Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Boxspring ágyak

A Boxspring ágyak története egészen régre nyúlik vissza. A boxpring ágyak egyik nagy előnye, hogy mondhatni, akár az egész ágykeret plusz matrac egyben van, általában nagyon magasak és igen esztétikusak. Léteznek motoros szerkezettel készült boxpring ágyak is, de ugyanakkor vannak fix boxpring ágyak. Régebben nehéz volt hozzájuk jutni, akár a boxpring ágyak magas áraik, akár a ritkaságuk végett.

A jelenben viszont elérhető áron találhatók és széles választékban a boxpring ágyak. A Boxspring ágyak matracai különbözőek. Jellemzően a tartómatrac egy bonell rugós szerkezet ami a különböző sűrűségű zsákrugós matracok helyezkednek el Ezeken a skandináv típusú Boxspring ágyakon még fedőmatrac is található, amely rendkívül kényelmessé teszi azokat. A fedőmatracok készülhetnek memory-foamból, latexből illetve akár habrugós fedőmatrac rendszer is lehet. A Boxspring ágyak lehetnek motoros illetve fix felépítésűek. A Boxspring ágyak matracrendszere rendkívül jó alátámasztást biztosít és kiemelkedő alváskomfortot nyújt rendkívül hosszú időn keresztül. A Boxspring ágyak széles választékával állunk kedves vásárlóink rendelkezésére.

boxspring ágyak, matrac, ágykeret, boxpring ágyak árai, rugós matrac, boxspring, fedőmatrac

A boxspring ágyak ami matrac és ágykeret , rugós matrac és fedőmatrac alkotja, de a boxspring ágyak árai igen változóak.

 

 

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: