Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Levital Smart termékek

A Levital termék család az egyik büszkeségünk.

Büszkék vagyunk rá,

-          mert saját fejlesztésű termék,

-          mert megkapta mind az európai, mind az amerikai piacra a szabadalmi védettséget,   

-          mert 2019-ben elnyerte a Magyar Brands „Év Innovatív márka” díját, és  

-          mert piaci bevezetése óta töretlen sikernek örvend vásárlóink körében.

 Magyar Brands Innovációs Nagy díj European Pattent USA pattent

 

Most még büszkébbek lehetünk rá, mivel újabb két termékkel bővül a termék család.

Számunkra mindig is fontos volt vásárlóink visszajelzése, amit felhasználunk a termékeink tovább fejlesztésére, tökéletesítésére. Ennek a folyamatnak köszönhetően alkottuk meg a Levital Smart Sense és Levital Smart Contour matracokat.

Az  „Egy matrac mindenkinek” alapkoncepciónkat megtartva, megnéztük, hogy a magyar vásárlóinknak milyen extra igényeik merültek fel, amit meg tudunk valósítani a termékfejlesztés során. A vásárlói visszajelzések alapján a hazai piac igénye, hogy keményebb változatba is elérhető legyen a Levital minőség. Ennek megfelelően az új Levital Smart matracok 25-30% keményebbek lesznek, mint a Levital Perfect termékcsalád tagjai. Ezt a változást a tartó mag és a kényelmi réteg habjának a megváltoztatásával értük el.

A Levital Smart Contourba beletettük az XDura habot is, ami az egyik legújabb innováció az európai matrac hab piacon (2016-ban innovációs nagy díjat nyert). Az Xdura egy rendkívül erős, stabil hab, amely ugyanakkor rendkívül rugalmas is, aminek köszönhetően ez a hab szinte elpusztíthatatlan. Az Xdura hab egyedi nyílt cellájú szerkezete rendkívül légáteresztő és biztosítja a hő és a nedvesség felhalmozódásának megakadályozását, ezzel kiváló mikroklímát biztosítva.

XDura

 

Az új Levital Smart Sense és Levital Smart Contour termékek között is lesz egy puhább és egy keményebb fedő réteggel rendelkező változat, ami biztosítja, hogy a kemény matracot kedvelők is megtalálják a számításuknak megfelelő matracot.

Az ár fekvése megegyezik majd a Levital Perfect termékek árával.

Az új termékek 2020 január közepétől elérhetőek lesznek mind webáruházunkban, mind boltjainkban, így lehetősége lesz személyesen is kipróbálni.

 

 

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: