Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Xdura hab, avagy miért ez most a legizgalmasabb újdonság a hab piacon

Xdura hab, avagy miért ez most a legizgalmasabb újdonság a hab piacon

 

Xdura

 

2016. decemberében Németországban a habok és poliuretánok nemzetközi FSK konferenciáján az Eurofoam vállalat Innovációs nagydíjat nyert az Xdura fejlesztésével, a „Technológia” kategóriában.

Az ágyak, matracok területén a jól ismert habkategóriákkal ellentétben, amelyeket különféle funkciókhoz terveztek, az Eurofoam egyesíti a modern matracokra vonatkozó különféle követelményeket ezzel a sokoldalúan használható habbal.

Xdura hab

 

Nézzük meg, mi az Xdura különlegessége.

Az Xdura egy nagyon különleges hab, mivel amellett hogy elképesztően légáteresztő, strapabíró, már-már szétnyűhetetlennek minősített. Ez azért annyira fontos tulajdonság, mert minden hab egy idő után veszít a rugalmasságából és meglátszódik rajta a használat. Ezzel szemben az Xdura hab elpusztíthatatlan, különlegesen stabil.

Még a hosszú távú használat sem okozza a hab formájának esését, deformálódását. Az Xdura® gyakorlatilag elpusztíthatatlan, rendkívül erős, ugyanakkor rendkívül rugalmas és puha. Az Xdura® egyedi nyílt cellájú felépítése rendkívül légáteresztő, ennek köszönhetően megakadályozza a hő és a nedvesség felhalmozódását, ezáltal kiváló mikroklímát biztosítva.

Milyen tulajdonságokkal bír az Xdura® hab:

·         kiemelkedő légáteresztés

·         elnyűhetetlen

·         tökéletes páraszabályozás

·         strapabíró

·         rugalmas

·         puha

 

Xdura hab tulajdonságai képekben 

 

Az Xdura lágy univerzális hab a többfunkciós alvásrendszerhez lett kifejlesztve. Kiváló tartóssággal bír, a minőség romlása nélkül. Ez a hab megfelel a modern matrachab elvárásainak: tartósságot, roncsolhatóságot, nedvesség tartalmat és légáteresztő képességet figyelembe véve.

Az Xdura különbözik a többitől. Ez már optikailag is látható: az Xdura nem HR műanyag, nem standard műanyag, és nem Viskoelastic műanyag. Az Xdura csak Xdura. Az Xdura egyesíti azokat a követelményeket, amelyeket egy modern matrac habtól elvárunk és ezeket mérési eredményekkel támasztja alá.

 

Xdura mérési eredményei

 

STRAPABÍRÓ: Az Xdura megsemmisítése szinte lehetetlen, rendkívül stabil a használat során is. Sem az éjszakai izzadás, sem a hosszú távú használat nem változtat az adottságain, így a hab várható élettartama meglehetősen magas, vagyis a hab a fáradási tényezői a „nulla” felé haladnak.

 

ELPUSZTÍTHATATLAN: Akár a feldolgozás során, akár a későbbi felhasználás során az Xdura különösen szakadásálló és ugyanakkor rugalmas. Ez a nagyfokú kopásmentesség és praktikusság teszi elpusztíthatatlanná.

 

SZABÁLYOZOTT: Az Xdura verhetetlen kényelemben és kiegyensúlyozott viselkedésben. A három pillérből álló szerkezet jól jellemzi az Xdurát: puha és rugalmas a külseje van, ugyanakkor rugalmas és támogató belseje, mint egy jó minőségű műanyagnak.

 

LÉLEGZŐ: Az Xdura anyagnak különösen nyitott pórusú cellaszerkezete van, amely biztosítja a magas légáteresztőképességet. A különösen jó mikró cella szerkezetével megakadályozza a hő és a nedvesség feltorlódását, aminek köszönhetően kiváló klima érvényesül az Xdura habban.

 

Ha Ön is szeretné kipróbálni ennek a forradalmi újításnak az előnyeit, várjuk boltjainkban, ahol elérhetőek a Levital Smart Contour matracok, amiben az Xdura is megtalálható.

 

 

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: