozíciókban a matrac ott támasszon határozottan vagy legyen lágy ahol szükség van rá. Erre rá kell hangolódni, olyan mint a sportolás előtt a bemelegítés! Ha nincs bemelegítés akkor nagy a sérülés veszély!

 

Ikea matrac választék mellett gyártunk speciális méreteket: 80*200 matrac, 80*190 matrac, 70*200 matrac, 120*200 matrac, 130*190 matrac vagy 200*220 vagy 200*230 matrac méret. A matracot és az ágykeretet az egyén méreteihez igazítjuk! 

Ikea Sultan matrac vagy minőségi zsákrugós matracok a Isbir, Yatas, Yatsan, Allegro, SwissTech márkáktól?

Olcsó rugós matrac olcsó alapanyagból! Sorokári Ikea matrac kinálta mellett a minőség és a megfizethető ár a Gigamatrac óriási kínálatából. 

Sultan matracok, amelyek méltók az uralkodó névhez, 27-40 cm magasságban több típusból a Gigamatrac üzletekben.

Ikea ágykeret és Ikea matrac kínálat mellett mindenképp érdemes a ágy szakkereskedést felkeresni és éreklődni a termékekről...

Ikea Soroksár, Ikea Budaörs, Ikea Budapest, Kika, Jysk, kínálata a tömeg gyártású termékek alacsony alapanyag minőség és az olcsóság jellemzi. Visszavihetem a matracot de nem találok minőséget.....

Egy komolyabb matrac választásánál érdemes kb. 20 percet eltölteni többnyire a legtöbbett használt alvási pozícióban. Érdemes kikérni a szakkereskedő véleményét...

Ikea M0, Ikea Budaörs, Ikea Csepel, Ikea Kecskemét, Ikea Szeged, Ikea Békéscsaba, Ikea Szolnok

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: