Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Matrac factory

A matrac factory kifejezéssel legsűrűbben a Gigamatrac Factory & Outlet esetében találkozhatunk, ami nem más, mint Budapest legjobban fejlődő és növekvő vállalkozása az alváskultúra területén. Több ágazaton is foglalkozik a cég matrac és egyéb az alváskultúra kellékeivel. Akár a GigaKanapé Factory, vagy Gigamatrac Featory. Így kapható nálunk szinte bármi, ami az alváshoz és pihenéshez köthető, legyen az ágy, matrac, kanapé, franciaágy, sarok garnitúra, vagy akár csak egy igazán jó és kényelmes párna, vagy paplan. A cég több termékcsoport és gyártóval áll közvetlen kapcsolatban, ami a megbízható minőséget és hatékony kiszolgálást is garantálja. Több évtizedes tapasztalattal segítik a vásárlókat a számukra leginkább megfelelőbb matrac, ágy, kanapé, franciaágy, vagy bármely más fekhely kiválasztásában. Most már több üzlettel ország szerte, hogy a termékek elérhetősége még könnyebb legyen akár az Ön számára is a hét bármely napján. A Gigamatrac Factory & Outlet webáruház választékában fellelhető az összes termék kínálatuk, ahonnan akár közvetlen meg is rendelheti a kiválasztott terméket, és ehhez még csak ki sem kell mozdulnia az otthon kényelméből.

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: