Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Jysk matrac és ágykeret

Mivel tud többet nyújtani ágyvásárlás esetén a Gigamatrac szakkereskedés, mint az Jysk?


A válasz a Gigamatrac részéről egyszerű. Előbb kínálunk, utána gyártunk! Nincs két egyforma ember a világon, ezért minden embernek személyre szabottan érdemes matracot vagy ágykeretet választani, hogy megtalálja a megfelelő formát és kényelmet.
A Gigamatrac üzletekben óriási raktárkészlet mellett, megrendelésre gyártunk, többnyire ágykereteket és matracokat. Ez mindenképpen előnyt élvez a több hónapig raktárban, fóliában tárolt ágyak és matracokkal szemben. A GIGAMATRAC nézőpontja, hogy egy minőségi matrac akkor a legjobb, ha frissen van legyártva és személyre szabottan jut el a vásárlóhoz, egy-két napos vagy hetes matracpróbálás után. A nem megfelelően tárolt ágykeretek és matracok bosszúságot okozhatnak egy ágy vásárlása során. A vákuummatracok tárolási ideje maximum fél év lehet, hogy minőségi probléma ne merüljön fel a matrac belsejében kibontás után. Aki végigjárta az Jysk matrac, illetve ágykeret kínálatát, majd utána megfordult egy matrac szakkereskedésben, olyan érzése támad a neves márkák kínálatától, mintha az Jysk matracokból hiányozna valami... Valami plusz, ami elengedhetetlen hosszú távon a tökéletes pihenéshez. A Jyskben nehéz megtalálni a nekünk megfelelő matracot, mert nem látjuk a matractípusokat és nem találkozunk matracokhoz értő szakeladóval.
Többféle matractípussal találkozunk a világ matracpiacán, léteznek szivacs vagy habszivacs matracok, hideghab matracok, memory matracok, habrugós matracok, vákuum csomagolt matracok, bonellrugós matracok, zsákrugós matracok (titánacél zsákrugó, multi zsákrugó, homokóra alakú zsákrugó, rugó a zsákrugóban, vertikális zsákrugó és még sok más) arnitel vagy műanyag rugós matracok, természetes latex matracok, szintetikus latex matracok "biomatracok" ......Gigamatrac vagy más szakkereskedésben járva megvilágosodik előttünk, hogy nincs olyan Ikeás matrac, amelyik felvehetné a versenyt az Isbir, Tempur, SwissTech, Curem, Gumotex, Sealy, Yatsan, Dunlopillo, Yatas, SwissTech, RelaXx, Hilding, Medical Concept...márkákkal.
A Jysk üzletek kínálatában több alsó kategóriás matraccal találkozunk, amelyek habszivacs alapanyagból vannak vagy 20 cm vastagság körüli zsákrugós matracok. A Jysk kínálatában kevés matraccal találkozunk és nem tudunk felső kategóriás típusokat kipróbálni, amelyhez hasonlíthatnánk az általunk elfogatható árban kiválasztott termáket. A Gigamatrac kínálatában több, mint 120 féle matractípus megtalálható, minden árkategóriában találunk minőségi matracot. A Jyskben találunk összehajtogatható matracot, kókuszmatracot, bonellrugós (régi típusú epedás matracok) vékony 20 cm-s zsákrugós matracok..
A Gigamatrac szaküzlet választékában, többféle méretben és típusban találunk könnyen szállítható, minőségi vákuummatracokat. A Gigamatrac kínálatában 27 cm vastagságú matracot is találunk vákuumcsomagolva, amelyre 15 év garancia van, 140 kg súlyú embernek is tökéletes alátámasztást nyújt és pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk. Memory és zsákrugós matracok is vannak készletről azonnal a Gigamatrac szaküzletekben 80*200, 90*200, 140*20, 160*200, 180*200, 200*200 cm méretekben.
A Gigamatrac kínálatában, Olaszországból a vákuummatracok bölcsőjéből az alábbi matrac típusokat ismerhetjük, vásárolhatjuk meg:
Ceriflex Levander, Ceriflex Energy Memory, Ceriflex Selena Comfort, Ceriflex Wool Extra, Ceriflex Classic Hard, Ceriflex Classic Memory 13+4, Perdormire matracok, Best Dream matracok stb.

Gigamatrac üzletek szomszédságában megtalálhatjuk a Jysk matrac és ágykeret kinálatát. 

 

 

Az újdonságaink közt a Life Sleep Isbir szálloda típusú zsákrugós matracaink nagyon népszerűek a vásárlóink visszajelzése alapján a matracok méltán az eladási statisztikák élén vannak. Nagyon jó választás volt a Gigamatractól. A Life Sleep termékek közt akár a bonell vagy a zsákrugós matracok, de ezen felül a ritkaságok is megtalálhatóak a Plymer (műanyag) rugós matracok is. Természetesen tudunk többet is mesélni a Gigamatrac üzletekben, köztük a Dunakeszi és Soroksári Gigamatracba vagy Újbudán a  matracóriásnál a Jysk szomszédságában.

 

Az ágykeretekre sokszor úgy tekintünk, hogy csak egy keret, amibe a matracot rakjuk, de mi van akkor, ha sajnos kisebb a lakásunk, mint amit szeretnénk, vagy például hiányzik egy fiók vagy egy polc!? Ilyen esetekben, hogy ki más, mint a Gigamatrac a matracóriás (ágyóriás...) tud segíteni. Ugyanis az ágykereteink esetében a Gigamatrac a matracóriás csak és kizárólag olyan partnereket választ, akik ki tudják szolgálni a Vásárlóink egyedi kéréseit. Legtöbbször, túl alacsony vagy nem fér be a standard méret igényekkel találkozunk! Mindezekre vannak megoldások, csak kérjük szépen mondják el nekünk és mi megoldjuk! A Gigamatrac megoldásokat is kínál!

 Újbuda

A legközelebbi Jysk üzlet a Gigamatrac mellett az Újbuda Centerben található!  Méltán büszkék vagyunk az új üzletünkre budán az Újbuda Centerben, mert itt is rekord gyorsasággal alakítottuk ki a termékeinknek a bemutató termünket.

 

Az Újbuda Centerben lévő Gigamatrac a matracóriás üzletünk a budai területeken élő vásárlóinknak jelent könnyebb megközelítést, itt is fő szempontunk volt, hogy akár a tömegközlekedéssel vagy az autóval érkező vásárlóink is kényelmesen el tudják érni a Gigamatrac matracóriás üzletét.

 

Az újbudai matracóriás a Gigamatrac üzlete az Újbuda Centerben számos üzlet között található meg, itt tényleg mindent meg tud venni az ember.

 

Jysk ágykeret

 

Az Ikeás ágykeret kínálatban a gyenge olcsó ágykeretektől a középkategóriás modernebb stílusos ágykeretekig több típust is találhatunk, amelyek standard méretekben kevés színválasztékban vannak legyártva. Ikeás ágykeret típusok: Malm, Askvoll, Brimnes, Brusali, Dunvik, Espevar... Az Ikea ágykeretek nagy részénél a tömör fa helyett fahatású keretekkel találkozunk, amelyek nagy része farostlemezt, forgácslapot es ABS műanyagot is tartalmaz. Legtöbb fahatású Ikeás ágykeret fehér színben vagy kevés színválasztékkal kapható. Az Ikeában vannak ágykeret típusok, amelyek csak ágyneműtartós verzióban vagy csak ágyneműtartó nélkül kaphatók.
A Gigamatrac matrac és ágykeret szaküzletben több, mint 35 féle ágykeret típust gyártunk több féle verzióban. A tömörfa ágykeretek nagy részét elkészítjük fenyőfából, bükkfából, tölgyfából, égerfából, kőrisfából és egyedi igény eseten akar más fából is. Minden ágykeret típust gyártunk földig érő ágyneműtartós, függesztett ágyneműtartós esetleg "guris" ágyneműtartóval vagy anélkül. Az ágykeret funkciója nagyon sokrétű. Mindenekelőtt egy ágy legyen szép, színe harmonizáljon környezetünkkel. Az ágykeret tartsa meg megfelelően a bele kerülő matrac és testünk súlyát úgy, hogy közben nem mozdulhat és nem nyikoroghat. A tartósság érdekében válasszon tömör fa ágykeretet akár fenyőből vagy éppen bükkből vagy tölgyfából. Nagyon fontos a forma és a felhasznált alapanyagok minősége. A nem megfelelő mértékben visszaszárított fa alapanyag óhatatlanul hajolni, csavarodni, vetemedni és repedni fog, tönkre téve ezzel magát az ágykeretet. A nem megfelelő módon és rétegekben ragasztott alapanyag szintén repedésekhez vezet, főként az alacsony páratartalmú távfűtött lakásokban érdemes jól megválasztani a tömör fából készült ágykeretünket.
Bükkfa ágykeretet elkészítünk több generációs, facsapos kivitelben, amely ötven akár százötven évig ágykeret. Minden ágykeret típusnál kérhetünk magasítást vagy csak fejvég magasítást, megrendelésnél egyedi igényt is figyelembe veszünk.
Ha szükségünk van egy jó matracra és megálmodtunk egy ágykeretet, akkor árajánlatot kérhetünk bármelyik Gigamatrac szaküzletben az értékesítési kollégával egyeztetve az igényünket.
A többféle stílust és formát megtekintve a bőséges választékból egyedi méretre is kérhetünk ágykeretet többféle színben. A Gigamatrac szaküzletben egyedi méretre is készítünk matracokat. A Gigamatrac választékában szövet és textilbőr ágykereteket is találhatunk többféle színben, többféle varrásszínben. A SwissTech Bospring ágyaink ágyneműtartós változatban is rendelhetőek, többféle fejvég típussal, bőséges színválasztékkal, többféle keménységű matraccal és topperrel. A Boxspring ágyaknál mindenki megtalálja a megfelelő komfortot. A fej/láb emelős motoros boxspringnél, infra távirányítóval élvezhetjük a hálószoba maximális kényelmét és komfortját.
A Gigamatrac szaküzletekben fontosnak tartjuk, hogy ágyneműtartós ágykeret és matrac vásárlás esetén a gázrugók megfelelő erősségének a beállítása. A könnyen felnyitható gázrugós ágyneműtartós ágykereteknél 500 N-tól 1500 N-ig találunk gázrugókat. Nagyon fontos, hogy a matrac súlya összhangban legyen a gázrugó erősségével. Ágykeret vásárlásnál sok esetben jobb a személyre szabottan legyártott ágykeret a megfelelő méretben, formában, színben és minőségben.
A Gigamatrac ágy és matrac szakkereskedés megtalálható a Jysk a Kika a Möbelix és az Ikea szomszédságában. Soroksár-i Buy Way területén az Ikea szomszédságában a Róbert Károly Krt.-on a Kika szomszédságában, Újbudán az Újbuda Centerben a Jysk mellett, Dunakeszi Buy Way területén a Möbelix szomszédságában.

