Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Evo Pore HRC legmodernebb hab

Az EvoPore HRC a legújabb fejlesztés a habok terén és egyben korszakváltó felfedezés a hideghabos és latex matrac piacán a tartósságot és formatartást illetően. A svájci fejlesztésnek az egyik legnagyobb előnye, ahogy az a nevében is szerepel (HRC-High Resilience Climate) a nagyfokú rugalmasság és a kiváló támasztás megtartása a terhelés és a különböző környezeti behatások (hő, pártartalom) mellett is.

A magas fokú rugalmasság rendkívüli illeszkedést tesz lehetővé a matracnak. Így igazán követni tudja testünk vonalait és így válnak igazán kényelmessé a HRC matracok. Az eddigi PUR és HR hab matracok az éjszakai és nappali páratartalom és hőmérséklet következtében idővel veszítenek a formatartásukból, ezzel szemben a HRC hab estében ez a hatás nem érvényesül a különböző sejttípusokból felépülő HRC matrac szerkezetének köszönhetően. Ami kiválóan vezeti el a nedvességet, ezáltal folyamatos a hőszabályozása az EvoPore HRC hab felhasználásával készülő HRC matracok típusainál.

Ezeken kívül megemlítendő jellemzője a HRC habnak az alacsony tömegsűrűsége, aminek hatásaképpen a HRC matracok légáteresztő képessége igen kimagasló a hasonló tartósságú, viszont nagyobb tömegsűrűségű habokkal szemben. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően igazán kipihent alvásban lesz részünk egy EvoPore HRC matrac használatánál és reggel igazán kipihenve frissen ébredhetünk nap, mint nap.

 

Curem luxus meory matrac

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: