Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Gigamatrac Szeged matrac szaküzlet

Gigamatrac Szeged

 

Gigamatrac szaküzlet nyitás szegeden

 

Matrac szaküzlet Szeged

 

Gigamatrac Szegeden? Szeged városában is 2019 nyarán Gigamatrac szaküzlet nyílik! És hogy mit is keres egy Gigamatrac matrac szaküzlet Szegeden? Piackutatásunk és Szeged matrac térképének összeállításának eredménye érdekes információkat hozott számunkra. Ezen eredmények kiértékelése után egy percig nincs kétségünk abban, hogy a budapesti sikereink után a pesti régiót kibővítve Szeged legyen az első olyan vidéki nagyváros, ahol az első Budapesten környékén kívüli Gigamatrac szaküzlet nyílik. A Gigamatrac Factory&Outlet matrac üzlethálózat márka választékával, az egyes ágymatrac márkákon belüli széles típusválasztékával; a professzionális, szakmailag tökéletesen felkészül és 100% mértékben a Vásárlók igényeit szem előtt tartó tanácsadóival, versenyképes akciós fogyasztói áraival olyan színfoltjává válhat Szeged városának is, ahol minden szegedi és Szeged-környéki matracok után érdeklődő Vásárló megtalálhatja az elképzeléseinek leginkább megfelelő ágymatrac típust.

 

A fenti szegedi matracpiaci körkép is szépen összefoglalja a 2019-es szegedi matrac vásárlás lehetőségeit és lehetséges matracboltjait, vállalkozásait Szegeden és első ránézésre még azt is kérdezhetné az ember, hogy ennyi matracbolt és nagy múltú multi áruház mellett mi szüksége van Szegednek még egy matrac szaküzletre? 2011-ben a Gigamatrac Factory&Outlet első üzletének megnyitása előtt Budapesten is feltehettük volna magunknak ugyanezt a kérdést. Természetesen fel is tettük és az akkori piaci helyzetet is alaposan kielemezve jutottunk arra a döntésre, hogy Budapesten a megszámlálhatatlan IKEA, KIKA, JYSK, Matrackirály, Novetex, Matracász, Matrac Sztár, Matracguru és egyéb matracokkal foglalkozó boltok vagy szaküzletek több szempontból is olyan hiányosságokkal küzdenek, amely igényt teremt és lehetőséget nyújt arra, hogy a már évek-évtizedek óta működő és jól ismert matrac árusító helyek mellé egy új szemléletű, más alapokon nyugvó és gyökereiben új modell kerüljön. És az idő eddig minket igazolt.

 

budapesti matrac forgalmazók 

Kicsik, nagyok, jönnek, mennek...

 

2018-as gazdasági évre a Gigamatrac Kft már Magyarország legnagyobb magyar tulajdonú és magántulajdonú matrac szaküzlet vállalkozásává fejlődött, a -hamarosan nyitó szegedi szaküzletünkhöz hasonlóan- stratégiai szempontból frekventált helyeken elhelyezkedő szaküzleteink 2019-re meghatározó méretű és súlyú szerepet töltenek be a magyarországi matrac forgalmazásban magunk mögé utasítva az indulásakor már évek óta működő hasonló profilú vállalkozásokat. A szakmai szempontok alapján kiválasztott üzletek elhelyezkedése, a 300m2 fölötti alapterület, Magyarország legszélesebb márkaválasztéka, a vevőközpontú kiszolgálás, a több százmillió forintos háttér raktárkészlet mind-mind hozzájárultak a Gigamatrac gyors sikereihez. Szeged matrac választékának – a budapestihez hasonló- hiányosságai is csak megerősítettek minket abban, hogy a pesti régióban sikerre vitt üzleti modellt Szeged városában is sikerre vigyük és egy szemernyi kétség sincs bennünk abban, hogy vállalkozásunkkal tovább fogjuk gazdagítani Szeged városának amúgy is színes kereskedelmi életét. És hogy mik is ezek a hiányosságok?

 

Szeged szép számú matrac üzletében alapvetően háromféle matracboltot találunk. Az egyik az a „matrac szaküzlet”, ahol bár a megszokottnál nagyobb termékválaszték található, de az összes elérhető termék ugyanannak a gyártónak a terméke, így az ilyen jellegű üzletekben sajnos nincs lehetőség arra, hogy több gyártó több termékét is egy időben próbára tegyük. Az utóbbi időszak trendjeit figyelve olyan ilyen jellegű szaküzletek is felbukkantak, amelyek teljesen ismeretlen márkanév alatt kínálnak ugyan viszonylag széles ágymatrac választékot, de szemben egy Cardo vagy egy Billerbeck szaküzlettel ezek a márkák tradíció és múlt nélküli ismeretlen márkák ismeretlen termékei, így a kedves szegedi matrac vásárlókban is okkal merül fel a kérdés, hogy merjen-e egy ilyen mindenki számára ismeretlen márkát vagy matrac típust vásárolni.

A szegedi matracboltok másik nagy halmaza olyan üzletekből áll, ahol bár több márkát is bemutat az adott bolt, de az ilyen jellegű boltok szerény alapterülete  ugyan a végtelenségig zsúfoltak, a bemutatott fekvőbetét típusok alacsony számának, a szakmai szempontok szerinti rendezettlenségnek köszönhetően az egyes márkák teljes választékából csak alig néhány termék érhető el kipróbálásra, így az egyes márkák választéka és bemutatott, kipróbálható egyes típusai már olyan alacsony szintre csökken némelyik üzletben, hogy kiállított minták szinte tökéletesen alkalmatlanok arra, hogy az adott márkát reprezentálják. Ezen üzletet típusok közé tartoznak még azok a vállalkozások is, akik szintén kis alapterületen próbálnak ugyan több márkát is felvonultatni de az ilyen-olyan érdekeknek és egyik másik márka üzletkötőinek sikereinek köszönhetően egy-egy márka olyan túlsúlyba kerül, hogy az agyonnyomja a többi bemutatni kívánt matrac márkák és azok típusainak az esélyét. Az ilyen üzletek további hiányossága, hogy általában fűtetlenek vagy alul fűtöttek, a matracok az esetek többségében a gyári fóliában kerülnek bemutatásra, így adott esetben egy hűvösebb téli napon egy nylonba csomagolt és megdermedt emlékezőhab matrac szakszerű bemutatása vagy annak kipróbálása szinte lehetetlen vállalkozás lesz.

 

egyforma szegedi matracboltok

Nem lehet mindent egyszerre?

 

A harmadik szegedi matrac vásárlási lehetőség valamelyik multi. És itt a multi szót nem a megszokott rossz értelembe kell venni, aki elveszi a szegedi emberek munkáját, aki tönkreteszi a szegedi bútorboltok és egyéb kereskedések vállalkozásait, hanem a szónak a valódi jelentésében értve. A sok üzlettel rendelkező általában (sőt kivétel nélkül) külföldi tulajdonban álló ilyen jellegű boltok, üzletházak -és még a tipikusan bútorra és kiegészítőkre specializálódott Mömax vagy Jysk esetében is igaz a jelenség, hogy az üzletlánc-  üzleteinek darabszámából és az alapterületek nagyságából eredően olyan méreteket öltenek, amely méretet sem megfelelő mennyiségű sem pedig szakmailag megfelelően felkészült személyzettel nem tudnak feltölteni, így a legtöbb esetben a szegedi matracot vásárlók is sajnos azzal szembesülnek, hogy bár jó néhány matrac közül lehetne választani, de a többnyire ismeretlen matrac típusok választékában vagy egyáltalán nem talál szakszemélyzetet vagy nem talál olyan megfelelően felkészült tanácsadót kollégát, aki elmondhatná az egyes márkák vagy matrac típusok előnyeit, aki felmérné az ágymatracot kereső szegedi vásárlók valódi igényeit, aki megfelelő felkészültséggel el tudná mondani az egyes ágybetét típusok specifikációit, előnyeit, azok esetleges hátrányait.

 

matrac labirintus szegedi nagyáruházak

Szeged matrac labirintusában

 

A fenti elemzéseket, eredményeket, hiányosságokat és problémákat figyelembe véve nagy reményekkel állunk a tavaszi szegedi boltnyitás előtt és őszintén bízunk abban, hogy Budapest után Szeged városának lakói is szeretettel fogadnak majd minket városukban. Felkészültünk arra, hogy közel egy évtizedes kiskereskedelmi szakmai tapasztalatunkkal, Magyarországon egyedülálló matrac márkaválasztékunkkal, szakmailag kifogástalanul fekészült szaktanácsadóinkkal lehetőséget nyújtsunk Szeged városának is egy a budapesti üzleteink színvonalával megegyező minőségű matrac és ágykeret vásárlásra. Tavasztól tehát Budapest után várjuk Szegeden is a Gigamatrac Factory&Outlet szaküzletében. Tegyen próbára minket, élvezze szolgáltatásainkat és találjuk meg közösen az Ön éjszakai pihenéséhez legmegfelelőbb matracot.

 

Szegedi matrac körkép

 

Üdvözöljük ma, a holnap matrac kereskedelmi világában, Szegeden. Tesszük, ezt mivel szeretnénk, ha a szegedi emberek pontosan olyan szolgáltatásban részesülhetnének és tájékoztatással rendelkeznének, mint más városokban a Gigamatrac Factory & Outlet vásárlói. Megérdemlik, hiszen keményen dolgoznak azért, hogy kényelmes fekhelyen kipihenten ébredjenek egy új napra a holnapra, matracukon. A teljesség igényére törekedve feltérképezzük azon matrac forgalmazókat és matrac márkákat (függetlenül attól, hogy vákuummatrac, rugós, hideghab, memória habos ágybetétről beszélünk) melyeket ma Önnek ajánlanak Szegeden matracot vagy ágybetét esetleg ortopédiai termék néven, néha álnéven. Kezdjük is el matracpiaci körsétánkat, először a magántulajdonú matracokkal is foglalkozó vállalkozásokkal.

Matrac kuckó: Szexbiztos ágyba, milyen matracot ajánlanak? Ránézésre széles a választék, hiszen rugós,- hideghab,- ifjúsági és memory matracokat forgalmaznak. Habmatracok, Celebration márkanévvel és Memory ágybetétek is ugyan ilyen márkaként. Végül, de nem utolsó sorban nézzük a rugós matrac választékot. Itt már a tavasz köszönt (csak vicc, mert ez rugót is jelent) be, Spring a matrac márka, táskarugót jelent.

Revotica: Magyargyártó, miután felmentünk az emeletre viszonylagosan nagy alapterületen egy saját márka, több stílusú kivitel.  Új 307 rugó/négyzetméter (ez azért nem a csúcs kategória) táskarugós, valamint kókuszos matracokat termelnek raktárra többek között. Hurrá megint van lószőr a matracokban, szóval lóra termett nemzetünk, megint nyeregben érezheti magát Szegeden is. Ágybetét választák a revotica márkanév. Saját bevallás szerint, kihagynak az értékesítési folyamatból, minden köztes állomást, így saját szakértelmükre kell hagyatkoznunk. Szállodai referenciák matracokban, talán kicsit komformizált ezáltal a választás lehetősége.

revotica matrac üzlet szeged

 

 

MATRACOS ZSÁKUTCÁK SZEGEDEN

Novetex szeged matracbolt megszűnt

Szegedi zsákutcák...

 

 

Otthon Komfort: Főleg paplanok, párnák, ágynemű huzatok. Kiegészítő tevékenység a matrac. 7 féle memory matrac, ebből négy típus inkább topper azaz fedő matrac Szegednek NASA ajánlással. Picit megbolondítva bambusz tartalommal az ágybetét huzata.

A netet böngészve Szeged matrac kulcsszóra még a dorozsmai út is előkerül mint Best bútor. A WEB oldalra lépve, azonban már bolt csak Békéscsabán található Szeged helyett, tehát matracot próba nélkül, rendelhet a netről. Ha mégis a rendelés mellett döntene 3 matracból választhat fantázia dús nevekből. Még egészség támaszt is vásárolhat.

Vamosi Milan a Napfény parkban. A neten még hírdeti magát de a valóságban már eltünt, reméljük nem a széles választék hiánya miatt, hiszen legalább 5 féle Dr. Balm matracot forgalmazott.

A neten tovább keresve Kremax Kft is matrac űzletként jelenik meg, de alaposabb után járással kiderül, hogy kényszer törlés alatt áll. Itt tehát már egy szegedi ember nem kaphat ágybetétet.

Fantázia Home: Igényes lakberendezés, függönyök, anyagok, tapéták, kisbútorok, hálószoba, nappali bútor. Tanácsadás és designtervezés, matrac azonban jelenleg nem található.

Egy új „színfolt” a szegedi körképen a Színfolt bútor. Webes felületén nem titkoltan hirdeti a Rottex, Nanni, Best Dream háromság kínálatát. De vigyázat, ha személyesen szeretnénk matracot venni, akkor egész Békéscsabáig el kell gyalogolni, hiszen szegeden jónagy „kálváriát” járnánk, ha keresnénk ezt az üzletet.

 

Erdély bútorház: Naturelle matracok négy különböző típus a választék: vákuummatrac (1 fajta), hideghab (8 fajta), bonell rugó (4 fajta) és latex (4 fajta). 17 féle ágybetét. Ebből választhat egy Szegedi lakos.

Dorozsmai út újabb állomása, Dr. Kanapé: Amennyiben webes böngészést választ és matracot keres Szegeden, ez az üzlet is megjelenik a találatok közt. Web oldalát nem sikerült meglátogatni (A(z) www.doktorkanape.hu visszautasította a csatlakozást.) de kereső szóként ott a matrac. Gondolom, csak csalogatónak.

Alvás stúdió: Bio,- bonell,- táskarugó,- hideghab,- memória,- vákuum,- és gyermek matracok. Itt legalább nagy a választék a neten. Best Dream, Linea, Billerbeck, Konfor, Ted, Ceriflex, Swiss Dream, Relaxx,Moravia, de elég a felsorolás, vajon ez mind kipróbálható a boltban?

Cardo matrac szeged mintabolt

Cardo és a pénztárca...

 

Hamár itt járunk, akkor jöjjön egy ismert márkát forgalmazó, nem multi de nem is magyar tulajdonú cég szakboltja: Cardo. A név ismert, a választék akár lehet bőnek nevezhető, amennyiben elegendő a megtakarításunk, hogy ágybetétet vegyünk, mely hazai gyártásban készűl, ha nem is Szegeden , de Győrben van a matrac üzem.

Bellamo bútor: Itália helybe jött. Olasz csengésű nevekkel rugós, - táska rugós, latex, - hideghab és memóry matracok. A gyártó számunkra ismeretlen, de mind olasz név „Benissimo”

Alföld bútor áruház: Matracból 2 márkát forgalmaz Best Dream ortopéd bio vákuummatracok és Lineaflex. Célkitűzésük, igényes bútorokkal ellátni Szeged lakosságát, bár a weboldalon figyelmeztetnek, hogy nem minden termékük található meg az áruházban, fizikailag. A matrac próba igy „no comment”.

 

Szeged matrac térképe

 

BRW bútorház. Matracokat a lengyel gyárból hozzák, a választék és a kényelem, így egy másik nép ízlésére formált.

Home Plus: van-e olyan szegedi, aki nem ismeri a helyet? Biztosan nincs, hiszen a volt Domus áruház, mely talán a legnagyobb alapterületű bútorbolt Csongrád megyében. Ennek ellenére a matrac és ágybetét választék a Rottex család, különböző tagjaiból áll.

Csongi bútor: Már-már a 70-es évek jutnak az eszünkbe, hiszen régi patinás üzlet, némileg megkopott hírnévvel és választékkal. Matracban némi kis Cardo és  és línea matracok. Újításként Ceriflex termékek is megjelentek, mint a vákuummatracok minőségi olasz nemzedéke.

Csongi bútor szeged ágymatrac választék

Ideál bútor: Török matracok több fajtája is szerepel a palettán. memory, vákuummatrac és HR habos összeállítások. Talán itt érdemes megjegyezni az egyik legnagyobb török habgyártót az Isbír nevét. Még találkozhatunk ennek az óriásnak a termékeivel Szegeden.

Kikol Szeged: fenyő bútorok minden mennyiségben, de vajon milyen matracokat forgalmaznak? Három gyártó termékei érhetők el a web lapon pontosabban a „fészbukon”. Materasso, Kikol és Best Dream. Tehát, vákuummatrac, hideghab, kókusz, memory és rugós.

Papp bútor házak: Újra találkozhatunk a Materasso névvel, ami mint közismert nem hazai gyártásban készül, hanem Szlovákiából kerül a szegediek „asztalára” pontosabban ágyába. Ez az ágybetét lehet vákuummatrac, rugós vagy hideghab.

Olcsó matracosok: Biztosan tudnának Szegedi emberek, több olyan helyet is felsorolni, ahol akár az az üzlet előtt szellőztetett matracot lehet „occsón” vásárolni. Nem biztos, hogy a szakértelemmel van a baj, de biztos, hogy műanyag csomagoláson keresztül barátkozhatunk (télen azért ütős hidegben) leendő ágybetétünk minőségével.

Mőmax és Mőbelix: Összevontan kezelhetjük a két multi árukínálatát, hiszen mind két helyen saját márkás ágybetétet tudunk vásárolni. Már ha találunk eladót az óriás osztályokon. Viszonylag nagy az áthallás a két különböző ár kategóriás áruház matrac választékában.

Jysk: Ez a dán multi lassan 10 évnél régebben árusít termékeket Magyarországon. Szinte minden nagyobb településen van boltja, így Szegeden is. Egyből, kettő is.  Ágybetétben a Dreamzone márka, amit megtalálhatunk, bár az utca embere „jiszkes matracnak” hívja az ott található, hideghab és rugós matracokat. Sajátságos üzletpolitikával (fél áras akció) csábít, bár ha belegondolunk, miből kapunk 50%-ot? A jótállás is egyedi megoldás, hiszen a szavatosság nem pontosan ugyanaz egy ágybetét esetén, mint a jótállás, de erről nem fognak tájékoztatni, senki.

 

Jysk Szeged matrac választéka

 

Az óriás matrac amatőrök

 

Metró: időszakonként vásárolhatunk a falmellé állított terméket, szándékosan kerülöm a matrac megnevezést, ettől a nagykereskedő szakértőtől.

Praktiker, Obi: Megint csak két külföldi multi, aki árul, mindent, bármit. Már csak az a kérdés, hogy milyen szolgáltatást, tanácsadást kapunk jövőbeli „hálótársunkról”, akivel hosszú évekre leszünk összezárva, testközelben.

Auchan: Ha gyorsan kell, és semmi nem számít, akkor minden fajta segítség nélkül, jóárasan vásárolhatunk, szivacs ágybetétet. Nem várunk tőle sokat, nem is fizetünk érte tízezreket. Segítségünk nem lesz, hisz az áru feltöltőknek van jobb dolga is a tanácsadásnál.

Context: Nem véletlenül maradt a végére. Ismert és elismert márkákat forgalmazó magyar tulajdonú vállalkozás Szegeden. Választékában jelenleg a Billerbeck matracgyártó termékei találhatók, viszont vigyázat spoilerezek. Hamarosan itt nyit szeged legnagyobb matrac választékot (márkákat) kínáló új ágybetét áruháza, mely a már ismert Gigamatrac Factory & Outlet összes márkáját forgalmazza. Függetlenül attól, hogy vákuummatrac, hideghab, - rugós, netalán memory vagy szabadalom védett Levital matrac után érdeklődne. Billerbeck, RelaXx, Medical Concept, Life Sleep, Hilding, Swiss Dream, Levital, Swiss Tech, Slumberland, Ceriflex...

 

 

Jönnek a matrac profik

És jönnek a szakkereskedések...

 

 Gigamatrac szaküzlet Szeged

És hogy mit is keres egy Gigamatracmatrac szaküzlet Szegeden? Piackutatásunk és Szeged matrac térképének összeállításának eredménye érdekes információkat hozott számunkra. Ezen eredmények kiértékelése után egy percig nincs kétségünk abban, hogy a budapesti sikereink után a pesti régiót kibővítve Szeged legyen az első olyan vidéki nagyváros, ahol az első Budapesten környékén kívüli Gigamatrac szaküzlet nyílik. A Gigamatrac Factory&Outlet matrac üzlethálózat márka választékával, az egyes ágymatrac márkákon belüli széles típusválasztékával; a professzionális, szakmailag tökéletesen felkészül és 100% mértékben a Vásárlók igényeit szem előtt tartó tanácsadóival, versenyképes akciós fogyasztói áraival olyan színfoltjává válhat Szeged városának is, ahol minden szegedi és Szeged-környéki matracok után érdeklődő Vásárló megtalálhatja az elképzeléseinek leginkább megfelelő ágymatrac típust.

 

Gigamatrac matrac választék Szeged

Még hogy nincs választék...

 

A fenti szegedi matracpiaci körkép is szépen összefoglalja a 2019-es szegedi matrac vásárlás lehetőségeit és lehetséges matracboltjait, vállalkozásait Szegeden és első ránézésre még azt is kérdezhetné az ember, hogy ennyi matracbolt és nagy múltú multi áruház mellett mi szüksége van Szegednek még egy matrac szaküzletre? 2011-ben a Gigamatrac Factory&Outlet első üzletének megnyitása előtt Budapesten is feltehettük volna magunknak ugyanezt a kérdést. Természetesen fel is tettük és az akkori piaci helyzetet is alaposan kielemezve jutottunk arra a döntésre, hogy Budapesten a megszámlálhatatlan IKEA, KIKA, JYSK, Matrackirály, Novetex, Matracász, Matrac Sztár, Matracguru és egyéb matracokkal foglalkozó boltok vagy szaküzletek több szempontból is olyan hiányosságokkal küzdenek, amely igényt teremt és lehetőséget nyújt arra, hogy a már évek-évtizedek óta működő és jól ismert matrac árusító helyek mellé egy új szemléletű, más alapokon nyugvó és gyökereiben új modell kerüljön. És az idő eddig minket igazolt.

 

Gigamatrac Budapest

Egy csipetnyi szaküzlet...

 

2018-as gazdasági évre a Gigamatrac Kft már Magyarország legnagyobb magyar tulajdonú és magántulajdonú matrac szaküzlet vállalkozásává fejlődött, a -hamarosan nyitó szegedi szaküzletünkhöz hasonlóan- stratégiai szempontból frekventált helyeken elhelyezkedő szaküzleteink 2019-re meghatározó méretű és súlyú szerepet töltenek be a magyarországi matrac forgalmazásban magunk mögé utasítva az indulásakor már évek óta működő hasonló profilú vállalkozásokat. A szakmai szempontok alapján kiválasztott üzletek elhelyezkedése, a 300m2 fölötti alapterület, Magyarország legszélesebb márkaválasztéka, a vevőközpontú kiszolgálás, a több százmillió forintos háttér raktárkészlet mind-mind hozzájárultak a Gigamatrac gyors sikereihez. Szeged matrac választékának – a budapestihez hasonló- hiányosságai is csak megerősítettek minket abban, hogy a pesti régióban sikerre vitt üzleti modellt Szeged városában is sikerre vigyük és egy szemernyi kétség sincs bennünk abban, hogy vállalkozásunkkal tovább fogjuk gazdagítani Szeged városának amúgy is színes kereskedelmi életét. És hogy mik is ezek a hiányosságok?

