Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Ágy matrac

Az ágy és a matrac rendkívül fontos életünkben, egy jó memory matrac egy szép, esztétikus ággyal biztosítja regenerálódásunkat, választhatunk akár bonell akár zsákrugós matracot is.

Az ágy és a matrac kiválasztása életünk egyik nagyon fontos lépése. A matrac az ahol éjjel ellazul az izomzat regenerálódik a szervezet és felkészülünk a következő napra. Egy kiváló ágy és matrac kiválasztása hatással van egészségünkre közérzetünkre is. A megfelelő mennyiségű és minőségű pihenés alapvetően befolyásolja közérzetünket.

Ma már szerencsére mindenki egyedi alvás és pihenési igényének teljesen megfelelő matracot és ágyat tud választani. Mivel nincs két egyforma ember ezért nem lehet meghatározni melyik a legjobb matrac általánosan. van aki a memory foam matracokra esküszik, van aki a bonell rugósokra míg mások a zsákrugós matracokat részesítik előnyben. A gyártók magas minőségű matracokat állítanak elő ezért bármelyik típusú matrac is felel meg számunkra a legjobban meg tudjuk találni a legmegfelelőbbet. Napjainkban egyre nagyobb szerepet kap az alváskultúra így vásárlóink is magas szintű kiszolgálásban részesülnek ha matracot vagy ágyat keresnek

ágy, matrac, ágymatrac, memory matrac, bonell rugós matrac, zsákrugósmatrac

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: