Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Ágymatrac

Mik is azok az ágymatracok ? Az ágymatrac , ágykeretekre , rácsozatokra , vagy teli falapokra ráhelyezhető matracok ! Ezek lehetnek : rúgós ágymatracok , hideghabból készült ágymatracok, kókuszból készült ágymatracok, latexból készült ágymatracok , Evopore habból készült ágymatracok , memoryból ( lusta hab vagy más néven emlékező , hőre lágyuló habból ) készült ágymatracok.

Az ágymatracok lényege , hogy cserélhetőek az ágykerettől függetlenül. Ezáltal ha elöregszik az ágykeretünk, de az ágymatracunk még kibír, pár évet akkor csak a keretet kell cserélnünk. Ágymatracoknál többségében a hideghaboknál , memorynál, latexnél, kókusznál, és az Evopore habból készült ágymatracoknál levehető és mosható a huzat . Persze vannak kivételek pl. vákuumozott , élvarott ágymatracoknál . Ágymatracokat már találunk 13-15 cm vastagságban is , de ezek általában gyerek matracok. Egy igazán tartós felnőtt matrac legalább 18 cm vastagságtól indul , egészen akár 40-50 cm vastagságig is . Természetesen a vastagság függ a felhasznált anyagoktól is . A kókusz , latex ágymatracok általában maximum 20-22 cm vastagságig találhatóak meg, míg a habból készült ágymatracok inkább 18 cm vastagságtól indulnak .

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: