matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Evo Pore HRC legmodernebb hab

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Hírek a Gigamatractól

Az EvoPore HRC a legújabb fejlesztés a habok terén és egyben korszakváltó felfedezés a hideghabos és latex matrac piacán a tartósságot és formatartást illetően. A svájci fejlesztésnek az egyik legnagyobb előnye, ahogy az a nevében is szerepel (HRC-High Resilience Climate) a nagyfokú rugalmasság és a kiváló támasztás megtartása a terhelés és a különböző környezeti behatások (hő, pártartalom) mellett is.

A magas fokú rugalmasság rendkívüli illeszkedést tesz lehetővé a matracnak. Így igazán követni tudja testünk vonalait és így válnak igazán kényelmessé a HRC matracok. Az eddigi PUR és HR hab matracok az éjszakai és nappali páratartalom és hőmérséklet következtében idővel veszítenek a formatartásukból, ezzel szemben a HRC hab estében ez a hatás nem érvényesül a különböző sejttípusokból felépülő HRC matrac szerkezetének köszönhetően. Ami kiválóan vezeti el a nedvességet, ezáltal folyamatos a hőszabályozása az EvoPore HRC hab felhasználásával készülő HRC matracok típusainál.

Ezeken kívül megemlítendő jellemzője a HRC habnak az alacsony tömegsűrűsége, aminek hatásaképpen a HRC matracok légáteresztő képessége igen kimagasló a hasonló tartósságú, viszont nagyobb tömegsűrűségű habokkal szemben. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően igazán kipihent alvásban lesz részünk egy EvoPore HRC matrac használatánál és reggel igazán kipihenve frissen ébredhetünk nap, mint nap.

 

Curem luxus meory matrac