 

Jysk habmatracok

 

A Gigamatrac szakáruház minden árkategóriában minőségi habmatracot kínál. Árban alacsonyabb kategóriás termékeknél a minőségi alapanyag megtalálható a matracokban, amivel kevesebbet nyújt egy árban magasabb kategóriás terméknél az a formakövetés. A Gigamatrac szakkereskedésben magasabb minőségben találhatunk matracokat, mint az Jysk boltokban. Szakáruházban fontos az eladók minőségi tájékoztatása, a megfelelő ágykeret és matrac kiválasztásánál. Az Jysk olcsó matrackínálatában alcsony árkategóriában találunk ágyakereteket és matracokat.
A Jyskben található szivacs és habmatracok között nem találunk egyedi méretet és 200*200 cm matracokat sem.

 

Jysk rugós matracok

Jysk bonellrugós matracok

Nyolc rugós matracot találunk a Jysk rugós matrac kínálatában. Három bonell rugós és öt zsákrugós matrac van. Mind a három bonellrugós matrac nagyon vékonynak számít a minőségi bonellrugós matrac kategóriában. A bonellrugós matracok Basic néven szerepelnek, valóban nagyon alap, olcsó matraccsaládról van szó. Nagyobb súlykategóriával rendelkező embereknek nem ajánljuk a vékony bonell rugós matracokat. Bonell rugós matrac szerepe a XXI. században a matrac feszességében és a kedvezőbb árkategóriában rejlik ma már sokkal kényelmesebb, formakövetőbb tud lenni a feszesebb rugós matracokat kedvelőknek egy keményebb szákrugós matrac. A kétszemélyes zsákrugós matracoknál nincs áthullámzás, függetlenül mozognak a különböző keménységű rugók a tasakokban így nem zavarjuk alvópartnerünket mozgolódás során. A nagyobb testsúllyal rendelkező embereknek, akik a kemény komfortot kedvelik, a bonellrugós matrac kategóriában a 24 cm fölötti matracokat ajánljuk, amelyeknek magas a súlykorlátja.

Jysk zsákrugós matracok

Dreamzone zsákrugós matracok

Az alábbi jellemzőket találjuk a zsákrugós matracoknál:
 A drágább zsákrugós matracoknál (PLUS S65 DREAMZONE) az alábbi leírást olvashatjuk:

20mm memory habszivacs 40kg/m³ + 20mm polietér hab 22kg/m³ + 350g/m² filc // 350g/m² filc + 10mm kókusz + 20mm polietér hab 22kg/m³

Alacsony sűrűségü habok, kókusszal....(nem egy felső kategóriás matraccal találkoztunk)


Az Jysk tömeggyártású matracai kényelemben és minőségben nem tudják felvenni a versenyt a világ neves matrac gyártóival szemben. A Sealy, Tempur, Isbir,  Yatsan, Yatas, Dunlopillo, és más márkák magasabb kényelmet és minőséget nyújtanak a hálószobában.

 

Gigamatrac szállítási díjak:

A Gigamatrac országosan szállít matracokat és ágykereteket.

Budapesten és környékén vállaljuk az ágykeretek összeszerelését, a nagyobb matracok felszállítását akár a 15. emeletre. Budapesti szállítási tarifánk egységesen 4900 Ft. Gázrugós ágyneműtartós ágykeretek összeszerelése 5000 Ft. Ágyneműtartó nélküli ágykeretek összeszerelése 2000 Ft. Vállajuk a használt ágykeret és matrac elszállítását.

 

 Jysk matrac, Jysk ágykeret, Jysk bonellrugós matrac, Jysk zsákrugós matrac, Jysk Dreamzone matracok, Jysk akciós matrac, Jysk akció, Jysk akciós ágykeret, olcsó Jysk matrac, olcsó Jysk ágykeret, 

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: