Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

ikea webáruház

Meglovagolja az ingatlanbummot a svéd bútoráruház

 

Tesztjelleggel hamarosan startol az Ikea webáruháza, júniusban pedig megnyit a harmadik egység, Soroksáron. A svéd cég biztosra megy, legalábbis tavalyi eredményei alapján.

ikea matrac ikea ágy

Nem bízott semmit a véletlenre az Ikea, amikor hosszas előkészületek után 2015-ben elkezdte felhúzni harmadik áruházát. A soroksári egység az idén június nyílik, az ikonikus betűket a minap rakták ki a homlokzatra - derült ki a cég 2016-os évet záró sajtótájékoztatóján.

A biztos siker érdekében nem próbálkozott a svéd vállalat vidéki helyszínekkel.
Ahogyan az ingatlanpiac is leginkább a fővárosban lódult meg, ugyanez igaz a bútorbizniszre is, amely inkább Budapesten és környékén mutat élénkülést.

A kockázat kerülést jól mutatja, hogy tavaly 14,5 százalékos forgalombővülést ért el a két már működő áruházával:
a budaörsi és az Örs vezér téri egység ötmillió vendéget fogadott, közülük hárommillió vásárló került ki.
Nagy önfegyelmet tanúsított ezek szerint kétmillió látogató, hiszen a labirintusszerű áruházból elég nehéz anélkül távozni, hogy legalább a gyerek ne kapjon valami plüssállatot. A vásárlók átlagosan 16,7 ezer forintot költöttek.

A társaságnak a 2016-os üzleti évében – ez eltérően a naptári évtől szeptembertől-szeptemberig tart – 53,8 milliárd forintos bevétele volt. Az idei évet azonban nemcsak azért lesz nehéz összevetni a tavalyival, mert tavasszal már három helyen lehet Klippan kanapét venni, hanem mert beindul a webáruház is. Ezzel azok is vagyonokat költhetnek a svéd hálózatnál, akiket esetleg eddig elriasztottak a rohangáló gyerekek és a labirintusszerű útvonal.

Egyelőre tesztidőszakban működik majd a rendszer, ami azt jelenti, hogy februárban már lehet neten rendelni, de az összekészített áruért még el kell menni Budaörsre.
A házhozszállítás várhatóan nyártól működik majd,
ekkortól akár Vásárosnaményból is be lehet rendezni egy komplett konyhát. Persze azt nem árt majd megnézni, hogy mennyiért hozzák majd ki a több száz kilónyi lapra szerelt bútort.

 

Forrás:

http://www.origo.hu/gazdasag/20170215-nyilik-az-ikea-webaruhaza.html

 

 

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: