matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Curem matracok

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Hírek a Gigamatractól

CUREM memoryfoam matraccsalád.

Egy egészen speciális szegmens a Curem. A Curem több, mint egy hagyományos memory foam matrac. A Curem a tökéletességre törekszik: Curem matracok az egyedülállóan légáteresztő legújabb svájci fejlesztésű Visco EvoPore alapanyagból készülnek. A forradalmi memory foam matrac család a svéd Hilding Anders cégcsoport felső kategóriás, prémium memory foam matrac márkája. Curem matracok hamarosan Magyarország üzleteiben, webáruház oldalain is kaphatók.

A svéd Hilding gyár kiváló luxus terméke a Curem. Speciális habszerkezete rendkívül rugalmas és légáteresztő. A Curem memory matrac a legmagasabb igényeket is kielégíti hasonlít a tempur matracra.

Curem matracok esetében nincs kompromisszum. A tökéletesen légáteresztő svájci fejlesztésű Visco EvoPore emlékezőhab egyes mérések szerint közel 20-szor légáteresztőbb, mint a legdrágább memory foam matracoknál használt emlékezőhab. A háromrétegű szendvics szerkezetű Curem emlékezőhab matrac speciálisan ergonómiai zónákkal és levegőcsatornákkal kialakított alsó hideghab tartómagján két különböző sűrűségű Visco EvoPore memoryfoam réteggel készül, így a felületi kellemes lágyság alatt a nagyobb tömegsűrűségű Curem Visco EvoPore memoryfoam egy feszesebb, határozottabb tartást nyújt. Curem matracok Magyarországon is három különböző magasságban lesznek kaphatók 19, 22 és 25cm vastagságban.

Emlékezőhab matrac kategóriában eddig a Tempur matracok voltak a csúcson. Magas fajsúly, szépen kidolgozott NASA történet, egészségügyi referenciák, stb. Viszont az ára még most sem csekély, aki esetleg nem lenne tájékozott a dologban, annak csak röviden, hogy egy Tempur matrac (90*200cm méretben) átlagos ára olyan 320 000Ft -meg van ennél drágább is...

 memory matrac, curem matrac, luxus memory, curem luxus matracok, tempur matracok

close Atlantic szett