Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Akciós matrac

Matracvásárlás előtt érdemes körülnézni az áruházak akciós matrac kínálatában is. Sokszor kiállítási darabokat, promóciós célra időszakosan leárazott kiváló minőségű matracokat is lehet találni. Az akciók időszakosak is lehetnek ilyenkor egy egy akciós memory matrac, akciós rugós matrac, akciós zsákrugós matrac remek választás lehet. A Gigamatrac is gyakran akciózik akár boltjaiban akár webshopjában. Ilyenkor érdemes akár személyesen is kipróbálni a boltban. A matrac vásárlás mindenki életében hosszú távú döntés érdemes ilyenkor alaposan körülnézni. Az akciós matracok gyakran ne a rosszabb minőséget jelentik hanem akár utolsó darabok értékesítését is. Nemcsak akciós matracok találhatók a Gigamatracban hanem akciós matrac szett összeállítások. Akár egyet fizet kettőt kap akció de lehet ágyráccsal is választani az akciós matracokat. Nézzen körül folyamatosan változó akciós matracválasztékunkban.

matrac, akciós matrac, akciós memory matrac, akciós rugós matrac, akciós zsákrugós matrac, akciós matracok

A Gigamatrac kínálatában folyamatosan megtalálhatók akciós matracok. A matrac kiválasztásakor érdemes körülnézni az akciós memory matracok akciós rugós matrac, akciós zsákrugós matrac, akciós matracok között is.

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: