matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Boxspring ágyak

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Hírek a Gigamatractól

A Boxspring ágyak története egészen régre nyúlik vissza. A boxpring ágyak egyik nagy előnye, hogy mondhatni, akár az egész ágykeret plusz matrac egyben van, általában nagyon magasak és igen esztétikusak. Léteznek motoros szerkezettel készült boxpring ágyak is, de ugyanakkor vannak fix boxpring ágyak. Régebben nehéz volt hozzájuk jutni, akár a boxpring ágyak magas áraik, akár a ritkaságuk végett.

A jelenben viszont elérhető áron találhatók és széles választékban a boxpring ágyak. A Boxspring ágyak matracai különbözőek. Jellemzően a tartómatrac egy bonell rugós szerkezet ami a különböző sűrűségű zsákrugós matracok helyezkednek el Ezeken a skandináv típusú Boxspring ágyakon még fedőmatrac is található, amely rendkívül kényelmessé teszi azokat. A fedőmatracok készülhetnek memory-foamból, latexből illetve akár habrugós fedőmatrac rendszer is lehet. A Boxspring ágyak lehetnek motoros illetve fix felépítésűek. A Boxspring ágyak matracrendszere rendkívül jó alátámasztást biztosít és kiemelkedő alváskomfortot nyújt rendkívül hosszú időn keresztül. A Boxspring ágyak széles választékával állunk kedves vásárlóink rendelkezésére.

boxspring ágyak, matrac, ágykeret, boxpring ágyak árai, rugós matrac, boxspring, fedőmatrac

A boxspring ágyak ami matrac és ágykeret , rugós matrac és fedőmatrac alkotja, de a boxspring ágyak árai igen változóak.

 

 

close Atlantic szett