 

 Szeged hiányos matrac szaküzlet választék

Szeged szép számú matrac üzletében alapvetően háromféle matracboltot találunk. Az egyik az a „matrac szaküzlet”, ahol bár a megszokottnál nagyobb termékválaszték található, de az összes elérhető termék ugyanannak a gyártónak a terméke, így az ilyen jellegű üzletekben sajnos nincs lehetőség arra, hogy több gyártó több termékét is egy időben próbára tegyük. Az utóbbi időszak trendjeit figyelve olyan ilyen jellegű szaküzletek is felbukkantak, amelyek teljesen ismeretlen márkanév alatt kínálnak ugyan viszonylag széles ágymatrac választékot, de szemben egy Cardo vagy egy Billerbeck szaküzlettel ezek a márkák tradíció és múlt nélküli ismeretlen márkák ismeretlen termékei, így a kedves szegedi matrac vásárlókban is okkal merül fel a kérdés, hogy merjen-e egy ilyen mindenki számára ismeretlen márkát vagy matrac típust vásárolni.

Cardo mintabolt Szeged

Szép, szép...

 

A szegedi matracboltok másik nagy halmaza olyan üzletekből áll, ahol bár több márkát is bemutat az adott bolt, de az ilyen jellegű boltok szerény alapterülete  ugyan a végtelenségig zsúfoltak, a bemutatott fekvőbetét típusok alacsony számának, a szakmai szempontok szerinti rendezettlenségnek köszönhetően az egyes márkák teljes választékából csak alig néhány termék érhető el kipróbálásra, így az egyes márkák választéka és bemutatott, kipróbálható egyes típusai már olyan alacsony szintre csökken némelyik üzletben, hogy kiállított minták szinte tökéletesen alkalmatlanok arra, hogy az adott márkát reprezentálják. Ezen üzletet típusok közé tartoznak még azok a vállalkozások is, akik szintén kis alapterületen próbálnak ugyan több márkát is felvonultatni de az ilyen-olyan érdekeknek és egyik másik márka üzletkötőinek sikereinek köszönhetően egy-egy márka olyan túlsúlyba kerül, hogy az agyonnyomja a többi bemutatni kívánt matrac márkák és azok típusainak az esélyét. Az ilyen üzletek további hiányossága, hogy általában fűtetlenek vagy alul fűtöttek, a matracok az esetek többségében a gyári fóliában kerülnek bemutatásra, így adott esetben egy hűvösebb téli napon egy nylonba csomagolt és megdermedt emlékezőhab matrac szakszerű bemutatása vagy annak kipróbálása szinte lehetetlen vállalkozás lesz.

 

A harmadik szegedi matrac vásárlási lehetőség valamelyik multi. És itt a multi szót nem a megszokott rossz értelembe kell venni, aki elveszi a szegedi emberek munkáját, aki tönkreteszi a szegedi bútorboltok és egyéb kereskedések vállalkozásait, hanem a szónak a valódi jelentésében értve. A sok üzlettel rendelkező általában (sőt kivétel nélkül) külföldi tulajdonban álló ilyen jellegű boltok, üzletházak -és még a tipikusan bútorra és kiegészítőkre specializálódott Mömax vagy Jysk esetében is igaz a jelenség, hogy az üzletlánc-  üzleteinek darabszámából és az alapterületek nagyságából eredően olyan méreteket öltenek, amely méretet sem megfelelő mennyiségű sem pedig szakmailag megfelelően felkészült személyzettel nem tudnak feltölteni, így a legtöbb esetben a szegedi matracot vásárlók is sajnos azzal szembesülnek, hogy bár jó néhány matrac közül lehetne választani, de a többnyire ismeretlen matrac típusok választékában vagy egyáltalán nem talál szakszemélyzetet vagy nem talál olyan megfelelően felkészült tanácsadót kollégát, aki elmondhatná az egyes márkák vagy matrac típusok előnyeit, aki felmérné az ágymatracot kereső szegedi vásárlók valódi igényeit, aki megfelelő felkészültséggel el tudná mondani az egyes ágybetét típusok specifikációit, előnyeit, azok esetleges hátrányait.

 

 Gigamatrac matrac szaküzlet Szeged

 

A fenti elemzéseket, eredményeket, hiányosságokat és problémákat figyelembe véve nagy reményekkel állunk a tavaszi szegedi boltnyitás előtt és őszintén bízunk abban, hogy Budapest után Szeged városának lakói is szeretettel fogadnak majd minket városukban. Felkészültünk arra, hogy közel egy évtizedes kiskereskedelmi szakmai tapasztalatunkkal, Magyarországon egyedülálló matrac márkaválasztékunkkal, szakmailag kifogástalanul fekészült szaktanácsadóinkkal lehetőséget nyújtsunk Szeged városának is egy a budapesti üzleteink színvonalával megegyező minőségű matrac és ágykeret vásárlásra. Tavasztól tehát Budapest után várjuk Szegeden is a Gigamatrac Factory&Outlet szaküzletében. Tegyen próbára minket, élvezze szolgáltatásainkat és találjuk meg közösen az Ön éjszakai pihenéséhez legmegfelelőbb matracot.

 

 

Isten hozta Önt is a Gigamatrac világában!

 

És hogy mit is érdemes tudni a Gigamatrac szaküzletekről?

A Gigamatrac Factory & Outlet Magyarország legnagyobb forgalmú független matrac szakkereskedése. Az alapkoncepció szerint ez az a matrac szakkereskedés ahol a legszélesebb márkaválasztékot, rendkívül magas szakmai támogatást, otthonosan kényelmes körülményeket és kimagasló figyelmet biztosítunk, ágymatrac és ágykeret vásárlását tervező érdeklődők számára. A Gigamatrac Factory & Outlet matrac szaküzlet  márkaválasztéka a hazai fejlesztésű és nemzetközi piacvezető matracmárkákból áll. Rendkívül büszkék vagyunk a saját fejlesztésű európai és amerikai szabadalmat is elnyerő Levital matraccsaládra amely forradalmi megoldásaival új fejezetet nyit a habmatracok piacán. A Gigamatrac Factory & Outlet a vásárlók bizalmának köszönhetően folyamatosan fejlődik , így hamarosan megnyílik a matrac szaküzlet Szegeden is.

 

A Gigamatrac ágymatrac szaküzlet Budapest legnagyobb matrac szakkereskedése több nagy ,  rendkívül széles matracválasztékot bemutató üzletből áll, Budapest több pontján. A Budapest Róbert Károly krt 76 alatt a régi Domus bútoráruházzal szemben és a legnagyobb budapesti KIKA áruház mellett található matrac szakkereskedés volt az első, lassan egy évtizede működő ágybetét bemutatóterem portfolióinkban közel 400 m2-en.

 

A dunakeszi By Way bevásárlóközpontban nyílt a következő 360 m2 alapterületen. Csakúgy mint a hasonló méretű soroksári By Way üzletközpontban közvetlenül a legújabb IKEA áruház mellett, rendkívül kényelmes körülmények között vásárolhat, egyszerű parkolással akár több áruház meglátogatása mellett próbálhatja ki különböző ágymatracokat.

 

Gigamatrac Dunakeszi szaküzlet

 

A negyedik Gigamatrac matrac szakkereskedés Újbudán nyílt 200 m2 alapterületen, szintén remek parkolási lehetőséggel és otthonos berendezéssel, intimebb hangulatú ágymatrac kipróbálásra ad lehetőséget

Nagy örömmel tölt el bennünket , hogy több évtizedes szakmai tapasztaltunk alapján kialakított választékot és szakmai támogatást az ágymatracot kereső szegedi vásárlóknak is be tudjuk mutatni. A szegedi matrac szaküzlet a teljes ágybetét márkaválasztékunkat felöleli.

 

Mielőtt Szeged matrac választékát kiegészítenénk az általunk képviselt ágymatrac választékkal szeretném bemutatni a szegedi Gigamatrac szakkereskedés által forgalmazott matractípusokat.

 

A Gigamatrac soroksári üzlete

 

A szegedi matracmárkáink megegyeznek a Budapest legnagyobb matracforglamú üzleteinek választékával. A már négy évtizede a hazai piacon jelen lévő Billerbeck termékek nem véletlenül ébresztenek bizalmat szeged matrac és ágybetét vásárlást tervező lakóiban. A Billerbeck matracok gyártása már több mint 25 éves múltra tekinthet vissza Magyarországon. A szegedi matracvásárlók az elsők között szavaztak bizalmat magas minőségű ágyneműik mellett ágymatracaik iránt is. Rendkívül dinamikusan fejlődik az amerikai típusú masszív, magas minőséget és alváskomfortot biztosító zsákrugós matracok piaca melyeket a legnagyobb árbevételű Török cégcsoport az ISBIR gyárt, és cégünk forgalmaz és képvisel itthon, természetesen a szegedi matracszaküzlet választékában is bemutatunk.

A szeged ágybetét keresők az ISBIR matracokat a Magyarországon már ismert LifeSleep márkanév alapján biztosan  többen ismerik. A szegedi matrac szaküzlet választékában be fogjuk mutatni az amerikai Leggett & Platt rugógyártó cég alvásra tervezett szabadalmaztatott egyedi rugórendszereit, az ISBIR kimagasló minőségű nagy tömegsűrűségű habjait párnázórétegként tartalmazó rendkívül attraktív ágymatracait is. Mivel a Gigamatrac szegedi matrac szakkereskedése teljes körű alvási megoldást kínál vásárlóinak, kiállításra kerülnek az ISBIR kárpitos ágyneműtartós ágyai is.

 

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Európa legnagyobb matracgyártóját a Hilding Anders cégcsoportot képviselhetjük. Speciálisan a hazai így a szegedi matracpiacra is kialakított szortimentje első sorban zsákrugós matracokból áll. Jelen pillanatban mutatjuk be a szintén Hilding cégcsoport által gyártott, a szegedi matrac és ágyvásárlók által már korábban ismerhetett Slumberland termékcsaládot. A szegedi matrac szakkereskedés lesz az egyik első az országban ahol ez a termékcsoport megjelenik. Az ágymatracokon kívül a Sumberland praktikus és esztétikus ágykeretei közül is megjelenik néhány darab.

 

A Gigamatrac szaküzletekben forgalmazott matracok egyik legsikeresebb a hazai fejlesztésű Relaxx Signum és Senzone termékcsalád. Több, mint egy évtizedes gyártási tapasztalat és több ezer eladott matrac után egészen biztosak vagyunk benne, hogy a szegedi matrac szakkereskedés vásárlói is kiválónak fogják találni ezeket a hideghab típusú ágymatracokat.  A Relaxx Signum hideghab matracok két eltérő keménységű felülete és a Relaxx Senzone homogén memory-foam párnázórétege remek választás lehet annak aki egy tartós, kényelmes és egy jól ismert megbízható modellt keres.

 

Szintén saját fejlesztésű márka a Medical Concept termékcsalád, amely gondosan meghatározott anyagösszetételével és speciális vágástechnikájának köszönhetően magas minőségű ergonómiai komfortot biztosít. Lágyabb és keményebb ágymatrac változata pontosan kövei a gerincoszlop ergonómiáját és optimális alátámasztást biztosít.

 

Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a Szeged matracszaküzlet választéka az európai és amerikai szabadalmat is megkapó Levital termékcsaláddal is kibővül. A Levital matracok különleges, szabadalmaztatott alátámasztási rendszere az eltérő testfelépítésű és súlyú vásárlók ideális választása. Amennyiben párként szeretnének matracot választania szegedi matracszaküzletben a Levital matraccsalád ideális megoldást jelenthet, mivel a matrac tökéletes alátámasztást nyújt az eltérő igényű és testformájú emberek számára.

 

A szeged ágymatrac szaküzlet választékában megtalálható lesz a Swisstech hideghabrugós  és zsákrugós ágybetét is. Magad minőség, esztétikus megjelenés és feszes alátámasztás jellemzi ezt a matrac termékcsaládot mely nemzetközi étékesítése is sikeres.

 

A Gigamatrac Factory & Outlet már több mint öt éve forgalmazza Magyarországon az olasz Ceriflex vákuummatracokat. A hosszú garanciával rendelkező, kimagasló ár/érték arányt képviselő hideghab és memory-foam kombinációjú vákuumcsomagolt ágymatracok, kemény feszes alátámasztást nyújtanak. Egyszerűen szállíthatók és tárolhatók, áruk és minőségük alapján ideális választást jelentenek akár albérletekben, hétvégi házakban és kisebb panziókban is. Biztosak vagyunk benne, hogy a szegedi matrac szaküzlet egyik kimagaslóan sikeres ágybetét márkája lesz

 

A Gigamatrac Factory & Outlet Budapest legnagyobb forgalmú matrac szakkereskedéseként arra törekszik, hogy a lehető legnagyobb márkaválaszték és a folyamatos szakmai tréningen résztvevő kollégái mellett a legmodernebb innovációkkal segítsék az ágymatrac vásárlását tervező vásárlókat. Egyedül az országban a Gigamatrac matrac szakkereskedésben található az amerikai XSENSOR szenzoros testnyomás elemző szoftvert futtató tesztállomás. Ez ma a világon legfejlettebb technológia mely tudományos alapon határozza meg az egyedi testigényeknek legmegfelelőbb felépítésű ágymatrac kiválasztását. Az XSENSOR technológiát használják a világ vezető autógyárai, egészségügyi intézményei illetve a professzionális sport résztvevői

 

Gigamatrac matrac választék Szeged

Minőség, tanácsadás,  választék. Ez az életünk. Gigamatrac. A matracóriás!

 

Végül engedjék meg, hogy kifejezzük milyen  örömmel tölt el bennünket, hogy a folyamatosan növekvő vásárlói bizalom eredményeképp a Gigamatrac Factory & Outlet matrac szakkereskedés Szegeden is segítséget nyújthat az ágymatrac kiválasztásában a szegedi matracvásárlás megkönnyítésében.  A szegedi matrac szakkereskedés ugyanazt a magas színvonalat és rendkívül széles matracválasztékot nyújtja mint Budapesten. Amennyiben ágymatrac vásárlását fontolgatja Szeged és vonzáskörzetében, szeretettel várjuk a Gigamatrac Szeged matrac szakkereskedés látogatójaként.

 

Szerencsés vásárlás kíván Önnek is a:

 

Gigamatrac. A matrac óriás!

 

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: