Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Ikea mellett a Gigamatrac óriási matrac választékak

Gigamatrac üzlet

Matrac Dél-Pesten az Ikea mellett! Óriási matrac és ágykeret választék egy helyen. Gigamatrac a matrac óriás ágy szakkereskedés több, mint 70 féle matrac és 33 féle ágykeret a bemutató teremben! Egyedi matrac egyedi ágykeret, nyári akciókkal!

Soroksáron és környékén az Ikea mellett a Gigamatrac nyútja matracban a legtöbbet! Gyermekmatracok, zsákrugós matracok, bonellrugós matracok, hideghab matracok, memory foam matracok, HR matracok, habrugós matracok, hybrid matracok és még többféle típus..

Soroksár matrac centrum és ágykeret centrum a Gigamatrac üzletben a Buy Way területén.

Szigetszentmiklós, Csepel, Gyál, Kecskemét, Dunaharaszti, Vecsés, Dunaújváros, Százhalombatta, Üllő, Monor, Budapest,  környékén a legtöbb matrac egy helyen!

 Ikea matrac vagy Gigamatrac?

 

Egyedi méret vagy luxus kategória Soroksár környékén az Ikea mellett a Gigamatrac a legmegfelelőbb hely a matrac és ágykeret együttes kiválasztására. Több mint 77 féle típusból kipróbálhatjuk a nekünk 3 vagy 5 legszimpatikusabb matracot. 

Az Ikea szomszédságában találunk matracokat megfizethető áron készletről azonnal.

Dél Pesten az Ikeába és a Gigamatrachoz érdemes betérni ágy vásárlása előtt. Ikea mellett óriási matrac készlet, több márka egy helyen: Hilding, Billerbeck, Allegro, Tempur, Sealy, Ceriflex vákuummatracok, SwissTech, Medical Concept, Isbir, Yatas, Yatsan, Gumotex, Rottex.......egyedi matrac gyártás

 

Itt az Advent, itt van az év végi matrac vásárlás! Akár ajándékba, akár saját magunknak, de azt vesszük észre, hogy a matrac az kell! Az IKEA melletti soroksári Buy-Way bevásárlóközpontunkban valami elkezdődött! De a matracok terén győzzük az iramot! Hatalmas választékkal az üzletünkben bemutatott 80 féle matrac közül mindenki megtalálja a magáét!

 

Az új üzletek is belakták magukat, jól látszik, hogy a két új üzlet, mit üzlet áruház, nagyon jól megtalálták az IKEA mellett és közvetlenül a Gigamatrac a matracóriás szomszédságában a helyüket! Elérkeztünk a soroksári Gigamatracnál egy mérföldkőhöz, ugyanis a csúcsidőszakban elfogy a parkoló!? Nagyon sokan érkeznek, akár vidékről, pl.: Szigetszentmiklós, Dunavarsány, Alsónémedi, Gyál Üllő, Vecsés, Csepel, Kecskemét és környéke,

 

A Gigamatrac üzletekben az IKEA mellett nincs olyan, hogy ninsc, legyen szó, memória matrac, Hideghab matrac, bonell rúgos matrac, táskarugós matrac vastag matrac, vékony matrac, olcsó matrac vagy vákuum matrac,az üzletünkben minden azonnal rendelkezésre áll!

 

A soroksári matrac óriás az IKEA mellet hatalmas területen kiszélesített termék választékával várja az ügyfeleit! 40 franciaágy, közel 80 féle matracból, túlzások nélkül, mindenki megtalálja a magának megfelelőt, nem ismerünk kompromisszumokat a matracok terén, Nálunk a megoldás a cél, találkozzunk soroksáron a Gigamaracnál a matracóriásnál!

 

A Gigamatracnál az IKEA mellett a matrac vásárlásánál sokan kérdezik tőlünk, hogy ebből a rengeteg matrac közül, hogy lehet kiválasztani a nekünk megfelelőt? Bizony nem egyszerű, de van egy megoldás a Gigamatracnál, a matrac szakértőink segtenek, hogy ideális megoldásokat nyújtsunk a matrac vásárlásánál. A matrac nem biztos, hogy csak akkor a legjobb, ha a legdrágább! Ebben a matrac szakértőink szívesen elkalauzolják Önöket a matrac világában!

 

A matrac kiválasztása, megvásárlása sokszor nem várt élményeket szül! Mi van akkor, ha túl kemény a matracunk vagy túl puha a matracunk, vagy nem teszik a matracon a memória réteg… Ugye mindenki járt már így, hogy nem a megfelelő termék került kiválasztásra. A Gigamatracnál erre is megtaláltuk a megoldást, mert egy éjszakára az otthonunkban, teljesen nyugodt körülmények közt tudjuk a matracot próbálgatni, és, ha nem tetszik, jöhet a következő matrac.

 

Mint ahogy az egyik szomszédunk is hirdeti, hogy „bútort a bútorboltból”, hisszük és valljuk, hogy szakértőktől vásárolt termékek sokszor meghozzák a hozzá fűzött reményeket! Akárhogy is nézzük a vásárlás egy befektetés, legyen szó bármiről is és ez nem egy elcsépelt marketing duma! Ha meg vagyunk elégedve a megvásárolt termékünkkel, akkor örülünk, tehát jó volt a befektetés, ajánljuk másoknak is! Ez egy matrac vagy egy tartós, drága fogyasztási cikk esetében hatványozottabban igaz, ugyanis nem tudjuk vagy akarjuk kicserélni néhány éven belül! Ezért helyezünk nagy hangsúlyt a gigamatracnál, hogy a megfelelő matracot vigyük haza az otthonunkban!

Kulcsszavak:

Matrac Szigetszentmiklós, matrac Soroksár, matrac Csepel, matrac Kecskemét, ágy Dunaharaszti

Ágy Soroksár, ágy csepel, ágymatrac Szigetszentmiklós, matrac Budapest, ika matrac ikea akciós matrac, minden ikea matrac , rugós ikea matrac, olcsó ikea matrac

 

 

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: