Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Billerbeck

A Billerbeck egy régi cégcsoport mely 1921-óta készíti kiváló minőségű termékeit. A Billerbeck egyik legfontosabb célkitűzése, hogy megalkossa a pihentető alvás ideáját, és ezt kiváló márkatermékeivel szeretné elérni melyek a billerbeck matrac, billerbeck paplan, billerbeck ágy, billerbeck törölköző és még sorolhatnánk. Ezek közül amit kiemelnék kicsit jobban azok a , billerbeck matracok, billerbeck ágyak, billerbeck paplanok. A Billerbeck matracok széles választékban találhatóak meg , köztük : bonell rugós matrac, táskarugós matrac, hideghab matrac, latex matrac és a szendvics szerkezetű matrac. Ezek alapján elmondható, hogy a széles választékú termékpalettán a billerbeck jelentős a matrac gyártásában. Tehát a Billerbeck nagy hagyományokkal rendelkező cégcsoport, ami mai napig vezető helye van a piacon. A minőséggel, amit gyártanak sikerült elérnie, hogy valaki célzottan billerbeck matrac, billerbeck paplan, billerbeck ágy, billerbeck törölköző iránt érdeklődjön név szerint így tudatosulva, hogy ők mindenképpen ebből a márkából szeretnék kiválasztani a kívánt terméket, de ugyanakkor, ha valaki csak betér az utcáról az üzletbe matrac iránt érdeklődve és nem célzottan billerbeck matracot keres, de mégis meghallja a billerbeck szavat, már tudja, hogy minőségi termékről van szó és hallott már valahol róla.

billerbeck, billerbeck paplan, billerbeck ágy, billerbeck törölköző, billerbeck matrac, matrac

A Billerbeck egy régi cégcsoport ahol, billerbeck matrac, billerbeck paplan, billerbeck ágy, billerbeck törölköző kapható széles választékban.

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: